Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Да графиката наистина е добра.Но за сметка на това ще трябва добра машина Публикувано изображение

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Тази игра я чакам с нетарпение ако някой знае за демо на играта да даде линк много искам да я разцъкам.

http://www.gamespot.com/ps3/action/tombraider8/video/6196040 ДЕЛЕ ЕИ ТОВА КАТ ГО ВДЯХ И СИЧКО МИ НАСТРЪХНА :):ass:;):wors:

яко е нали направо още повече се запалих http://www.gamespot.com/ps3/action/tombraider8/video/6196040

Първото го бех гледал ама второто съм го прропуснал.Ще стане много готина игра ако не оплескат нещата в последниа момент(съмнява ме).

ам да попитам в този клип да не би да сочи пистолета към зип Публикувано изображение това на края е натла 100% Публикувано изображение др незнам я кажете нали има един черен и тя го заплашва че ще го застреля и казва май зип или аз така го чувам ч кажете мнение :ass: аи този отад докато е с фенерчето е май нов :) вие как мислите.Оле и като гледам лара каква е ...мале тя наистина е откачила както се изразиха някои хора във форума мале такъв поглед вади че.... и нещо гласа е станал по твърд абе мн се е променила.От една страна ме харесва но т др не .

Редактирано от lady croft (преглед на промените)

До негъра имаше и един бял възрастен човек,който ми заприлича на икономът и!Може и Зип да е!

До негъра имаше и един бял възрастен човек,който ми заприлича на икономът и!Може и Зип да е!

до този с бялата коса го има зад нея когато е с фенера,и на мен ми прилича на него :lol6: леле почва да става мн интересно Публикувано изображение Ам в новата игра обаче ще има мн неща които ..... Публикувано изображение ще са мн интересни --например появата на натла,аманда ще е там,какво ли ще стане с майка и,ам в тази част нали пак майка и ще търси или ...

"lady croft" няма как играта да иска RAdeon 9800 и pixel shader 3.0 по простата причина че Ati radeon 9800 подържа pixel shader2.0. Публикувано изображение

"lady croft" няма как играта да иска RAdeon 9800 и pixel shader 3.0 по простата причина че Ati radeon 9800 подържа pixel shader2.0. Публикувано изображение

оо не знам това го видях от тук http://pop-bg.net/forum/viewtopic.php?p=15...bb59ed452bb51fe а и тези изисквания са само предположение не се знае защото все пак играта все още не е завършена та да се значт изискванията.Ама аз си мисля че ще са височки за моя комп защото щом легенд не ми вървеше анивърсари ми върви без проблем ама легендата ... :huh: Но иначе томб раидерите не искат мн голями изисквания като цяло ама не се знае за тази тея ефекти :rolleyes::rolleyes: ама дано да не са високи Публикувано изображение

Редактирано от lady croft (преглед на промените)

"Платформи: PC, PS3 и XBOX360" изискваниата няма да са малки защото играта няма да се появи за по старите конзоли а само за next-gen конзолите.Хората със стари машини могат да се притесняват

"Платформи: PC, PS3 и XBOX360" изискваниата няма да са малки защото играта няма да се появи за по старите конзоли а само за next-gen конзолите.Хората със стари машини могат да се притесняват

ДА ИЛИ ТАКИВА КАТ МЕН ДЕТО СА СЪС СЛАБИ КАРТИ :rolleyes: а играта ще се появи и за PC2 абе навсякъде е различно накяде пише само PC3 др пише че ще има и за PC2 но аз мисля че ще има за PC2 защото в линка който дадох по горе е взимано интервю от кристал динамикс и те са потвърдили че ще има и за PC2 .Е но аз ще я играя на PC ще сменяма карта и процесор (ако се окаже истина че ще иска 2.8 )

Да наистина играта ще излезе и за PS2 дори и за nintendo Wii Публикувано изображениеhttp://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=s...r%3A+Underworld

оле нямам търпение да излезне,а само да попитамс коро сигурно ще излезне демото на играта ако то тръгне значи ли че и самата игра ще тръгне? Публикувано изображение

XAXAXA Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение играта ще се появи дори и за доброто старо nintendo DS но сигурно за него ще е олекотена версиа

XAXAXA Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение играта ще се появи дори и за доброто старо nintendo DS но сигурно за него ще е олекотена версиа

ам някой от вас да знае някое сайтче кадето да има клипчета за играта и др такива че аз май всичките съм ги преровила Публикувано изображениеПубликувано изображение

ам някой от вас да знае някое сайтче кадето да има клипчета за играта и др такива че аз май всичките съм ги преровила Публикувано изображениеПубликувано изображение

еи тука на тоя клип оня дет е зад нея с бялата коса как така не го усеща че е отзад http://www.gamespot.com/ps3/action/tombraider8/video/6196040 Публикувано изображение може да е рпизрак :hush: олеееее мн ми стана интересно нямам търпение да излезне или поне нещо пак трйлърче нови картинки абе се неща да има. ;)

Играта излиза на 18.11.08 в U.S.A и на 21.11.08 в Европа за PC,XBOX360 и PS3.

Според мен стареца,който я следва в клипчето е нейн помощник.А онова много не ми прилича на Зип.(Твърде дебел е! :P )Ама аз не забелязах никъде Натла или Аманда има ли клипче с тях?Ако има ми дайте линк!....опс грешка в края на клипчето се чу глас,който ми приличаше на гласа на натла!

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

Според мен стареца,който я следва в клипчето е нейн помощник.А онова много не ми прилича на Зип.(Твърде дебел е! :) )Ама аз не забелязах никъде Натла или Аманда има ли клипче с тях?Ако има ми дайте линк!....опс грешка в края на клипчето се чу глас,който ми приличаше на гласа на натла!

да тя е 100% ама мен ми е интересно не толкова за натла а за аманда ама с нея няма нищо само една картинка ако искате? :P но мисля че всички сте я виждали

оле нямам търпение да излезне,а само да попитамс коро сигурно ще излезне демото на играта ако то тръгне значи ли че и самата игра ще тръгне? Публикувано изображение

Да ако ти върви demo версиата ще ти върви и цялата игра.

Да ако ти върви demo версиата ще ти върви и цялата игра.

олелеееееее дано да тръгне...ако не ще трябва да сменям картата (от край време събирам вече) даже и за процесора съм помислила ако наистина е 2.8 значи ....и там ще се хвърлят парички.Ам да попитам нали анивърсари и легенд искат 1гб рам и сега легенд не ми върви заради картата,анивърсари ми върви обаче аз като проверих с ежереста рама ми е 960мб щом анивърсари върви значи ли че ако на новата е 1гб и тя ще върви? защото ако не върви и рам трябва да слагам Публикувано изображение ама ...така е който иска да играе тая няма да я испусна за нищо Публикувано изображение

Моля Legent нe ти върви миниманите за нея са(Penium3 1Ghz ,/Radeon 9series 64mb Pixel Shader Ver.: Required - 1.1/ 256mb ram с какъв процесор си и каква е твоиата карта

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Ти не можеш ли да пишеш на кирилица :angry:

ами тя няма да е сама в предишните коментари е коментирано прочети и ще видиш

а да легенд не ми върви зацикля на почти всеки чекпоинт Публикувано изображение ами минималните ги покрива и препоръчаните ама максималните не ги покрина.Н е трябва ли макс. да се гледат или може и с минимални защото на мен не ми върви :huh: ам ето:

Тип централен процесор AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+

Дънна платка Jetway M26GT3-SVP

Видеокарта NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 (256 MB)

м това е!

да легендата не ми върви зацикля на почти всеки чекпоинт преинсталнах я, даже windowsa ,махнах антивирусната изключих нета нищо Публикувано изображение превъртях я един път (ама с голям зор след като зацикли рестарт рестарт и така меко казано към 50 пъти рестарт има Публикувано изображение и така му е*ах майката)и пак преинстал сега мисля кат излезне новата (сигурно няма да покрия изискванията) да сменя процесора и картата ето ги сегашните:

Тип централен процесор AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+

Дънна платка Jetway M26GT3-SVP

Видеокарта NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 (256 MB)

така кат гледам ми покрива и минимални и препоръчителни изисквания ама то не се ли гледа макс. изисквания? защото тях не ги покрива :huh:

:) ама легенд ми е любима там с мотора и снега нивата анивърсари е по скучна защото е само в храмове и ето на легенд дет ми харесва повече не върви пък анивърсари дет не ми е толкова ...ми върви.ЕМИ ТВА Е СЯ КЪСМЕТА :huh:

Препоръчителните изискваниа се гледат ако искаш да играеш на високи детаили и резолуциа.Твоиа процесор Athlon 3000 се равнява на Pentium 4 3Ghz нищо че е на 1.80Ghz Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.