Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови версии за атентатите от 11 септември

Featured Replies

Това си бяха чисти имплозии и самолетите са само за прах в очите. По кой закон ще се получи такова срутване ? Само предизвикан взрив може да направи подобно срутване - колко щети имаше по околните сгради ?

е то още на втория ден след като са блъснаха самолетите и паднаха двата "блока" извадиха версия защо се се срутили казаха че че в колоните и там другаде нз точно каде и за какво се е използвало е имало греди и колони от някаква сплав при което при високо нагряване и от тежестта започвет да се огъват оттам следва че падат последните етажи които са били над дупките и по този начин те допринасят за сриването на всичко друго и на мене не ми се вярва да е имало експлозиви защото се изисква страшно много време пък и така ли никои няма да ги е забелязал или поне нещо подозрително :clap: а по интересното е че са работили доста евреи в търговския център а на 11 септември нито един евреин не е имало там ;) това е което аз знам

Е добре де тая Ал Кайда да не би да е по - велика сила от САЩ ? Садам го намериха заровен в земята а от Осама НИЩО ? ;) Не им е чиста работата нещо намирисва

Така значи за алкайда най-известният терорист в целия свят Карлос Чакала казва че АлКайда са смешни и неорганизирани и не могат да извършат толкова голям атентат.Второто което е никои не може да бъде сигурен че Садам е мъртъв защото човека имал повече двойници отколкото човек можело да си представи в ирак всеки 3 приличал на Садам, и третото което аз съм чувал е че Осама в момента не е жив в смисъл не че американците са го убили а в смисъл че е живял преди доста години ;) та дори и нямал наследници така съм чувал, другото което е Осама няма как да го заловят защотото чеовека има повече подземни пещери и тунели отколкото къщи в цял Авганистан, и последно Садам е бил обучен от ЦРУ /не съм сигорен за това не се сещам от кадфе го знам и съм го чувал но има и такова твърдение/

Успокойте се бе хора , както казаха преди мен за това трябва мноогоо подготовка и разрешения на много нива , а не от 2-3 човека и да се пази тайна , все някой ще се напие дето се вика и ще се изпусне , не е възможно просто ...

Малко са жертвите ,защото много избягаха все пак самолетите се врязаха високо... а защо се срутиха така ли , можеби конструкцията е пригодена точно за такъв вид срутване след време да могат да се демонтират лесно ... както и да е плетете си тук мистерии , загадки и какво ли не още ,но просто е банално това ... а и взривовете може да са предизвикани ,от какво ли не вътре в небостъргачите , все пак те не са били празни ,нали? Малко слезте на земята ... дори и най-болния мозък не би убил толкова хора от своят народ , а и срутването на кулите доведе до голям дисбаланс на $ и от 2,30 той падна на нива от 1,70 ; 1,60 ,да не мислите ,че това е изгодно за САЩ?

така друго ще кажа сега дано да не ставам нахален biggrin.gif не мисля че Буш е наред че да не го направи това, а за долара в момента уче икономическа гимназия и относно долара си говорехме с даскъката по икономика в момента америка искат да са с нисък курс на долара за да може да имат повече износ и повече заеми да се взимат от тях по този начин ще икономиката им ще се повиши след няколко години ще си повишът курса на долара и ще стане работата ;)

Малко слезте на земята ... дори и най-болния мозък не би убил толкова хора от своят народ , а и срутването на кулите доведе до голям дисбаланс на $ и от 2,30 той падна на нива от 1,70 ; 1,60 ,да не мислите ,че това е изгодно за САЩ?

Наистина ли вярваш в това? biggrin.gif

САЩ по своя воля предизвикват инцидентите,поради които влизат в двете световни войни,а в тези инциденти са убити повече хора,отколкото на 9.11. Какво те кара да мислиш,че не биха жертвали някакви си 2-3 хиляди души...Значи някакви си пещерняци,дето хал хабер си нямат от пилотиране,успяват да прецакат най-силната отбранителна система в света,да летят 80 минути,без никой да направи нищо,за да ги спре,и да се забият в ключови обекти във Вашингтон и Ню Йорк... biggrin.gif А какво са правили от противовъздушната отбрана? Къде са спали NORAD? По стандартната им процедура на 10-та минута изтребителите трябва да са прихванали нарушителите. А какво става - те си летят 80 минути,без никой да си мръдне пръста...Къде е самолетът,който уж се е разбил в Пентагона? Защо няма нито една останка от него? Няма нито една останка и от другия самолет,уж паднал в някоя си местност...Само кратер,но не и останки. Има страшно много въпроси,на които комисията 911 не е дала отговор... :)

САЩ по своя воля предизвикват инцидентите,поради които влизат в двете световни войни,а в тези инциденти са убити повече хора,отколкото на 9.11. Какво те кара да мислиш,че не биха жертвали някакви си 2-3 хиляди души...Значи някакви си пещерняци,дето хал хабер си нямат от пилотиране,успяват да прецакат най-силната отбранителна система в света,да летят 80 минути,без никой да направи нищо,за да ги спре,и да се забият в ключови обекти във Вашингтон и Ню Йорк... biggrin.gif А какво са правили от противовъздушната отбрана? Къде са спали NORAD? По стандартната им процедура на 10-та минута изтребителите трябва да са прихванали нарушителите. А какво става - те си летят 80 минути,без никой да си мръдне пръста...Къде е самолетът,който уж се е разбил в Пентагона? Защо няма нито една останка от него? Няма нито една останка и от другия самолет,уж паднал в някоя си местност...Само кратер,но не и останки. Има страшно много въпроси,на които комисията 911 не е дала отговор... :rolleyes:

за отвлечените самолети са знаели 30-40 мин преди да се блъснат в кулите, но първо не са успели да се свържат доста време с военните за да им съобщят и да изпратят изтребители да свалят самолетите, а след като са се свързали с военните не могат да намерят повече от 3 изтребителя които няма да могат да стигнат навреме на всичкото отгоре. за самолета които падна в някаква местност маи в Пенсилвания беше са намерени останки дори си спомням даваха ги и по TV другото за този самолет е че Буш дава разрешение да бъде свален 10 или 15 мин след като вече е паднал а наи близките самолети пък са били на 100 мили е правете си само заключения за какво става въпрос, а и Буш по време на атентата си в бил в своя самолета ЕАРЪС ако не се лъя се казваше и всякакъв контакт с него е бил прекъснат пилотите са си били изключели дори радиостанцията

за отвлечените самолети са знаели 30-40 мин преди да се блъснат в кулите, но първо не са успели да се свържат доста време с военните за да им съобщят и да изпратят изтребители да свалят самолетите, а след като са се свързали с военните не могат да намерят повече от 3 изтребителя които няма да могат да стигнат навреме на всичкото отгоре.

Дано си даваш сметка колко абсурдно звучат подобни обяснения... :rolleyes:

Да беше в България,да не могат да намерят 3 изтребителя...Ама си говорим за страна номер 1 в света по въоръжение. Бабини деветини са това.

За хора с ниво на достъп до информация от "Строго секретно" нагоре ли говорим, или за такива с ниво на достъп "Поверително"?

Мисля ,че не усети сърказмът в думите ми...

САЩ по своя воля предизвикват инцидентите,поради които влизат в двете световни войни,а в тези инциденти са убити повече хора,отколкото на 9.11. Какво те кара да мислиш,че не биха жертвали някакви си 2-3 хиляди души...Значи някакви си пещерняци,дето хал хабер си нямат от пилотиране,успяват да прецакат най-силната отбранителна система в света,да летят 80 минути,без никой да направи нищо,за да ги спре,и да се забият в ключови обекти във Вашингтон и Ню Йорк... biggrin.gif А какво са правили от противовъздушната отбрана? Къде са спали NORAD? По стандартната им процедура на 10-та минута изтребителите трябва да са прихванали нарушителите. А какво става - те си летят 80 минути,без никой да си мръдне пръста...Къде е самолетът,който уж се е разбил в Пентагона? Защо няма нито една останка от него? Няма нито една останка и от другия самолет,уж паднал в някоя си местност...Само кратер,но не и останки. Има страшно много въпроси,на които комисията 911 не е дала отговор... :rolleyes:

Няма непробиваема защита... тия работи от филмите до 10тата минута малко не ми се вярват... американците са толкова високомерни ,че не биха допуснали ,че могат да ги ударят толкова показно ... преди време някакъв пилот с лек самолет (не знам модела) успял да пропътува доста навътре в Русия и дори кацнал на червения площад заради некадърни диспечери и др. отговорни ,които го помислили за ято птици ;) (разказвам по памет отдавна го гледах по Discovery ) , защо да не е станало нещо подобно на 11.9 ,не всичко става като по филмите американците все да побеждават ... Но пък какво ? Дайте да правим великите конспирации тук и да вадим какви ли не хипотези , така е по-интересно...

не мисля че Буш е наред че да не го направи това, а за долара в момента уче икономическа гимназия и относно долара си говорехме с даскъката по икономика в момента америка искат да са с нисък курс на долара за да може да имат повече износ и повече заеми да се взимат от тях по този начин ще икономиката им ще се повиши след няколко години ще си повишът курса на долара и ще стане работата

Буш няма и толкова акъл ... той ,ако не се лъжа е спряган за президента с най-малко IQ в историята на САЩ... но дори да е бил той , има хора които трябва да изпълнят това и все ще се намерят някои от тях ,които да не са съгласни . А колкото до заемите нямаше ли някаква криза в момента с тях точно в Америка ??? (класната ми е даскал по икономика ще я попитам като мога ,да видя и нейното мнение...)

///Всеки има свое собствено мнение за всяко нещо , това е моето мнение по темата и смятам да го остоявам ,докато не видя нещо ,което наистина да го опровергава ... Не нападам другите потребители ,но ще помоля да не ме нападате и мен и да зачитате моето мислене - имам право на него , дори да е погрешно ///

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Буш няма и толкова акъл ... той ,ако не се лъжа е спряган за президента с най-малко IQ в историята на САЩ... но дори да е бил той , има хора които трябва да изпълнят това и все ще се намерят някои от тях ,които да не са съгласни . А колкото до заемите нямаше ли някаква криза в момента с тях точно в Америка ??? (класната ми е даскал по икономика ще я попитам като мога ,да видя и нейното мнение...)

не пречи да е с най-ниско IQ и паг да си е замесен в това а относно това за кризата нз точно казвам само какви са им причините да намалят курса на долара и че ще имат принос от това а другото което е че след около 10-20 години в америка ще настъпи доста голяма икономическа криза защото в момента са на върха а ако учиш икономика трябва да знаеш че след перфектната икономика в връхната си точка след това започва да спада рязко :yanim:

преди време някакъв пилот с лек самолет (не знам модела) успял да пропътува доста навътре в Русия и дори кацнал на червения площад заради некадърни диспечери и др. отговорни ,които го помислили за ято птици

Точно в него ден е бил професионалния празник на ПВО. Явно доста са се напили като казаци.

По него повод щях да си изкарам ареста от един милиционер на Шереметьево 2, когото попитах как да стигна до Шереметьево 3 (Червения площад, където кацна германеца), ама тоя виц не го беше чувал или се направи че не го знае. Иначе идвах от Ш1 с полет от Петербург и на Ш2 ми беше самолета за България. Та ме спаси това че му показах нашия паспорт и бях чужд гражданин.

Терористите нямат достатъчно въображение за да измислят такъв план. Единственият модел, който се повтаря често е намиране на бомба и взривяване в населено място от камикадзе. Напрактика никога не са проявавали склонност към изпълняване на сложен план в който участват много единици. Обикновено когато се опитат да измислят нещо по умно ги хващат. Как тогава да се повярва че изпълват без грешка план в който дори няма експлоазиви ?

Обяснението защо изобщо ще слагат експлоазиви е много просто - не са били сигурни че сградите ще паднат. Стоманените греди са разположени на такова място в което би попадал по-малко кислород и следователно доста трудно ще загубят якостта си. Също е вероятно горивото да се разтече, така че най-голяма температура ще се получи отвън на сградата - там където са се врязали самолетите и надолу.

Ако искаха официално да премахнат сградите биха ги демотирали, никога няма да ги взривят. Това не е бетонка. Затова е немислимо да са отслабили конструкцията или да са мислили как ще паднат.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Малко от линковете от темата в CEG

Официальная версия хочет, чтобы мы поверили в то, что эти предполагаемые 19 угонщиков (действовавших с военной согласованностью и точностью) подавили сопротивление стюардесс (всего лишь при помощи ножей для резки картона и выкрикиваемых команд), проникли в кабину (может быть, все восемь официальных пилотов в это время были поглощены созерцанием облаков?), справились с пилотами (видимо, никто из них, в том числе бывшие военные, не смог противостоять угонщикам, вооруженным только ножами для резки картона), взяли на себя управление самолетами, предварительно получив необходимые знания и навыки из обучающих курсов и учебников, умело долетели до целей (замечательные штурманы, эти арабы; и управляя самолетом с мастерством тренированного военного летчика в случае с самолетом, предположительно врезавшимся в Пентагон), не встретили абсолютно никаких препятствий со стороны властей США (включая ВВС США) ответственных за охрану воздушного пространства (несмотря на факт, что самолет, попавший в Пентагон, находился в воздухе еще почти в течение часа после первого столкновения), поразили свои цели и при этом погибли. Ага, канэшна. Крокодилы тоже летают - нызЭнько-нызЭнько. — Любой, кто поверит в эту трогательную историю (как следует подумав над ней) явно не дружит с головой.

Айде и филмчето

http://rapidshare.com/files/17759307/Loose...11Rus.part1.rar

http://rapidshare.com/files/17760813/Loose...11Rus.part2.rar

http://rapidshare.com/files/17759451/Loose...11Rus.part3.rar

Гледайте го и ако още не сте разбрали . . . . .

Малко от линковете от темата в CEG

Айде и филмчето

http://rapidshare.com/files/17759307/Loose...11Rus.part1.rar

http://rapidshare.com/files/17760813/Loose...11Rus.part2.rar

http://rapidshare.com/files/17759451/Loose...11Rus.part3.rar

Гледайте го и ако още не сте разбрали . . . . .

За тези които не им се тегли от рапид - в колибка го има същия и е преведен.

Колкото за руското ПВО, бих казал че това е нормално. Много е трудно да се засече и свали малък, нисколетящ смолет. Едва ли е ще му обърнат внимание на подобен комар. Трябва и прихващач да се изпраща. Изобщо това не е сензация за военните. Във Виетнам са използвали дървени руски самолети с които се забивали в американските радари. Същински стелт-камикадзе.

За тези които не им се тегли от рапид - в колибка го има същия и е преведен.

Колкото за руското ПВО, бих казал че това е нормално. Много е трудно да се засече и свали малък, нисколетящ смолет. Едва ли е ще му обърнат внимание на подобен комар. Трябва и прихващач да се изпраща. Изобщо това не е сензация за военните. Във Виетнам са използвали дървени руски самолети с които се забивали в американските радари. Същински стелт-камикадзе.

ква колибка бе??

ква колибка бе??

http://www.kolibka.com/2.html Ето тази колибка.... :P Има доста интересни филмчета в нея, можеш да се позамислиш доста над тях понякога... забавлявай се cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.