Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за покупка на LCD/плазмен телевизор

Featured Replies

Четох доста из темата, но моят проблем е по-специфичен. Старият ми телевизор е на път да сдаде богу дух. Не мога да заделя голяма сума за нов ЛСД, а не искам да купувам и супер боклук.

Има ли вероятност да купя 26 - 32" ЛСД телевизор с прилично качество и на каква цена.Никога до сега не съм имал такъв телевизор, така, че почти нищо не разбирам. Ако някой даде предложения ще съм страшно благодарен. Да видя дали мога да си позволя такова нещо или да вземам от старите щайги за 200 лева и да чакам да отмине кризата.

• Отговори 112
  • Прегледи 45,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Наистина новите серии на Самсунг са страхотни. Те ползват едни и същи матрици със Сони, но тоя лъскав панел си е проблем. Трябва сериозно да се съобразява човек с него. Уж плюса на ЛСД-то е, че може д

Няма ли бедни в тоя форум, че да дадат съвет. Иначе с много пари сигурно бих се оправил някак си.

Тръгваш в погрешна посока. Няма лошо да се образоваш какви са плюсовете и минусите на двете технологии, но не прави избор предварително, а разгледай кои моделиса подходящи за теб, независимо от технологията, на която работят. Двете технологии са вече изключително близки по качество и двете си имат някакви минуси. За тях има писано в поне 2-3 теми само в този форум.

Отскоро съм горд собственик на 37" LCD Scarlet - страхотен ТВ просто много съм доволен

Няма ли бедни в тоя форум, че да дадат съвет. Иначе с много пари сигурно бих се оправил някак си.

ако не е Беко, Санг, Нео или друг подобен боклук вероятно ще ти върши работа, има добри марки и модели 26" за около 600 лв.

Четох доста из темата, но моят проблем е по-специфичен. Старият ми телевизор е на път да сдаде богу дух. Не мога да заделя голяма сума за нов ЛСД, а не искам да купувам и супер боклук.

Има ли вероятност да купя 26 - 32" ЛСД телевизор с прилично качество и на каква цена.Никога до сега не съм имал такъв телевизор, така, че почти нищо не разбирам. Ако някой даде предложения ще съм страшно благодарен. Да видя дали мога да си позволя такова нещо или да вземам от старите щайги за 200 лева и да чакам да отмине кризата.

Задал си много общо въпроса. Всеки разбира по различен начин "прилично качество" и цената.

Забрави.

Взимай един 29 инча кинескоп и чакай по-добри времена.

До тук добре. Ако може да ми напишете най-основните и минимални изисквания, на които задължително трябва да отговаря един ЛСД телевизор. Ще бъда безкрайно благодарен. Ще ми помогне в проучването. Само моля, ако някой няма какво да каже, просто да не пиша. Жизнено ми е необходим съвет, а не поучаване.

ако ще го ползваш за кабелна, е добре да има DVB-C, ако ще го ползваш само с ефирна, е добре да има DVB-T

добре е да има вход скарт/RGB и HDMI във всички случаи

Здравейте! Какво можете да кажете за този "промоционален" модел на Panasonic? Заслужава ли си? Ако не предложете нещо добро от 32" телевизори до 900-1000лв.

Редактирано от juslen (преглед на промените)

Ако знаеш как подреждат(се отнасят със) стоката в Техномаркет,ще си смениш името.Характерното за тези ,,промоционалните'' в Техномаркет-я,че винаги им горят пикселите.Не знам как ги улучват,но просто има едни партиди,които винаги са за промоция ;) Гледай внимателно това,изпробват пред теб :offtopic_s:

• 2 месеца по-късно...

здравейте.Реших да си купя LCD телевизор и ми трябва малко помощ.Разполагам с 750 лв и се спрях на тези модели http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09040500 , http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09038601 , http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09038576. Моля да ми кажете кой модел е по-добър или да ми предложите нещо по-добро на същата цена.На видео картата имам s-video i DVI изходи и ме интересува дали ще мога да гледам HD филми с добро качество през тези кабели(кой от двата е по-добър),филмите от тракерите 720p ще се гледат ли добре както на компютъра.

Редактирано от burak2222 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.