Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Там на четвъртата снимка дето твърдиш че е страхотна лара е с лицето на лара от аниверсари явно е монтаж!

post-108957-1219336520_thumb.jpg

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Там на четвъртата снимка дето твърдиш че е страхотна лара е с лицето на лара от аниверсари явно е монтаж!

оле да наистина е от анивърсари,е уж анивърсари иначе на играта не е такава.Ами вие как мислите дали ще си е такава като на обложката (защото там е страшна мн ме кефи) ето като тези например:

http://www.laracroftonline.com/ лицето тука еее.....немам думи просто Публикувано изображение:camera2:;)

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...llpaper_01.html тука всички ме кефят

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...artwork_01.html ето това е обложката. А в самата игра, за да ти е като на обложката, ще имаш нужда от доста яка машинка.

да тука си прав ама истината е че моята не е толкова силна за това съм решила за това да сменям някои части,които иска играта Публикувано изображение

да тука си прав ама истината е че моята не е толкова силна за това съм решила за това да сменям някои части,които иска играта Публикувано изображение

И как знаеш какво иска играта като изискваниата не са излезли официално Публикувано изображение

M този трейлър е чисто новичък от геймс кънвеншън 2008: http://www.gametrailers.com/player/38771.html?type= Забележете обаче колко не интерактивно е на яхтата. Играча стреля по плазмата, а на нея нищо не й става. Но вълните са ги докарали... горе долу. Но е далеч е от реализъм.

• Автор

M този трейлър е чисто новичък от геймс кънвеншън 2008: http://www.gametrailers.com/player/38771.html?type= Забележете обаче колко не интерактивно е на яхтата. Играча стреля по плазмата, а на нея нищо не й става. Но вълните са ги докарали... горе долу. Но е далеч е от реализъм.

Абе играта няма да е лоша все пак. Но аз и по рано в темата съм казвал, че няма да е много реалистична! Публикувано изображение

Хубав е клипа! Но не е трейлър, де. GamePlay e, но е хубав де.. Ама тоя монитор май, трябваше да се строши поне.

Абе играта няма да е лоша все пак. Но аз и по рано в темата съм казвал, че няма да е много реалистична! Публикувано изображение

Хубав е клипа! Но не е трейлър, де. GamePlay e, но е хубав де.. Ама тоя монитор май, трябваше да се строши поне.

м хубаво е клипчето мерси че го споделихре с нас :) ам за това с плазмата ами то не се вижда хубаво ама аз не мисля че стреля а хвърля въжето,ама незнам така го виждам аз :)

И как знаеш какво иска играта като изискваниата не са излезли официално Публикувано изображение

еххх :yanim: зацепи ме яко ;) ами не ги знам ама със сигурност няма да тръгнат на моята бракма щом легенд не тръгва ще я изчакам и кат видим кви са нещата ще сменяма кво да праим :)
  • Автор

м хубаво е клипчето мерси че го споделихре с нас :) ам за това с плазмата ами то не се вижда хубаво ама аз не мисля че стреля а хвърля въжето,ама незнам така го виждам аз :)

Ами то и аз като се позагледах повече ми се вижда куката - и звука даже е така.. Но защо стъклото на плазмата - в момента на удара от куката - става като натрошено и за момент едно такова бяло. После му няма нищо. След като става напукано, защо не пада а се самооправя?!

Иначе хубави диванчета има яхтата :yanim:

Ами то и аз като се позагледах повече ми се вижда куката - и звука даже е така.. Но защо стъклото на плазмата - в момента на удара от куката - става като натрошено и за момент едно такова бяло. После му няма нищо. След като става напукано, защо не пада а се самооправя?!

Иначе хубави диванчета има яхтата :)

да хубави са ами това за стъклото не го видях пак ще видя... :yanim: ама иначе лара не е лоша бе така кат спрях в точен момент и е наистина като на обложката с дръпнати очи и лош поглед :) мн ми харесва

ммм видях клипа и нещо не мисля че стъклото се напуква така изглежда наистина но не мисля така може би нещо от въжето при удара.... :) охх бе незнам еми може и да сте прави,е ся хората са направили телата да не изчезват та при климата да си има съотчетните промени ...ся една плазма ;)

Тази Tomb Raidеr ми остава на заден план.Ще има GTA IV, Need for spped undercover,Far cry 2 ,новиа crysis, за Tomb Raider: Underworld няма да има време Публикувано изображение

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

• Автор

да хубави са ами това за стъклото не го видях пак ще видя... :ph34r: ама иначе лара не е лоша бе така кат спрях в точен момент и е наистина като на обложката с дръпнати очи и лош поглед ;) мн ми харесва

ммм видях клипа и нещо не мисля че стъклото се напуква така изглежда наистина но не мисля така може би нещо от въжето при удара.... :P охх бе незнам еми може и да сте прави,е ся хората са направили телата да не изчезват та при климата да си има съотчетните промени ...ся една плазма :hush:

Е да, дано като убиеш някой да не изчезва след буквално 2 секунди.. една плазма не прави играта..

Брейй, малко остана бре - Август почти свърши, сега септември, октомври (и нов комп) и ноември.. на 21 излиза! Много ще е яка, аз ще купя оригинала (пак се разбързах, нека да излезе първо).. Публикувано изображение

Якооооооо, трейлър!

ооооо ето още новвооо оелновите неща нещо взеха да стават все повече и повече... http://www.tombraiderchronicles.com/od/underworld_05.html не е мн ама пак е нещо :ph34r:

Е да, дано като убиеш някой да не изчезва след буквално 2 секунди.. една плазма не прави играта..

Брейй, малко остана бре - Август почти свърши, сега септември, октомври (и нов комп) и ноември.. на 21 излиза! Много ще е яка, аз ще купя оригинала (пак се разбързах, нека да излезе първо).. Публикувано изображение

Якооооооо, трейлър!

е сега видях испреварил си ме :P

Редактирано от lady croft (преглед на промените)

обаче кристал динамикс си спазиха обещанието че на края на август ще има мн нови неща за играта,а вижте още не е и края на месеца и взеха да вълят трейлърите и шутовете като .... Браво ня тях никога не са ме разочаровали...е малко с ангела пооплескаха нещата ама това беше .. 2004-2005 от легендата на сам ....6 :):)

ам сега забелязах че преди да започне да стреля по акулата пуска нещо като бомба,ама май не е бомба.Някой вижда ли какво е или има ли си някаква идея какво може да е? :)

Не знам, но тия филмчета от геймспот не мога да ги отварям нещо...

Become Lara Croft - това е готено интервю с Алисън Керъл:

http://www.gametrailers.com/player/38930.html

Баси гимнатсичката :) . Мисля, че много добре влиза под кожата на Лара. Кефи ме яко. Може би е най-добрата Лара до сега.

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Не знам, но тия филмчета от геймспот не мога да ги отварям нещо...

Become Lara Croft - това е готено интервю с Алисън Керъл:

http://www.gametrailers.com/player/38930.html

Баси гимнатсичката :) . Мисля, че много добре влиза под кожата на Лара. Кефи ме яко. Може би е най-добрата Лара до сега.

да и мен взе повече да ме кефи тази лара тя най добре се справя,докато др само се перчат с пистолетите и "аз съм лара крофт" Публикувано изображение ама тая наистина е! лара.Тези клипчета са старички вече аз съм ги гледала :P кога ли ще излезне нещо пак така смръзяващо :);)

ей намерих ново инфо за играта копнах го от един сайт ето: "Играхме разширената версия на демото на Tomb Raider, което ще бъде показано тази седмица на Games Convention в Лайпциг. В началото на миналата седмица, по време на среща с представителите на Eidos и Crystal Dynamics имахме уникалната възможност да играем за първи път Tomb Raider Underworld. Демо версията за Xbox 360, на която се порадвахме, се разиграваше изцяло в нивото "крайбрежен Тайланд", което ще бъде показано тази седмица и на Games Convention в Лайпциг, Германия. Някои от загадките бяха очевидно променени, за да станат по-подходящи за демо (т.е. по-кратки и по-лесни), но все пак имахме шанс да се почувстваме добре с играта и да придобием известна представа как ще изглежда тя, когато бъде завършена. Преди да поемем управлението, обсъдихме с Ерик Линдстрьом плановете на Crystal Dynamics за Tomb Raider Underworld, който е шеф на екипа, работещ по играта. Той ни обясни, че Tomb Raider Legend набляга основно на екшъна, докато Tomb Raider Anniversary разчита нав-вече на пъзелите и на изследването. Underworld обаче ще използва и двата подхода, като в същото време ще се опита да ни предложи и нови неща. Демото започна на палубата на яхта, където Lara стои и гледа пространство на красива синя вода в скалисто крайбрежие, покрито от връх с тучна растителност. Виждат се акули във водата. С риск на направим преплуването си до брега малко по-безопасно, все пак разбрахме, че можем да стреляме по акулите. Скачайки във водата стана по-ясно, че вълните във водата са доста реалистични. Когато намерихме малка скала, на която да се изкачим, можехме само да се пресегнем и да сграбчим ръба, а вълните ни помагаха. Опитвайки се да стигнем до материка, успяхме да видим някои от новите движения на Лара. Бяхме избрали да преминем демонстрацията без помощна консултация, но новите движенията на Лара са толкова интересни и така добре се вписват в стария й арсенал, че изпълнението им с превърна почти във втора наша природа. Свободно изкачване по скалисти стени, изтегляне по тесни издатини, докато прегръщаме стените, както и висене от въжета на една ръка и стреляне с другата са добри примери за нови умения на Лара, с които разполага, но има много повече. Едно от най-яките движения, което можехме и да не забележим, ако не ни бе казано да гледаме, е извършването на скок от висяща позиция. Когато се опитвате да скочите, ръцете на Лара ще ви кажат дали е сигурен или не скокът. Ако Лара мисли, че може да направи скока, тя ще се приготви да се хване за там, където се опитвате да стигнете, като преди това пуска надолу една от ръце си. Ако тя мисли, че може да падне, ще изглежда стегната. Новата система на камерата, която е измислена за играта, ще премахне скоковете на сляпо от миналите игри, но тъй като тя не е сложена в демо версията, на която играхме, визуалните указания на Лара бяха много важни. Докато напредвахме из джунглата, която бе доста плътна, че се налагаше Лара да премества настрани листа, за да мине, се срещнахме и с първите врагове: прилепи. Системата за прихващане на врагове в Underworld е толкова лесна за използване, колкото в предшествуващите игри, а все още можете да правите всички акробатични номера, за да ги избегнете, без това да повлияе на безупречна стрелба на Лара. Тя дори може да се прицелва в два опонента едновременно, ако има екипиран чифт пистолети, макар че все пак ще използувате един бутон, за да стреляте с двата пистолета. Не мина много време, преди да се натъкнем на руините на много голям храм в средата на джунглата, а след инстинктивното търсене на лост близо до входа, вече ни стана ясна целта (или поне една от нашите цели) - да се поправи древния подобен на асансьор механизъм. Не е нужно да се споменава, че за да направите това се иска да преминете през целия храм, да решавате загадки, свързани с частите на машината и т.н. Забелязването на издатини и опори в разпадащата се околна среда, никога не е било трудно, макар че те не бяха очевидни, но в някаква степен се открояваха. Трябва да споменем и тигрите и гущерите, които значително оживяваха решаването на загадката. Не че тигрите или гущерите са нещо, което Лара не е срещала при предишните си приключения, но тези са напълно различни от онези, които сме срещали преди. Тигрите например се движат доста интелигентно. Те са бързи и подвижни, достатъчни, за да поддържат приятната фигура на Лара във форма и ще ви следват дори когато използвате ново умение, за да направите бърз прескок над малка стена. Гущерите, който бяха означени в нашата среща като "наги", също се движеха доста убедително и можеха да се катерят по стени и да плюят отрова. Когато врагове както тези се приближат твърде много, Лара може да изпълни бърза ръкопашна атака, която ги нокаутира. Ако ви харесва пък, в играта ще намерите доста предмети, които могат да се използват като меле оръжия, макар че, за да направите това, се налага Лара да сложи в кобура едно от оръжията. По време на демото можахме да използваме за бой нещо като голяма ос, а по-късно разбрахме, че ако я вкараме в дупка в стената, тя би могла да бъде използвана като пръчка за изкачване, за захващане или за люлеене. Без да искаме да ви издадем прекалено много от съдържанията на нивото "крайбрежен Тайланд", друг як момент в демото бе когато използвахме куката на Лара, за да се спуснем надолу по стена, както и за първи път да видим как дрехите на Лара се цапат убедително по време на игра. Друг изтъкат момент бе решаването на загадка, включваща две гигантски статуи, която в известен смисъл бе епична, тъй като нямаше достатъчно интересни загадки от първата игра Tomb Raider. Да оцелеем след нашия първи "адреналинов момент" бе доста яко, тъй като бяхме убедени, че това е сложна сцена на смърт, която не можехме да управляваме. Явно тези "адреналинови моменти" ще заменят супер екшъна от предходните игри. Основната разлика е в това, че докато сега вие напълно управлявате Лара, в предишните игри просто ви се казваше кога да натиснете последователност от бутони в нещо подобно на ритъм игра. Tomb Raider Underworld засега е планирана за октомври. Очакваме с нетърпение да ви получим и да ви дадем повече информация за тази игра, която се очертава като едно от най-яките приключения на Лара. " Джъстин Калверт, GameSpot е има неща които се знаят вече,но аз видях и доста нови неща :hush::):clap:;)

Звучи интересно. Щом ще съдържа и сложни за изпълнение задачи и екшън, играта ще е просто невероятна.

Редактирано от Dave_underground 2x (преглед на промените)

на сцената алисън :

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/256869.html

ето ново трейлърче яко е:

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/256914.html --- как се катери само тая лисица Публикувано изображение

делеееее откачам демо яко еее..

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/256538.html кефи ме как маха листата настрани!

тая седмица ни расипаха с клипчета яко!!!!!!!

Еее мисля си, че в такава джунгла на такова екзотично място би трябвало да има много повече див животински свят, от колкото се вижда на клипчетата. Можеше да има повече птици, насекоми ала-бала. А не по един два папагала само. А и ми е жал за горките тигри. Иначе много ме кефи когато тича между храсталаците и ги бута. А Алисън май твърде много се вживява в ролята си :wors:.

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Еее мисля си, че в такава джунгла на такова екзотично място би трябвало да има много повече див животински свят, от колкото се вижда на клипчетата. Можеше да има повече птици, насекоми ала-бала. А не по един два папагала само. А и ми е жал за горките тигри. Иначе много ме кефи когато тича между храсталаците и ги бута.

А Алисън май твърде много се вживява в ролята си :).

на мен ми хареса Алисън малко май в началото с пистолетите нещо се омота :) ама иначе добре се справи :P ам за играта да можеби трябва да има почече животни ама и така ми харесва,кефи ме новите и движения,кефят ме нивата е то в показано само едно но аз мисля че ще има яки нива ,във водата,джунглата ще е яко ,никаде обаче в клипа не чух зип ..надявах се да го има..имаше в едно клипче говореше ама не е сигурно.А тоя дето е играл играта как уби лара накрая милата тя. :)

еххааа супер зип 100% ще го има лара ще има микрофон ето клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=f-zNBUsZVTU...feature=related

не е мн хубаво ...мн шумно и гадна картина ...но лара не можа да си говори сама нали така .. ;)

ето още някои :

тука как борави с пръчката може да видите ама клиповете са ужасни смисъл гадно са снимани ама ....

-- ам само да попитам тука лицето на лара ми се видя бая грозно .. нали на компа няма да излиза така ... Публикувано изображение ужасна е!

има и още мн клипчета в yotube ама качеството е ... :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.