Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

New

Демото се очаква да излезе другата седмица.

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

олиии на рдто миии Публикувано изображение малеее страхотен подарък!!! Публикувано изображение мерси мн за инфото

На играта няма да и дадем почивка нали? :idea::P :P

няма чи как ... Публикувано изображение ..само да тръгне др е Публикувано изображение

я кажете .. все пак демо излиза след 2-3 дена ..изисквания няма ли вечеее .. ай че искам да знам кво да правяя :huh: моля ви ако някой намери .. нека да даде насам :P

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Според последната информация от Eidos изискванията са следните :

Минимални системни изисквания:

ОС: Windows XP/ Windows Vista

Процесор: P4 3GHz / Athlon 2.5GHz

РАМ: 1GB

Видео: nVidia GF 6800GT / ATI 1800XT

Дисково пространство: 8GB

Препоръчителни системни изисквания:

ОС: Windows XP/ Windows Vista

Процесор: Core 2 Duo 2.2GHz / Athlon 64 X2 4400+

РАМ: 2GB

Видео: nVidia GF 9800 GTX or ATI HD4800

Дисково пространство: 8GB

доста нови неща има ...

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_10.html

от тука натам има нови пиксове

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_ps3_01.html

тук също

http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/box_se.html

нови клипчета:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...gnettes_01.html

а за изискванията .ако наистина са тези .. малеее дори не ми покрива минималнитееее Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

... а за изискванията .ако наистина са тези .. малеее дори не ми покрива минималнитееее Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Мдааа, за разлика от TR Anniversary, където както беше казано в едно ревю "... играта е зверски оптимизирана за РС ...". И си е така - на една "барачка" с Атлон 1700+ с 512МБ рам и АТИ 9550 128/128 на резолюция 1024х768 детайли на макс, играта се държеше повече от прилично.

Май някои от нас ще пием по една студена вода и ще чакаме онзи светъл ден наречен The upgrade day!. На останалите - Честито!.

Мдааа, за разлика от TR Anniversary, където както беше казано в едно ревю "... играта е зверски оптимизирана за РС ...". И си е така - на една "барачка" с Атлон 1700+ с 512МБ рам и АТИ 9550 128/128 на резолюция 1024х768 детайли на макс, играта се държеше повече от прилично.

Май някои от нас ще пием по една студена вода и ще чакаме онзи светъл ден наречен The upgrade day!. На останалите - Честито!.

а добре деее .. ама сиг ли са това изискванията .. някой може ли да даде источник или човека който даде изискванията да каже от къде има инфото? Публикувано изображение
Публикувано изображение Последно предупреждение да престанете с глупавите постове в темата !

Сега прочетох в един сайт че демото ще излезе на 31 в петък.Дано да не е вярно

• Автор

Сега прочетох в един сайт че демото ще излезе на 31 в петък.Дано да не е вярно

Вярно е! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Tomb Raider Underworld Demo - 31 October

E, в петък. А във четъртък имам рожден ден.. Как ли пък не беше на 30 - да съвпада с мен.. хах

Добре, без спам сега.

Хубаво щеше да е ако излизаше днеска демото, но и след 3 дни не е зле. Само дето не пише в колко часа, но предполагам че на обяд ще е.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Баси... до сега нямаше кво да се играе... а сега за зимата ще се спукаме от игри Публикувано изображение

Аз го свалих през торента, ама имаше някакъв проблем с архива. Сега го свалям пак, пък да видим... от FilePlanet има някакъв проблем, изглежда демото още го няма там или пък са го свалили, ако проблемът с архива си е от него самия.

Незнам, но при мен не иска да почне да тегли, хем дръпнах торент файла от официалния сайт.Уж се връзва за пирата, но...

P.S. Интересно, че в сърча на пирата въобще не го намира :white flag:Публикувано изображение:laughing5:

Редактирано от mrowcp (преглед на промените)

• Автор

Незнам, но при мен не иска да почне да тегли, хем дръпнах торент файла от официалния сайт.Уж се връзва за пирата, но...

P.S. Интересно, че в сърча на пирата въобще не го намира :eek:Публикувано изображение:huh:

Е, при мен тръгва. Но играта няма да ми тръгне. До края на годината би трябало да имам по-хубав комп, но засега не ми тръгва ;)

Но да се тегли - тръгва!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

пробвайте да го изтеглите от тук аз почти го изтеглих вече

Хмммм много ми е интересно ... zamunda изпревари mininova и thepiratebay ... Някой изтеглил ли е от там ? Че като чета коментарите ?!?

И в demonoid.com я няма ... абе сигурни ли сте че не е fake ?!?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Едно към едно са с това ...

За какви изисквания се говореше,а какво стана всъщност.И на минимални не ми става.А пак на оптимални забрави.Това може да се окаже и като Кризис Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нещо в ###### се оплакват от този торент - Tomb Raider Underworld [Demo]. По мои наблюдения и работеща игра да качат, пак не могат да я подкарат, но за да избегнем проблеми, може пък наистина ма му има нещо на торента, теглете я от официалният сайт :

Tomb Raider Underworld - PC Demo

Поздрави ...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.