Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Не бе глейте ся!Че ще има друга част на Tomb Raider ще има.Тя е от игрите в които винаги може да се измисли нещо ново до тук са 9 (ако не се лъжа).Но вече каква ще е кога ще излиза и за какво ще се разпрява дори и производителите незнаят още (пък може и да знаят :) ) Публикувано изображение .

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

• Автор

Не бе глейте ся!Че ще има друга част на Tomb Raider ще има.Тя е от игрите в които винаги може да се измисли нещо ново до тук са 9 (ако не се лъжа).Но вече каква ще е кога ще излиза и за какво ще се разпрява дори и производителите незнаят още (пък може и да знаят :) ) Публикувано изображение .

Според мен е напълно глупаво да задаваш такъв въпрос, след като последната излезе преди седмица и нещо. Е, не можеш ли да съобразиш, че ще се чака около 2 години за нова? :) А, това кога ще я съобщят - зависи само от производителите! :)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Много моля за помощ!!!Намерих и поставих всички глави в мисията в Мексико.Не мога да разбера какво трябва да направя с тези колелета дето ги въртя.Много ви моля помогнете ми!!!

Много моля за помощ!!!Намерих и поставих всички глави в мисията в Мексико.Не мога да разбера какво трябва да направя с тези колелета дето ги въртя.Много ви моля помогнете ми!!!

ами значи там на тези кръгове има едни стрелки трябва всички да сочат навън трябва да завъртиш този кръг в средата после наи-големия на друга посока за да освободиш средния и после средния го завърташ и наи- големия и си готов,дано си разбрал

ами значи там на тези кръгове има едни стрелки трябва всички да сочат навън трябва да завъртиш този кръг в средата после наи-големия на друга посока за да освободиш средния и после средния го завърташ и наи- големия и си готов,дано си разбрал

Страшно много ти благодаря!!! :P

От няколко дни съм заседнал на JAN MAYEN ISLAND и не мога да премина през каменните махала които се движат и в момента съм на предпоследното, като при последното синджирите се движат в обратна посока. Благодя за отговорът Ви!!!

От няколко дни съм заседнал на JAN MAYEN ISLAND и не мога да премина през каменните махала които се движат и в момента съм на предпоследното, като при последното синджирите се движат в обратна посока.

Благодя за отговорът Ви!!!

Дай снимка(screenshot) , да видим точно за какво става въпрос , че това ниво е доста голямо :offtopic_s:

Иначе , за да се движиш в посока , обратна на синджира , освен бутона за движение помпаш Е и става .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Дай снимка(screenshot) , да видим точно за какво става въпрос , че това ниво е доста голямо ;)

Иначе , за да се движиш в посока , обратна на синджира , освен бутона за движение помпаш Е и става .

Много мерси, точно на тези синджири бях закъсал.

Click

Има възможност да се пуснат допълнения на играта и за PC и PS3.

Дата на излизане обаче никъде не се споменава.

Но пък това е знак, че не само притежателите на Xbox 360 ще могат да се радват на продължението на играта.

Редактирано от Dave_underground 2x (преглед на промените)

Здравейте! заседнах на едни движещи се камъни в ARCTIC SEA които обикалят около една кула и е ясно че трябва да се кача по тези камъни до върха но не виждам пътя, Моля помогнете! Благодаря Ви!

Здравейте!

заседнах на едни движещи се камъни в ARCTIC SEA които обикалят около една кула и е ясно че трябва да се кача по тези камъни до върха но не виждам пътя, Моля помогнете!

Благодаря Ви!

http://tomb.raider-underworld.com/tomb-rai...20_Out_of_Time/

Публикувано изображение

Благодаря! това ли е цялата игра, защото ако е така значи е много малка.

за жалост това е играта,но мисля че скоро ще излезнат някакви добавки към нея Публикувано изображение

Здравейте! Tomb Raider: Underworld е наистина много хубава игра но за жалост на моя лаптоп не иска да тръгне и много ме е яд! Преди малко гледах клипчета от играта ,тези които са cutscenes за да видя историята.Превъртях вече Legend и Anniversary и при гледането на клипчетата разбрах че и двете са свързани с новата.Препоръчвам на тези които още не са превъртяли тези двете да го направят защото ще му стане по-ясна историята :blink: Просто страхотна развръзка.Наистина много хубава игра то си личи и много ме е яд че неиска да тръгва на nVidia GF 7300 Публикувано изображение

Здравейте! Tomb Raider: Underworld е наистина много хубава игра но за жалост на моя лаптоп не иска да тръгне и много ме е яд! Преди малко гледах клипчета от играта ,тези които са cutscenes за да видя историята.Превъртях вече Legend и Anniversary и при гледането на клипчетата разбрах че и двете са свързани с новата.Препоръчвам на тези които още не са превъртяли тези двете да го направят защото ще му стане по-ясна историята :mad: Просто страхотна развръзка.Наистина много хубава игра то си личи и много ме е яд че неиска да тръгва на nVidia GF 7300 Публикувано изображение

на nVidia GF 7300 тръгва играта виж си ram или процесора,ако ги покриваш си изтегли нови драйвери за видео картата,

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest или виж от тук Публикувано изображение

TOMB RAIDER UNDERWORLD GAME PATCH

www.tombraiderchronicles.com

Пуснат е пач за играта.Ето инфото.

Eidos has dispatched a patch to address numerous issues playing Tomb Raider Underworld on Games for Windows. The patch is for disc versions of the game, with a digital download update coming soon. The patch weighs in at 113Mb and has been archived as a ZIP file. A full list of fixes is also available.

Tomb Raider Underworld is out now across North America and Europe. The Lara Croft-helmed adventure blends exploration, grand scale puzzle solving and combat, taking players on an archaeological journey to the ancient netherworlds of the Mediterranean, Thailand, Mexico, the Arctic Sea and more.

In January 2009, Eidos will release Tomb Raider Underworld on Playstation 2, completing a multi-console line-up. The game is already available on Games for Windows, Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3 and Nintendo Wii and DS. A mobile version of Tomb Raider Underworld will also be released.

Patch

TOMB RAIDER UNDERWORLD GAME PATCH

www.tombraiderchronicles.com

Пуснат е пач за играта.Ето инфото.

Eidos has dispatched a patch to address numerous issues playing Tomb Raider Underworld on Games for Windows. The patch is for disc versions of the game, with a digital download update coming soon. The patch weighs in at 113Mb and has been archived as a ZIP file. A full list of fixes is also available.

Tomb Raider Underworld is out now across North America and Europe. The Lara Croft-helmed adventure blends exploration, grand scale puzzle solving and combat, taking players on an archaeological journey to the ancient netherworlds of the Mediterranean, Thailand, Mexico, the Arctic Sea and more.

In January 2009, Eidos will release Tomb Raider Underworld on Playstation 2, completing a multi-console line-up. The game is already available on Games for Windows, Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3 and Nintendo Wii and DS. A mobile version of Tomb Raider Underworld will also be released.

Patch

Та за к'во е тоя пач?!?!? :speak:

на nVidia GF 7300 тръгва играта виж си ram или процесора,ако ги покриваш си изтегли нови драйвери за видео картата,

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest или виж от тук Публикувано изображение

ами процесора ми е 1,8 а то иска 2,5 мисля че беше и ми казаха че небило от процесора ами от видеото.То и в самото инфо на играта пише че самата игра не поддържа тази и някои други карти.Аз я изтеглих и я инсталирах менюто ми тръгва но като пусна да играя след взривяването на къщата като тръгне да зарежда спича и до там.После ако не го махна компа сам се рестартирва.Не знам от какво е но много ме е яд че не тръгва Публикувано изображение

ами процесора ми е 1,8 а то иска 2,5 мисля че беше и ми казаха че небило от процесора ами от видеото.То и в самото инфо на играта пише че самата игра не поддържа тази и някои други карти.Аз я изтеглих и я инсталирах менюто ми тръгва но като пусна да играя след взривяването на къщата като тръгне да зарежда спича и до там.После ако не го махна компа сам се рестартирва.Не знам от какво е но много ме е яд че не тръгва Публикувано изображение

ами виж в сайта който ти написах

Та за к'во е тоя пач?!?!? :wors:

За това:

- Inability of users to map the mouse buttons.

- Inability of users to map the ‘center camera’ button.

- Some occasional crash fixes.

- Graphics card stability:

+ A change to re-enable use of some graphics card features on ATI hardware, with their latest drivers.

+ Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.

- Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.

- Autosaves now made for each chapter. Number of save slots is increased to accommodate these.

- Bug with ramp not raising in Xibalba.

- Fixed black screen deadlock when skipping doppelganger cinematic.

- Issue with door lever at Kraken room entrance.

- Occasional control issue during headshot move.

- Fixed an occasional problem when entering a save game filename.

- Some PDA fixes.

- Some cinematic subtitle fixes.

ами виж в сайта който ти написах

за какво точно са тези драйвери , защото неискам да инсталирвам нищо да не разбутам настройките на компа и после нищо да не ми тръгне. в смисъл самото нещо което ще ми се инсталира да не ми напрай нещо

за какво точно са тези драйвери , защото неискам да инсталирвам нищо да не разбутам настройките на компа и после нищо да не ми тръгне. в смисъл самото нещо което ще ми се инсталира да не ми напрай нещо

ами значи от там или от сайта на nVidia си теглиш драйверите и си ги инсталираш няма нищо да ти стане с компа,просто правиш update Публикувано изображение

ами значи от там или от сайта на nVidia си теглиш драйверите и си ги инсталираш няма нищо да ти стане с компа,просто правиш update Публикувано изображение

може да се опитам мерси за помоща :);)

Гледам че повече коментирате изискванията за самата игра отколкото нея-а те са ясни Пиксел шадър 3,0 на видеото може и процесор 2,4 Гхц-на моя преди да го клокна преди месец до 2,8 си вървеше без проблем както и 1 ГБ рам, но трябва да са изключени натоварващите рама примерно торент клиенти и скайп! Пожелавам да коментирате вече самата игра! Който има проблеми на нея да пита отдавна я превъртях-добра е Публикувано изображение Лошото е че няма босове за убиване и по-принцип не се затрудняваш със съперниците! Иначе пъзелите в самата игра са си готини както винаги :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.