Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

ха м незнам чак пък баба ... някъде горе се споменаваше че лара е на 23 ;) по предишните коментари ... или може да съм го чела в някой др форум ... ;)

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

• Автор

ха м незнам чак пък баба ... някъде горе се споменаваше че лара е на 23 ;) по предишните коментари ... или може да съм го чела в някой др форум ... :P

В тази тема беше. Не знам на коя страница точно, но аз имам спомен че беше писано 24 години, не 23 :blow out candles: Обаче, на мен ми изглежда ' по-дърта ' от на 23-24 годинки. А иначе на мен най ми харесва в Anniverasary - най-красива е там.. Публикувано изображение

А, кога ще излиза демото? Защото тук пише "Coming 2008", което според мен значи много. Tomb Raider Chronicles:

Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

В тази тема беше. Не знам на коя страница точно, но аз имам спомен че беше писано 24 години, не 23 :P Обаче, на мен ми изглежда ' по-дърта ' от на 23-24 годинки. А иначе на мен най ми харесва в Anniverasary - най-красива е там.. Публикувано изображение

А, кога ще излиза демото? Защото тук пише "Coming 2008", което според мен значи много. Tomb Raider Chronicles:

Публикувано изображение

е защо мн младичка си е някаде наистина изглежда старичка ама има някои снимки дет мн ме кефи ... даже повече и от анивърсари и да на мен за сега най ме кефи там... сега ще видиш и underworld ... дано само да не се окаже мн .. старичка защото на някои снимки наистина е ужасна ... отешавам се с това че на анивърсари не беше като на снимките (някой беше споменал) и че и тук може да се окаже така ама ако се окаже такава като тука:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_08.html 2 снимка ... малеее ще е гадно

ама ако се окаже като на обложката ще е якооо!!! Публикувано изображение

аз даже видях в един клип в youtube едно клипче и там лицето е беше още по зле искате ли да видите не го дадох за да не се разочаровате Публикувано изображение като мен ама тъкмо се сетих да попитам нали картината на PC ще е по добра от да кажем Playstation нали? или ще е същото?

А това някой беше попитал за фенера даже в клипа дето накрая се чува гласа на натла там тя застава зад стената и преди да влезне се вижда мн хубаво фенера,то даже не е точно фенер като на легенд така дълъг ми е някакъв като кръгче ;) поне аз така го виждам.

ей видях че лара има и бинокъл на едно клипче ама то за секунда го дадоха ... но има със сигурност :blow out candles:

е защо мн младичка си е някаде наистина изглежда старичка ама има някои снимки дет мн ме кефи ... даже повече и от анивърсари и да на мен за сега най ме кефи там... сега ще видиш и underworld ... дано само да не се окаже мн .. старичка защото на някои снимки наистина е ужасна ... отешавам се с това че на анивърсари не беше като на снимките (някой беше споменал) и че и тук може да се окаже така ама ако се окаже такава като тука:

http://www.tombraiderchronicles.com/underw...ots_360_08.html 2 снимка ... малеее ще е гадно

ама ако се окаже като на обложката ще е якооо!!! Публикувано изображение

аз даже видях в един клип в youtube едно клипче и там лицето е беше още по зле искате ли да видите не го дадох за да не се разочаровате Публикувано изображение като мен ама тъкмо се сетих да попитам нали картината на PC ще е по добра от да кажем Playstation нали? или ще е същото?

А това някой беше попитал за фенера даже в клипа дето накрая се чува гласа на натла там тя застава зад стената и преди да влезне се вижда мн хубаво фенера,то даже не е точно фенер като на легенд така дълъг ми е някакъв като кръгче :jeer: поне аз така го виждам.

ей видях че лара има и бинокъл на едно клипче ама то за секунда го дадоха ... но има със сигурност :speak:

Зависи от това на какъв телевизор,монитор се играе.Зависи какъв ще е плейстейшъна 2 или 3.Ако сложиш едни и същи телевизори например на едно новичко ПС и Един ПС3 разлика ще е почти незабележима. :P Поне аз така мисля

Та то едно ново добро PC има по добра графика от PS3 .PS3 няма подръжка на DX10, това беше причината crysis да не се появи за конзоли Публикувано изображение

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

фф успокоихте ме ако знаете какъв клип видях лара е ... :speak: ако искате да ви го дам ... те сега нали ги играят на playstation -и и за това значи на PC ще изглежда по добре :P супер!!ами как мислите вие искам само да чуя мнение знам че е мн рано да се каже за изсквания ама какви ще са максималните карти според вас. Публикувано изображение щото аз сега мн искам сега септември някаде да си купя карта ... за да играя легенд щото мн я искам ама пък ако взема сега септември и ако тая игра иска по силна карта и ... :jeer: а пък не ми се чака до ноември ... Публикувано изображение поне легенд сега да си играя ... тъкмо така по бързо ще мина времето и ще дойде ноември (тъкмо до тогава ще съм събрала пари и за процесор) Публикувано изображение айде искам да чуя мнения

Мисли преди да пишеш Публикувано изображение как Лара ще изглежда по добре на PC това че е по добра графиката не означава че ще е подмлади или промени нещо.А за изискваниата трябва да попиташ гадател

Мисли преди да пишеш Публикувано изображение как Лара ще изглежда по добре на PC това че е по добра графиката не означава че ще е подмлади или промени нещо.А за изискваниата трябва да попиташ гадател

ами не просто ... може би ще изглежда малко по различно защото така стана и с легенд например като си с всички ефекти лара изглежда мн по добре ,но когато изключиш ефектите лара изглежда мн по различно.Може би и тук така ще стане ...абе незнам :huh: а за изискванията ... не познавам гадател :) ама както и да е аз искам да чуя просто ваше мнение. ;)

ами не просто ... може би ще изглежда малко по различно защото така стана и с легенд например като си с всички ефекти лара изглежда мн по добре ,но когато изключиш ефектите лара изглежда мн по различно.Може би и тук така ще стане ...абе незнам ;) а за изискванията ... не познавам гадател :) ама както и да е аз искам да чуя просто ваше мнение. ;)

Ти много се вживяваш в тези игри,по принцип Томб Райдър и оттам сигурно Анджелина Джоли поради Филма.А за изискванията.Eidos правят достъпни минимални и оптимални изисквания Публикувано изображение

С поред мен няма да е учудващо ако Лара върви към трийсетте.Но тя изглежда добре за възрастта си-жена с опит! Публикувано изображение Има слухове,че тя е започнала приключенията си на 12 има и слухове,че го е направила на 16,но не е ли невъзможно кога ще учи за археология тая жена?А и 30-тина години не е чак толкова много! ;)Все пак за толкова знания си трябва здраво зубрене!

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

• Автор

ами не просто ... може би ще изглежда малко по различно защото така стана и с легенд например като си с всички ефекти лара изглежда мн по добре ,но когато изключиш ефектите лара изглежда мн по различно.Може би и тук така ще стане ...абе незнам :huh: а за изискванията ... не познавам гадател :) ама както и да е аз искам да чуя просто ваше мнение. :P

Според мен, минимум:

2.5 GHz

512 MB/1GB RAM

256/512 MB VIDEO

и т.н.

3.0GHz 2GB Ram 10GB Hard Space Intel Core Duo QUARD

speak.gif speak.gif speak.gif

Може би препоръчителните ще са това Публикувано изображение Не се знае, ще чакаме да ги обявят

Е, да се надяваме, че в играта ще изглежда добре.. А не както на някой снимки с неестествено лице или пък да е грозна...

Какви тъпотии говорите видео карта 256mb/512mb е много относително има си серии Nvidia 6,7,8,9,200series и т.н ,Ati radeon HD2000,HD3000,HD4000 и т.н/ по тази логика една Nvidia 6200 със 512mb ще покрие препоръчителните Публикувано изображение

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Какви тъпотии говорите видео карта 256mb/512mb е много относително има си серии Nvidia 6,7,8,9,200series и т.н ,Ati radeon HD2000,HD3000,HD4000 и т.н/ по тази логика една Nvidia 6200 със 512mb ще покрие препоръчителните Публикувано изображение

еее ти пак какво от одеве недоволстваш ---> Публикувано изображение сега изразяваме мнемие не можа ли ...ууу аман :P по сокойно какво толкова се нервиш? :huh:
  • Автор

И ти не знаеш какви ще бъдат, след като все още няма официално обявени такива!

Една Nvidia 6200 с 512 MB е ясно, че няма да ги покрие!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

И ти не знаеш какви ще бъдат, след като все още няма официално обявени такива!

Една Nvidia 6200 с 512 MB е ясно, че няма да ги покрие!

абе кво му стана на тоя човек гледам че и преди сме си комуникирали ... не е ил такъв нещо днес ли не е в настроение? :rolleyes: дано да е само днес ... ;) айде сега по спокойно.Та за изискваниятка аз пък мисля че картите които ще са минимални ще са може би 6xxx nvidiata и за atito да кажем ... X-1800 може би а за макс... тея дето са с нови карти от тая год имам предвид като ati HD3800,4850(мн здрава) а за nvidia 8800 и по високи и пак казвам ТОВА Е САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЯКОЙ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ДР. Публикувано изображение

Що не изчакате да излезе играта и чак тогава да коментирате изискванията Задължително ще има двуядрен процесор

Що не изчакате да излезе играта и чак тогава да коментирате изискванията

Задължително ще има двуядрен процесор

1.Играта няма да се появи само за next-gen конзолите 2.Това означава че играта едва ли ще иска много. 3. Двуядрен процесор ще иска но за препоръчителните изисквания
  • Автор

1.Играта няма да се появи само за next-gen конзолите 2.Това означава че играта едва ли ще иска много. 3. Двуядрен процесор ще иска но за препоръчителните изисквания

Да и това е хубаво (ако е така Публикувано изображение). След като ще излиза и за НЕ_Next-Gen конзоли, би трябвало да не иска много....

Еми, ... малко остана и излиза. Ще видим всичко как е.

- Музиката ще е симфонична, както в Аниверсари. Няма да се чува през цялото време. - За Зип и микрофона нищо не се знае. - Интерактивна окръжаваща среда: следи от мръсотия и вода. Всички промени, разрушения и трупове си остават. Смяна на ден, нощ и време. - За оръжията нищо не е известно, освен пистолетите. - Ще има подземия и нечовешки(?) врагове. - Сюжета не е известен, но ще се развива след Легенд. - Подобрен ИИ. Войниците и наемниците се крият или сменят позицията си. - Богати цветове. Зависят от времето: при дъжд всичко потъмнява и става „зловещо”. Дъждът може да измива мръсотията от Лара. - Бойната система е”първи дошъл-първи умрял”. Достъпна от самото начало с цел да даде време на Лара да извади оръжието. - Ще има кука. - Малко противници хора, повечето са мистични същества. - Движенията на Лара ще са както в Легенд, но подобрени. Нова раница. - Продължителността на играта ще зависи от играчите. Всеки опит за игра ще е различен(аз си го обяснявам, че от т.А до т.Б ще се стига по различен начин), а окръжаващата среда ще е главното препятствие. - Няма информация за системата за прицелване. - Няма да има аптечки. Системата за лечение щe e нова и не е известна(защо ли ми напомня за Call of Duty 2,4) - Много хоризонтални прегради и стълбове. Лара ще се катери по нов начин. - Лара ще изследва подземията на много цивилизации. - Журналист споменава, че лесно се е загубил в играта. Труповете и разрушенията ще помагат да се намира пътя в лабиринтите. - Добавени са нови движения. Направени са много „внушителни” и ще се изпълняват ръчно. - Ще има мотор. Възможно е да се използва за разрешаване на загадки.

- Музиката ще е симфонична, както в Аниверсари. Няма да се чува през цялото време.

- За Зип и микрофона нищо не се знае.

- Интерактивна окръжаваща среда: следи от мръсотия и вода. Всички промени, разрушения и трупове си остават. Смяна на ден, нощ и време.

- За оръжията нищо не е известно, освен пистолетите.

- Ще има подземия и нечовешки(?) врагове.

- Сюжета не е известен, но ще се развива след Легенд.

- Подобрен ИИ. Войниците и наемниците се крият или сменят позицията си.

- Богати цветове. Зависят от времето: при дъжд всичко потъмнява и става „зловещо". Дъждът може да измива мръсотията от Лара.

- Бойната система е"първи дошъл-първи умрял". Достъпна от самото начало с цел да даде време на Лара да извади оръжието.

- Ще има кука.

- Малко противници хора, повечето са мистични същества.

- Движенията на Лара ще са както в Легенд, но подобрени. Нова раница.

- Продължителността на играта ще зависи от играчите. Всеки опит за игра ще е различен(аз си го обяснявам, че от т.А до т.Б ще се стига по различен начин), а окръжаващата среда ще е главното препятствие.

- Няма информация за системата за прицелване.

- Няма да има аптечки. Системата за лечение щe e нова и не е известна(защо ли ми напомня за Call of Duty 2,4)

- Много хоризонтални прегради и стълбове. Лара ще се катери по нов начин.

- Лара ще изследва подземията на много цивилизации.

- Журналист споменава, че лесно се е загубил в играта. Труповете и разрушенията ще помагат да се намира пътя в лабиринтите.

- Добавени са нови движения. Направени са много „внушителни" и ще се изпълняват ръчно.

- Ще има мотор. Възможно е да се използва за разрешаване на загадки.

Откъде намери тази информация, достоверна ли е или по скоро по фенски идеи?

Това за музиката ми се струва много добра идея междудругото.

ами видях е в 1 бг саит ама нз кои бе6е Публикувано изображение ако намера о6те 6те я ка4а

ооо тва е бая старичко .. ет ука го в взел:

http://pop-bg.net/forum/viewtopic.php?t=78...3171e98230c940f

това нещо съм го давала по на горе ама ... :rolleyes:

• Автор

ооо тва е бая старичко .. ет ука го в взел:

http://pop-bg.net/forum/viewtopic.php?t=78...3171e98230c940f

това нещо съм го давала по на горе ама ... :)

Аз още като я прочетхо "информацията" и си викам ' т'ва нещо е от доста отдавна ' .. Някой неща се знаят още от самото начало..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.