Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Препоръчителните изискваниа се гледат ако искаш да играеш на високи детаили и резолуциа.Твоиа процесор Athlon 3000 се равнява на Pentium 4 3Ghz нищо че е на 1.80Ghz Публикувано изображение

Ами добре , значи всичко е от картата . Нали така ?:)

Редактирано от Hanibal_Lektar
т. 2.1 от правилата на форума (преглед на промените)

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

ами добре значи аз вече съм решила коя карта да взема даже и за процесора съм помислила ако нещо така че няма да испусна новата даже и легенд пак ще си изтегля Публикувано изображение оле супер всичко се нареди,аз преди ако съм знаела че е от картата щях отдавна да я сменя ама наскоро разбрах, а и добре че стана така тъкмо ще си взема по нов модел Публикувано изображение аиде мерси за помоща и ако някой разбре нещо за играта ново инфо или картинки абе каквото да е да дава насам ако може :huh:

Редактирано от lady croft (преглед на промените)

ами добре значи аз вече съм решила коя карта да взема даже и за процесора съм помислила ако нещо така че няма да испусна новата даже и легенд пак ще си изтегля Публикувано изображение оле супер всичко се нареди,аз преди ако съм знаела че е от картата щях отдавна да я сменя ама наскоро разбрах, а и добре че стана така тъкмо ще си взема по нов модел Публикувано изображение аиде мерси за помоща и ако някой разбре нещо за играта ново инфо или картинки абе каквото да е да дава насам ако може :sobbing:

ей първото ниво ще е дето в океана ето инфото от кадето видях това:

Levels

The coast of Thailand, frozen islands of the Arctic Sea, the jungles of Mexico, and beneath the Mediterranean Sea have been confirmed in a fact sheet released by Eidos.[27]

According to the July 2008 issue of PlayStation Magazine (UK), the first level of the game will be located underwater and will feature Lara in a wetsuit facing off against sharks and a kraken.[28]

а ето и линк

http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_...#External_links

няма нищо кой знае какво интересно тук ама...

Ами добре , значи всичко е от картата . Нали така ? :yanim:

"Видеокарта NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 (256 MB)"

Еми не е от картата, щото такава няма! Само вградения в дънната платка видеоконтролер GeForce 6100! Който си няма собствена видеопамет и заделя от системната, така че в даден момент, при някои игри и тя може да не достига!

"Видеокарта NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 (256 MB)"

Еми не е от картата, щото такава няма! Само вградения в дънната платка видеоконтролер GeForce 6100! Който си няма собствена видеопамет и заделя от системната, така че в даден момент, при някои игри и тя може да не достига!

ем добре може ли малко така да обясниш щом не е от картата от какво е? :yanim: Аз мисля че е от това всички които попитах казаха да сложа др карта,защото тази (както каза) е вградена за дъното и за това не била хубава.Е какво предлагаш? :wors:

ем добре може ли малко така да обясниш щом не е от картата от какво е? :) Аз мисля че е от това всички които попитах казаха да сложа др карта,защото тази (както каза) е вградена за дъното и за това не била хубава.Е какво предлагаш? ;)

Събирате парички и сменяте компютъра. Като съберете определена сума, която решите да отделите за покупка се посъветвайте в тема от този раздел цък! или във фирма занимаваща се с продажба на компютърни компоненти и цели конфигурации!

ооохххоооххххоооо мерси за съвета ама не съм съгласна да сменям компа за некви си 2 игри.Няма смисъл просто аз др игри не играя предимно само томб райдер иначе за др компа го използвам за филмчета да гледам,скайп интернет, др не ми трябва .Целия комп да сменям няма смисъл а и купих този миналаа год. наще няма да са съгласни :) а и аз не съм .А бе аз съм решила ще взема карта хубав е модела ати радеон от новите е 3650 с 512 мг но може и карта с 1бг не съм решила още 2 стават на мойто дъно и кат настроиш от биос менюто коя карта да се използва ака да се каже и ето готово,захранването е слабо но мисля че игрите нямат нищо общо с него ,процесора ще сменя само ако новата иска силен процесор и това е!Цената на картата е мн изгодна 100лв. и процесора (като сметнем че ще го купя когато излезне играта за да се оверя че ще иска 2.8 до тогава цената ще е спаднала) ще е някаде 100лв. и това е др не ,даже едвам се навих да дам толкова пари за 2 игри ...ама като вдях новото трейлърче ОТКАЧИХ боквално.За това съм вече решила окончателно да сменя само картата и процесора ама за нов комп и дума да не става а и томб райдерите не са толкоз тешки игри тай че ... Публикувано изображение Ама все пак мерси за мнението. :)

Добре "sliderum" то е ясно че Geforce 6100 е вградена.И как не засича от нея като е точно от това, Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение помисли малко,ти буквално каза "не ти засича от картата а от вградения ти видеоконролер" Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

ооохххоооххххоооо мерси за съвета ама не съм съгласна да сменям компа за некви си 2 игри.Няма смисъл просто аз др игри не играя предимно само томб райдер иначе за др компа го използвам за филмчета да гледам,скайп интернет, др не ми трябва .Целия комп да сменям няма смисъл а и купих този миналаа год. наще няма да са съгласни :) а и аз не съм .А бе аз съм решила ще взема карта хубав е модела ати радеон от новите е 3650 с 512 мг но може и карта с 1бг не съм решила още 2 стават на мойто дъно и кат настроиш от биос менюто коя карта да се използва ака да се каже и ето готово,захранването е слабо но мисля че игрите нямат нищо общо с него ,процесора ще сменя само ако новата иска силен процесор и това е!Цената на картата е мн изгодна 100лв. и процесора (като сметнем че ще го купя когато излезне играта за да се оверя че ще иска 2.8 до тогава цената ще е спаднала) ще е някаде 100лв. и това е др не ,даже едвам се навих да дам толкова пари за 2 игри ...ама като вдях новото трейлърче ОТКАЧИХ боквално.За това съм вече решила окончателно да сменя само картата и процесора ама за нов комп и дума да не става а и томб райдерите не са толкоз тешки игри тай че ... Публикувано изображение Ама все пак мерси за мнението. ;)

Добре "sliderum" то е ясно че Geforce 6100 е вградена.И как не засича от нея като е точно от това, Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение помисли малко,ти буквално каза "не ти засича от картата а от вградения ти видеоконролер" Публикувано изображениеПубликувано изображение

1. Ще извинявате, ако съм надценил сегашните или бъдещи финансови и/или спестовни възможности и желание за харчене. По въпроса само ще добавя, че не виждам човек, който е играл компютърни игри и му е харесало, да спре ограничавайки се до превъртането Н на брой пъти, на няколкото игри, които вървят на настоящия му компютър! Или желанието на този човек да продължи да разваля очите си мизерствувайки над минималните резолюция и никакви изглаждане и филтрация и радвайки се, че все пак "му била тръгнала" играта. Защото неминуемо идва времето когато никакви нови игри не тръгват, даже не защото видеото е слабо, а просто не поддържа определени графични елементи и средства. Съвет за видеокарта: Изчакай малко, през септември, ще излезе бюджетната линия видеокарти Радеон 44хх и средният клас Радеон 46хх, които, ще са значително по-бързи от 3650 и по-съвременни технологично!

2. Извинявай Xzibit_X, ама все още ми е трудно да нарека вграденият в дънната платка GPU - видеокарта. Видеокарта, аз продължавам да наричам устройство разполагащо освен с графичен процесор също и със собствена графична памет и е на отделна платка, на която обикновено са разположени и доста други елементи! Публикувано изображение

1. Ще извинявате, ако съм надценил сегашните или бъдещи финансови и/или спестовни възможности и желание за харчене. По въпроса само ще добавя, че не виждам човек, който е играл компютърни игри и му е харесало, да спре ограничавайки се до превъртането Н на брой пъти, на няколкото игри, които вървят на настоящия му компютър! Или желанието на този човек да продължи да разваля очите си мизерствувайки над минималните резолюция и никакви изглаждане и филтрация и радвайки се, че все пак "му била тръгнала" играта. Защото неминуемо идва времето когато никакви нови игри не тръгват, даже не защото видеото е слабо, а просто не поддържа определени графични елементи и средства. Съвет за видеокарта: Изчакай малко, през септември, ще излезе бюджетната линия видеокарти Радеон 44хх и средният клас Радеон 46хх, които, ще са значително по-бързи от 3650 и по-съвременни технологично!

2. Извинявай Xzibit_X, ама все още ми е трудно да нарека вграденият в дънната платка GPU - видеокарта. Видеокарта, аз продължавам да наричам устройство разполагащо освен с графичен процесор също и със собствена графична памет и е на отделна платка, на която обикновено са разположени и доста други елементи! Публикувано изображение

Ами ти мислиш ли че тези новите карти ще ми тръгнат,те 1 което е няма да станат на мойто дъно или ако станат ще бъдат спъвани тя дето ati radeon HD 4...не я помня каква беше, тая новата дето сега е излезнала няма да върви та камоли някоя дето ще излезне през септември,аз съм питала някои хора и те ми казаха че е най добре да взема 3650 а и мислче ме устройва пиксел шадъра е 4.1 клока ...средно,абе мн ми допада на мене пък незнам...М и да аз ще копувам през септември картата до тогава ще съм ги събрала парите.А колкото до игрите както казах аз не играя мн на игри само томб райдерите те не искат кой знае какво ... :)

Ами ти мислиш ли че тези новите карти ще ми тръгнат,те 1 което е няма да станат на мойто дъно или ако станат ще бъдат спъвани тя дето ati radeon HD 4...не я помня каква беше, тая новата дето сега е излезнала няма да върви та камоли някоя дето ще излезне през септември,аз съм питала някои хора и те ми казаха че е най добре да взема 3650 а и мислче ме устройва пиксел шадъра е 4.1 клока ...средно,абе мн ми допада на мене пък незнам...М и да аз ще копувам през септември картата до тогава ще съм ги събрала парите.А колкото до игрите както казах аз не играя мн на игри само томб райдерите те не искат кой знае какво ... :)

Ами имаш си на дъното графичен слот наречен pci express x16, който е с версия 1.0 и вероятно работи на х8 електрическа, но въпреки това Радеони 4ххх от бюджетния и от средния клас ще си вървят без проблеми!

Ами имаш си на дъното графичен слот наречен pci express x16, който е с версия 1.0 и вероятно работи на х8 електрическа, но въпреки това Радеони 4ххх от бюджетния и от средния клас ще си вървят без проблеми!

ами да има ама каква версия е незнам :rolleyes: еми добре на мен ми казаха че няма да вървях заради захранването рама и сичко останало,вече не знам кой да слушам :PПубликувано изображение

"sliderum" от къде знаеш че RADEON 4xxx от средниа клас ще и вървят като още не са излезли Публикувано изображение .За всички които не са обърнали вниманиа ATI HD 4xxxx среден клас означава под HD4850

ами тая HD3650 ще тръгне така че аз съмс е стряла на нея и процесора ще е 2.8 за играта и това е! Публикувано изображение

Не се коси няма нужда да я слагаш картата.Изискванията са горе долу така картата е 64 MB fx5950 а ти имаш 6100 и може да се сложи до 256 тъй че картата не е проблем да подкараш на лол.Процесора какъв е?!? Докарай го до 2.8 и готово.
  • Автор

Не се коси няма нужда да я слагаш картата.Изискванията са горе долу така картата е 64 MB fx5950 а ти имаш 6100 и може да се сложи до 256 тъй че картата не е проблем да подкараш на лол.Процесора какъв е?!? Докарай го до 2.8 и готово.

Какво, 64 МБ ли Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение , това е невъзможно! Ще иска най-малко 128 МБ !

Ето и един Трейлър от мен. СУПЕР ЯК е! Official Trailer 3

Божке, сравняваш вградено видео с най-мощната Нвидиа дискретна видеокарта ,та макар и от предното поколение?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Божке, сравняваш вградено видео с най-мощната Нвидиа дискретна видеокарта ,та макар и от предното поколение?

:speak::nono:;)

:speak::nono::wors:

ам знаете ли порових още за тази игра и видях в един клип че тя няма да е сама и онова с бялата коса наистина може да е нещо като помощник но той май някакси седи зад нея и сякаш не иска да го види ... :speak: А и май това до оня ерния е тоя същия дето седи зад нея,а за иконома не е той в новата игра мн са го променили (е поне аз така мисля не ми прилича) след малко е ви дам линкчета с картинки на крофт (ще е кат на филма томб райдер) и тя е заедно с него (иконома) и при крофта също ще има мъже които да убиваш,няма да е така спокойна като при легенд и анивърсари и като видях тея снимки сички тея тела патрони си седят оле супер е все едно наистина си там,всичко е като във война :) супер е мога и да ви дам една картинка с аманда в която лара е от едната старана на ика а аманда от др,по средата на картинката е меча и нещо кръгло,може да е тоя календар :speak:

ей вече е излезнало лицето на предната обложка дето са я отрязали до лицето то го тука:

http://www.laracroftonline.com/ може и да си пуснете песента на tru 1 е! А 13 е най якааааа!!!!!!!!!!!!!!

ето снимката която обещах не я намерих в нета и от моя комп ги ачих в пикчетата:

http://picbg.net/pic.php?u=26540yT61o&i=188974

http://picbg.net/pic.php?u=26540yT61o&i=188975

ам нещо бъркам ли или крофта гори,или това са тъмни облаци Публикувано изображение

Ами! Не бъди наивна :) Това е монтаж :P

оле дано да си прав защото ...крофта ми е любимото ниво винаги см обичала да се мотая там ;)
  • Автор

Абе тая тема да не е за видео картите? Спрете да спамите, че ще й сложат ключ на темичката! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Абе тая тема да не е за видео картите? Спрете да спамите, че ще й сложат ключ на темичката! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

така е прав си спираме. :)

вижте ей тва клипче ново е! http://www.laracroftonline.com/ е то пък не излиза...значи кат влезнете отивате на underworld там има 3 трейлър и още едно клипче с алисан крол вижте го мн е яко

ЛЕЛЕЕЕ нови пикчетааа страшни са ето:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_06.html

на там всичко е ново на др страници оле супер саааааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ето още:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_wii_01.html

вижте има снимки на пъзелите които ще решава на 2 страница и 3 олеее ще е якаааа

• Автор

така е прав си спираме. ;)

вижте ей тва клипче ново е! http://www.laracroftonline.com/ е то пък не излиза...значи кат влезнете отивате на underworld там има 3 трейлър и още едно клипче с алисан крол вижте го мн е яко

ЛЕЛЕЕЕ нови пикчетааа страшни са ето:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_06.html

на там всичко е ново на др страници оле супер саааааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ето още:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_wii_01.html

вижте има снимки на пъзелите които ще решава на 2 страница и 3 олеее ще е якаааа

Дамм, клипчето е интересно. Alison Carroll на клипчето изглежда по-добре отколкото на онези снимки малко по-назад в темата.

Аз трейлърите ги гледам в Game Trailers - в HD качество са. А пък ги тегля от Tomb Raider Chronicles - Underworld.

Изглежда, че пъзелите ще са доста труднички (и дано де), за разлика от Legend.

Ето, вижте: Хмммм, ЦЪК!

Това е във испанският сайт, който @ qsen7 е дал в началото на 11-та страница от темата.

Има доста оръжия както се вижда. Чудя се каква ли е тази Videocбmara?! Оооо, яко! Има и Desert Eagle - Любимите ми. Но няма да са много подходящи в играта - с тия пълнители по 8 куршума.. разбира се, ако не ги направят повече в Tomb Raider: Underworld :P

Уауу, Alison, Alison (2)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Дамм, клипчето е интересно. Alison Carroll на клипчето изглежда по-добре отколкото на онези снимки малко по-назад в темата.

Аз трейлърите ги гледам в Game Trailers - в HD качество са. А пък ги тегля от Tomb Raider Chronicles - Underworld.

Изглежда, че пъзелите ще са доста труднички (и дано де), за разлика от Legend.

Ето, вижте: Хмммм, ЦЪК!

Това е във испанският сайт, който @ qsen7 е дал в началото на 11-та страница от темата.

Има доста оръжия както се вижда. Чудя се каква ли е тази Videocбmara?! Оооо, яко! Има и Desert Eagle - Любимите ми. Но няма да са много подходящи в играта - с тия пълнители по 8 куршума.. разбира се, ако не ги направят повече в Tomb Raider: Underworld :P

Уауу, Alison, Alison (2)

лелееетая започва да ме кефи повече от карима...и да по добре изглежда на снимките и на клипа от колкото на онези дет е вдигнала крака и блести......Ами новата лара (от играта)някаде мн ме кефи как излиза ама някаде е мн грозна Публикувано изображение дано там дето изглажда грозна да е направена защото в картинките на анивърсари наистина лара не е като на играта снимките са направени...както каза някои по в предишните коментарчета и мерсиза линкчетата наистина мн им се искефих не бях ги виждала,ако някои има нещо да дава нали знаете Публикувано изображение

http://www.laracroftonline.com/ е тука лицето е страхотно :clap:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_08.html ама е тука на 2 снимка не ми допада мн мн

http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/index.html и тука ми харесва дето отпред картинката ;)

http://bestgamewallpapers.com/files/tomb-r...-underworld.jpg тука е страОтна :inlove1:

http://img.photobucket.com/albums/v221/Sea...nderworld-1.jpg тука е яка също :yanim:

ама е там на 2 линкче що е такава Публикувано изображение оле дано не е такава

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.