Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

16XQAA и 16XQAF ли да разбирам?

Точно така.Може би на филмчетата за по 1-2 секунди забавя понякога,но си е напълно играемо иначе.Чак толкова да излъжат с изискванията,баси. Публикувано изображение
  • Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Точно така.Може би на филмчетата за по 1-2 секунди забавя понякога,но си е напълно играемо иначе.Чак толкова да излъжат с изискванията,баси. Публикувано изображение

Я направи един бенчмарк със Фрапс.със F11 става и публикувай резултатите.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Релийс датата е на 18-21 какво става тука ве???Що толкоз рано???

Мухаха :laughing5: Правилно. CoD World at War, като беше запланувана за 11-ти, да не би да излезе на 11-ти по тракерите? И не само по тракерите, и по магазините я пуснаха по-рано.

Разцъках я малко играта , интересна е . Обаче на едно место зациклих:

Публикувано изображение

Трябва да се пренесат два камъка през една врата , за да се отвори друга, но вратата много бързо се затваря . Ако някой го е минал , да сподели има ли някакви тънкости ?

Публикувано изображение

Разцъках я малко играта , интересна е . Обаче на едно место зациклих:

Публикувано изображение

Трябва да се пренесат два камъка през една врата , за да се отвори друга, но вратата много бързо се затваря . Ако някой го е минал , да сподели има ли някакви тънкости ?

Публикувано изображение

Хвърляш с Caps Lock.

Я направи един бенчмарк със Фрапс.със F11 става и публикувай резултатите.

Ето:

2008-11-16 21:41:52 - tru

Frames: 186 - Time: 6483ms - Avg: 28.690 - Min: 27 - Max: 33

2008-11-16 21:42:07 - tru

Frames: 75 - Time: 2309ms - Avg: 32.482 - Min: 31 - Max: 34

2008-11-16 21:43:06 - tru

Frames: 465 - Time: 15416ms - Avg: 30.163 - Min: 26 - Max: 37

2008-11-16 21:43:25 - tru

Frames: 63 - Time: 2407ms - Avg: 26.174 - Min: 25 - Max: 27

2008-11-16 21:43:29 - tru

Frames: 41 - Time: 1561ms - Avg: 26.265 - Min: 26 - Max: 27

2008-11-16 21:43:32 - tru

Frames: 155 - Time: 5899ms - Avg: 26.276 - Min: 25 - Max: 27

2008-11-16 21:43:38 - tru

Frames: 71 - Time: 2701ms - Avg: 26.287 - Min: 25 - Max: 27

2008-11-16 21:47:41 - tru

Frames: 111 - Time: 4084ms - Avg: 27.179 - Min: 23 - Max: 28

Без фрапса върви и по-добре,но иначе според него fps са около 28-30,като понякога падат до 24-25,което си е много добре и играемо.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Не знам от коя планета падаш, но пиратството цари тук.

Говори за себе си. Аз ще чакам до 21-ви Публикувано изображение

Лелее Лара е адски секси:jeer: От скрийншота изглежда сякаш хич не е стъпила здраво за земята, ами лети във въздуха :yanim:

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Абе, хора, инсталирвам си играта и ми изписва съобщение :"Failed to initialize Direct 3D with current settings." Предложения?

Абе, хора, инсталирвам си играта и ми изписва съобщение :"Failed to initialize Direct 3D with current settings."

Предложения?

Ъпдейтни си DX-а. :rolleyes:

Абе, хора, инсталирвам си играта и ми изписва съобщение :"Failed to initialize Direct 3D with current settings."

Предложения?

Слабо ти е видеото.Купи си ново :rolleyes:

ПП: Каква ти е видео картата ?

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Нещо не ми харесва много тая игра. Наистина си е прехвалена ;)Публикувано изображение

Преди час я превъртях :) Много добра. Супер ме зарадва и историята и геймплея и графиката. Само дето е по-кратка и от Legend и Annyversary.

Има много гадна камера,нз за вас,но аз самата в чудо се виждам с камерата :):clap::angry: Иначе е добра от това което досега успях да видя,мноооого ме радва,че много рядко се срещат медикъл пак(сарказъм) Много ме дразни и това,че на челото и стават бръчки и то доста дълбоки,вярно Лара е на бая годинки,ама ИГРА Е героя ти не трябва да се сбръчква толкова Радващ е факта,че има гънки по панталона й докато бяга или ходи,малък детайл,но добър Умирам от смях като вземе да отмята всяко листо....горката

Снощи инсталирах играта в едни съседи ..... Поиграх малко , в началото зацепих с тея ключове под водата , намерих само двата . Третия нз къде е ... Но иначе си заслужава играта , надявам се скоро да си ъпгрейдна пс-то и да си разцъквам в нас .

Редактирано от Hanibal_Lektar
Безсмислици ! (преглед на промените)

Като пуснеш Старт Гейм ти се появяват три избора-това трудностите ли са

Абе като се пусна да играя при зареждането ми се рестартира компа... Картата ми е GeForce 7600 ( би трябвало да попада в минималните изисквания ). Някакви идеи ?

Абе като се пусна да играя при зареждането ми се рестартира компа... Картата ми е GeForce 7600 ( би трябвало да попада в минималните изисквания ). Някакви идеи ?

Аз при такива случаи все гледам в "Manage", "Event Viewer", "System" логовете как са, с надеждата да намеря там някакво решение на проблема. Погледни ги и ако имаш някакви грешки, пиши ...

Аз при такива случаи все гледам в "Manage", "Event Viewer", "System" логовете как са, с надеждата да намеря там някакво решение на проблема. Погледни ги и ако имаш някакви грешки, пиши ...

Къде и как да ги проверя тия кирии ? Публикувано изображение

Не си прави труда маи ще трябва да сменяме видеото,и аз сам с такава карта играя на 800/600 и пак страдам от адски спад на кадрите по време на игра.А ти ако си пуснал по-високи резолюции може и да забиваш. Публикувано изображение

Снощи инсталирах играта в едни съседи ..... Поиграх малко , в началото зацепих с тея ключове под водата , намерих само двата . Третия нз къде е ...

Но иначе си заслужава играта , надявам се скоро да си ъпгрейдна пс-то и да си разцъквам в нас .

Третия кл8ч си е на стената.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.