Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на TuneUp Utilities 2008

Featured Replies

Днес излезе новата версия на TuneUp Utilities 2008 7.0.7991, която според описанието съдържа нови модули. Програмата е важна, затова и бих помолил за превод на български с оглед улесняване работата.

Благодаря.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 139
  • Прегледи 42,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Започвам я веднага!

... за което ти благодарим. :wub:

Започвам я веднага!

Аз също изказвам своите благодарности предварително. Работата на "Bfaf" винаги ми е харесвала.

Благодаря и весело посрещане на новата 2008 година!

С уважение:

Ето малко Екрани. Този път всичко минава през Spell Check и няма да има правописни грешки.

:yanim: дано да стане бързо. благодарим предварително за превода! :wors:

Започвам я веднага!

Очаквам с нетърпение превода на най-сериозната програмка,ползвам я от версия 2006 ,благодаря.. :angry:

Има, но бавен. Прибирам се доста изморен тези дни от работа и за това се бавя така. Иначе да съм го направил вече.

Bfaf, за всеки случай преди да продължиш с започнатия превод прегледай новата версия 7.0.7992, ако има за добавяне на нещо ново. Радвам се, че си започнал превода. Надявам се да имаш повече свободно време, за да го завършиш по-скоро. Чакам с нетърпение да го завършиш. Надявам се този път да няма проблем с кирилицата, както беше в предишната версия на някои места. Успех!

За съжаление има проблеми с кирилицата. Имам чувството, че просто са напривил нов дизайн, добавили са някои нови програмки и са спретнали нова версия. Ще търся решение за кирилизиране на категориите в Registry Cleaner.

Виж няколко русификатора може да ти помогнат ;)

http://xxibek.net/soft/5634-tuneup-utiliti...91-polnaja.html

http://www.endem.ru/2007/12/25/rusifikator...ities-2008.html

http://www.zhmak.info/soft/1151279783-tune...1-russkaja.html

Нямам опит в превода на програми , ама не знам дали имаше напредвид това като ставаше дума за Registry Cleaner.

"После применения русификаторов в некоторых программах возможно некорректное отображение русских шрифтов. Для решения этой проблемы: Запустите файл ruscodepage.reg, на вопрос о добавлении информации в реестр ответьте утвердительно."

ruscodepage.reg

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\CodePage]

"1252"="c_1251.nls"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]

"Arial,0"="Arial,204"

"Comic Sans MS,0"="Comic Sans MS,204"

"Courier,0"="Courier New,204"

"Microsoft Sans Serif,0"="Microsoft Sans Serif,204"

"Tahoma,0"="Tahoma,204"

"Times New Roman,0"="Times New Roman,204"

"Verdana,0"="Verdana,204"

Редактирано от lz4lo (преглед на промените)

Тези дни поработих доста над превода. Можете да го пробвате от тук .Не е завършен 100%, но повечето програми са на български.

ruscodepage.reg свърши идеална работа. Ще го в ключа в инсталационния пакет, като завърша превода.

напредваш ли?

Тези дни поработих доста над превода. Можете да го пробвате от тук .Не е завършен 100%, но повечето програми са на български.

Bfaf,справяш се великолепно,благодаря ти!Но при мен има проблем-в Registry Cleaner в колонката вляво категориите ми

излизат с маймунска азбука.

Ако ви излизат менюта на "маймуница" изтеглете си този файл, разархивирайте и го стартирайте.

П.С. Предполагам Bfaf е имал предвид този файл.

Bfaf, много съм ти благодарен за превода. Поздрави и успех!

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• Автор
.. разархивирайте ...

Съжалявам за невежествто, но къде да го разархивирам - в папката на програмата ли или другаде? И ще повлияе ли и върху други маймуници?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Поздравления и благодарност за превода, Bfaf, но съм силно разочарован от програмата и ще се върна на версия 2007.

Съжалявам за невежествто, но къде да го разархивирам - в папката на програмата ли или другаде? И ще повлияе ли и върху други маймуници?

Разархивирай го примерно на десктопа. Целта е просто да го стартираш този рег файл за да добавиш регистъра в Registry на Windows. Така на всякъде където има проблем с "маймуница" ще се оправи. При мен например имаше "маймуница" на два превода TuneUp и Your Uninstaller!. Сега след като добавих този рег файл към регистрите се оправи. За да видиш резултат, трябва да рестартираш компютъра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.