Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Нещо ново

В това интервю има доста интересни факти за играта.

Оказва се, че се е наложило да я направят наполовина, защото не е била напълно завършена.

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Играта за мен е много кратка Нивата на кораба са я има 5-10 мин. Радва ме,че са махнати вички онези бонуси които дава за изиграно ниво(дрехи,галерия и т.н)Много е изнервящо да те карат да я преиграваш отново и отново. Играта е добра,но и лесна всъщност.Нямах никакво затруднение с пъзелите Няма босове,даже финален като Натла.Милата се върти в кръг и обстрелва без да й пука дали ме уцелва или не(един път бъгна и стоя на едно място)

Имам един много гаден проглем с играта-стигнах до там където съм в нещо като джунгла(след нивото с кораба който потъва-в началото) и намерих входа но нищо друго.Някой може ли да ми подскаже какво да правя!?

Редактирано от bachovacho (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Новости

Тук има два нови скрийншота от едно от допълнителните нива в играта.(Beneath the ashes)

В него Лара открива тайна гробница, която се намира под самото имение Крофт.

Обявено е също, че двойничката на Лара ще бъде следващият игрови персонаж в играта.

Тя ще се завърне, за да си отмъсти на Лара в нивото-Lara's shadow.

Beneath the ashes-Засега дата на излизане е 10 Февруари.

Lara's shadow-Излиза месец покъсно на 10 Март.

Редактирано от Dave_underground 2x (преглед на промените)

Някой има ли целия саундтрак на играта ,че от много време го търся? Публикувано изображение

Новости

Тук има два нови скрийншота от едно от допълнителните нива в играта.(Beneath the ashes)

В него Лара открива тайна грабница под, която се намира под самото имение Крофт.

Обявено е също, че двойничката на Лара ще бъде следващият игрови персонаж в играта.

Тя ще се завърне, за да си отмъсти на Лара в нивото-Lara's shadows.

Beneath the ashes-Засега дата на излизане е 10 Февруари.

Lara's shadows-Излиза месец покъсно на 10 Март.

Аз нещо не разбрах нова игра ли ще излиза и ако не тези добавки как ще се играят

Аз нещо не разбрах нова игра ли ще излиза и ако не тези добавки как ще се играят

Това са прословутите DLC levels за Xbox 360.

Това са прословутите DLC levels за Xbox 360.

А за РC няма ли да излзиат?

Ако се продава добре и има популярност, може би.Това ще бъдат добри приходи за Ейдос, но не знам дали от Майкрософт ще се наемат с поръчки за PC.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Останах много очарован от първото DLC допълнение на играта. Има доста трудни задачи за решаване, плюс това и враговете на Лара се опитват всячески да я убият. Атмосферата е страшно подтискаща, но това придава на нивото някаква странна неповторимост. Най накрая, Лара кара своята двойничка да и се подчинява, посредством един артефакт.

Публикувано изображение стига де..тамам се зарадвах и то се оказа че няма да има за PC Публикувано изображение

някакви слухове нови няма ли че ще правят за ПЦ :help:

Публикувано изображение стига де..тамам се зарадвах и то се оказа че няма да има за PC Публикувано изображение

някакви слухове нови няма ли че ще правят за ПЦ :down:

Цък

Това представлява нивото.

Бях в един английски форум в който съм регнат и разбрах, че въпреки че няма дата за излизане на нивата за за PC и PS3,

това ни най малко не означава че няма да има със сто процента сигурност.

От Ейдос имат договорка с Майкрософт за издаване на нивата ексклузивно и за сега само за Xbox 360.

Обаче както се казва има една малка отворена вратичка, която би могла да даде шанс не само притежателите на Xbox 360, да притежават новите приключения на Лара Крофт.

Съжалявам много, че ти давам малко инфо, но и толкова аз открих.

Остава да чакаме, пък какво ще стане с нивата, само времето ще покаже, както се казва.

• 3 седмици по-късно...

Абе някой събирал ли е всичките диаманти в тая игица.Вчера започнах Treasure Hunt , но все ми остава по един не намерен диамант.Ако някой може да ми даде линк къде са всичките ще съм му благодарен.

• 2 седмици по-късно...

Използвайте сонарът по-често,за да видите диамантите (и не само тях) по нивото ( те са скрити в глинени съдове или открити).

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Хъхмм, аз днеска почнах да я играя... има една новост: Можеш да пуснеш куката и след това да скочиш. В Anniversary, трябваше да скочиш и тогава да пуснеш куката Публикувано изображение

Това с горящата къща не е нищо особено, само че накрая оня за какво ме гърми? След това, доколкото разбрах в тази лодка действието е 1 седмица по-рано. Там оня пъзел с трите кръга го реших след полувин час обикаляне и търсене на изходи ... със сонара... ужасно заплетена работа. Отворих все пак тва нещо.... и ще продължа да играя утре-вдругиден (щото при леля ми...)...

Харесва ми играта, но няколко впечатления:

1. Много дебели задни части има Лара

2. Много е едрогърдеста

3. Подксача като "слон" Публикувано изображение

• Автор

ПОМОЩ! Запецнах, още на първото ниво...

Като минах през портала с трите каменни колела, успях някак да се добера до други подземия и т.н. Все пак стигнах накрая до смотания октопод. Доколкото знам, трябва да се убие, като пуснеш на главата му каменната плоча която стои над него. Успях да "оцелея" на забавения кадър, горе на платформата, и след това, понеже в залата отляво ръчката не можеше да се дръпне, дръпнах тази, която се намираше в дясната зала. Дотук добре. Но - само дотук. После колкото и да обикалях, не открих нищо и нищо не можах да отворя?! Някой да даде съвет!? :huh:

EDIT:

Това не го бях видял. Много полезен линк, ще се възползвам.

Редактирано от Firowenrow (преглед на промените)

Хъхмм, аз днеска почнах да я играя... има една новост: Можеш да пуснеш куката и след това да скочиш. В Anniversary, трябваше да скочиш и тогава да пуснеш куката Публикувано изображение

Това с горящата къща не е нищо особено, само че накрая оня за какво ме гърми? След това, доколкото разбрах в тази лодка действието е 1 седмица по-рано. Там оня пъзел с трите кръга го реших след полувин час обикаляне и търсене на изходи ... със сонара... ужасно заплетена работа. Отворих все пак тва нещо.... и ще продължа да играя утре-вдругиден (щото при леля ми...)...

Харесва ми играта, но няколко впечатления:

1. Много дебели задни части има Лара

2. Много е едрогърдеста

3. Подксача като "слон" Публикувано изображение

Човек,ако се оплакваш от това,че са направили лара едрогърдеста имам само един въпрос-Ти нормален ли си?

Задните и части са си префектни а за подскачането нямам никакви оплаквания.Единственото нещо което ме дразни,е че никои не е направил някакъв чийт или няма код в който да видим лара голичка!!! Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

инсталнах си играта и ми изка ниакав Direct3D ако някои знае от каде да го дръпна да даде линк моля помогнете. :rolleyes:

инсталнах си играта и ми изка ниакав Direct3D

ако някои знае от каде да го дръпна да даде линк

моля помогнете. :P

Това излиза , ако видеокартата не покрива минимума , за да тръгне играта.

Какво е видеото на компа ?

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Няма да тръгне играта с тази карта : "Graphic Cards supported ATI – Radeon X1800, Radeon X1900, Radeon X1950, Radeon HD2600/2900 series, Radeon HD3650/3850 Series, Radeon HD 4670/4850 series nVidia – GeForce 6800 Ultra, GeForce 7600 GT, GeForce 7900 GTX, GeForce 7950, GeForce 8600 GTS, GeForce 8800, GeForce 9600 GT, GeForce 9800 GTX, GeForce GTX 2xx Graphic Cards not supported – Cards may function but performance may be reduced. ATI – Radeon X1300, Radeon X1500, HD 2300/2400, HD4550 nVidia – GeForce 6200, GeForce 6600, GeForce 7300, GeForce 7800 GS, GeForce 8300, GeForce 8400, GeForce 8500, GeForce 9400/9500" Legend/Anniversary ще тръгнат , но с low настройки и резолюция.

• 3 седмици по-късно...

Някой да знае дали са излезнали добавките на играта за PC? става въпрос за Beneth the Ashes и Lara's Shadow Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.