Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Failed to initialize Direct3d with current settings- това ми изписва като се опитам да я стартирам. Видео картата ми е Nvidia GE Force 5800 LE. Имам ли шанс да я стартирам с тази видео карта или трябва нова. Иначе отговярам на всички други изисквания. С Legend и Anniversary нямаше проблеми.

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Играта иска "Video Card Minimum: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better)". Тази твоята има ли "Vertex Shader" и "Pixel Shader" 3.0 ?

@Whiskey Ех тая фенщина ;) Да те разочаровам, пробвах "FarCry 2" и "Assassin's Creed" и са доволни игрите. Даже и за "NFS Undercover" прибързах малко, има още неща да се видят. Но в "Tomb Raider - Underworld" вече съм на "Gate of the Dead" и си оставам на същото мнение. Все пак малко респект, видях че си купил играта - похвално. Публикувано изображение Както казах, никога не съм харесвал TR кой знае колко и е нормално да го раздавам критика. Ще трябва да ме търпите, въпреки че едва ли ще коментирам пак по темата, аз казах каквото беше ..

Публикувано изображение Искам да попитам някой може ли да ми даде линк към сайт от,който мога да си изтегля играта. Моля ви помогнете ми,защото я търся от доста време.

Публикувано изображение Искам да попитам някой може ли да ми даде линк към сайт от,който мога да си изтегля играта. Моля ви помогнете ми,защото я търся от доста време.

www.###### , www.###### , mininova.org Публикувано изображение

Здравейте! Изтеглих си Tomb Raider: Underworld, но не ми тръгва, заради високите изисквания на играта и това,че нямам видеокарта която препоръчват. Може ли някои да ми каже как може да ми тръгне играта без да имам точно нужните изисквания? Благодаря!

Здравейте! Изтеглих си Tomb Raider: Underworld, но не ми тръгва, заради високите изисквания на играта и това,че нямам видеокарта която препоръчват. Може ли някои да ми каже как може да ми тръгне играта без да имам точно нужните изисквания? Благодаря!

Грубо погледнато, не може !!! Ако говорим за недостиг на RAM или слаб процесор, но с възможност за клок, да, може да се измисли нещо. Но при положение, че имаш твърде стара видео карта, която не поддържа необходимите шейдъри, нито пък има достатъчно "Video RAM" и т.н. просто няма начин ...

Следващият месец планирам да си купя нова видое карта. Може, ако искаш, да се договорим да ти продам сегашната ми на добра цена Публикувано изображение

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Грубо погледнато, не може !!! Ако говорим за недостиг на RAM или слаб процесор, но с възможност за клок, да, може да се измисли нещо. Но при положение, че имаш твърде стара видео карта, която не поддържа необходимите шейдъри, нито пък има достатъчно "Video RAM" и т.н. просто няма начин ...

Е как ще стане? Покривам изискванията за RAM и процесора ми не е слаб.

Такааам аз имам еднои запитване...събрах всички сикрети и реликви без един сикрет в Мексико...

Има ли някой който да ги е събрал и да може да ми помогне?

Купих си играта (даже и бонус диск ми дадоха) и я намирам за страхотна! Две неща обаче не ми се нравят. Кака Лара нещо много бръчки има по челото. То хубаво реализъм, ама.... След още 2-3 издания не знам дали бих се радвал на сбръчкана баба Лара с провиснали цици. Другото е системните изисквания. С всеки нов рейъдър установявам, че се нуждая от ново видео и с този не е изкючение. За сметка на това графиката не е кой знае колко по-добра от предишните 2 издания.

А какво има на бонус диска :)

Както каза "shikata6", на този линк е обяснено супер подробно минаването на всяко ниво + секретни зони, реликви и т.н.

Както каза "shikata6", на този линк е обяснено супер подробно минаването на всяко ниво + секретни зони, реликви и т.н.

еми дося гледах за мексико има само половината сикрети без реликвата...така че не е всичко :P

еми дося гледах за мексико има само половината сикрети без реликвата...така че не е всичко :huh:

O.0 Еми не знам, не съм ги използвал .. Играй за време, аз така правя. Иначе ми е супер скучно да обикалям наляво,надясно да чупя разни вази, стомни и други керамични пособия. Вярно че така няма да се отключат разни бонуси от играта, но онова си е фенщина :P ..

Оф прецаках се много жестоко.Смотаната игра позволи да я бъгна като слях без да искам две нива в едно.Ако може някой да ми прати сейв точно в началото на Мексико ще съм му много благодарен.

А какво има на бонус диска :whist:

Хаха, ми че той бонус диска няма нищо общо с Томб Рейдър-а :P. Просто бонус матриали от различни игри на Ubisoft (което пак няма нищо общо). ;)

Някой ще ми помогне ли с краша,когато влизам още в началото в кораба и ме изкарва от играта.ПОМОЩ.

Моля някой да ми помогне с минаването на това място

Ми начи човече сигурен съм че си се досетил какво трябва да направиш но просто Лара тръгва да скача напред.Момента в които трябва да натиснеш S и Space клавиша е мн прецизен.Когато тичаш по стената трябва да отскочиш от нея и да се преземиш точно от другата страна,но за да накраш Лара да отскочи от стената трябва да натиснеш S и Space точно когато тръгва да се залшюлява в обратна посока.Малко е объркано да се обясни с думи , но се надявам да сам ти помогнал Публикувано изображение

Мерси за помоща,а може ли малко помощ и за това място с кучетата не знам къде трябва да отида

post-148358-1228059213_thumb.jpg

Мерси за помоща,а може ли малко помощ и за това място с кучетата не знам къде трябва да отида Трябва да отидеш на една от колоните , която от задната страна има пропаст . Качваш се на нея , и после подмамваш кучетата , докато се опитват да те докопат , ги стреляш и се местиш към пропастта , и после те падат в нея. Поне при мен така стана . А в по-горните нива светещите се умъртвяват , като ги стреляш и паднат , леко поугаснали ,скачаш върху тях , натискайки"E" и стават на парчета. Може и тук да стане . Успех

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Хора някой да знае дали ще излиза следваща част на играта,защото тази май ми се видя със затворен край? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Хора някой да знае дали ще излиза следваща част на играта,защото тази май ми се видя със затворен край? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Чакай малко бе...Темата не е за това а пък ние още не сме се нарадвали на тая част която излезе преди едва няколко седмици , а ти искаш нова част ?!?!?

Чакай малко бе...Темата не е за това а пък ние още не сме се нарадвали на тая част която излезе преди едва няколко седмици , а ти искаш нова част ?!?!?

Питах просто дали ще има

Ти съмняваш ли се :P Томб райдърите станаха сапунка вече...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.