Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пей с мен за половин милион лева

Featured Replies

Ще го кажа само веднъж - не знам защо някои хора си мислят, че като оплюват нещо, това ги прави по-умни.

Разбирам, хората, които не харесват ББ, Острова на изкушението и тем подобни.

Но да седите и да размахвате пръст срещу предаване, което показва таланта на българите - това не мога да разбера. Никой не ви насилва да ви харесва, нито да го гледате, но си спестете квалификациите, защото вече от подобни ограничени обобщения, плод на разни напъващи се всезнайковци ми се драйфа.

Евала за мнението!

Аз също смятам, че израз на висша комплексарщина е непрекъснато да дириш кусурите в телевизионните шоупрограми и да се правиш на велик критик от соц. епохата (онези, които размахваха пръст срещу всяко нещо, които излиза извън рамките на термина "висока художественост"). Та нали на едно ТВ шоу целта му е да забавлява аудиторията. ЛИчно аз с огромно удоволствие гледах първия Мюзик айдъл, сега ще гледам ту МА2, ту Пей с мен, без да се притеснявам, какъв етикет ще ми лепнат "интелектуалните талибани" (както ги нарече Дони миналата година тези "критици"). Надявам се да ми харесат и двете. А ако не - здраве да е, има и други неща с които да се развличам в свободното си време и определено няма да скучая. Всъщност скучаят само глупаците.

• Отговори 86
  • Прегледи 21,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• айде на пангара с поредната пошла тъпотия...

Изглежда интересно, но предпочитам Music Idol 2. Това, че вече не 7/8, а Междинна станция са продуценти означава ли, че и водещите ще са други? :rolleyes: Наградата изглежда голяма (500 000 лв), но освен нея ще има ли и друга(като на Music Idol - издаване на един албум и т.н.) Май станах малко алчен :huh:

Славчо трябваше да последва примера на Майкъл Джордан и да се беше отказал когато беше "на върха"! Вместо това сега сме свидетели как се плюнчи с разни кОнкурси и обявява лъскави награди, тупайки се в гърдите колко е щедър. Всъщност главният спонсор е "уважаемият" зрител, на който му излязоха пришки на пръстите от пращане на sms-и. Няма да се учудя дори Росен Петров да се изправи някоя вечер и да призове: "Може да поздравите Слави по случай рожденият му ден като изпратите sms на номер 7878.

Цена на услугата 2.00 лв. без ДДС! laugh.gif

Що пък да се отказва?

Не съм му фен, дразни ме неговата арогантност, не може да пее, а се прави на велик певец, но не мога да му отрека, че е добър телевизионер. КАквото е направил, го е направил професионално и както трябва. И първия "СЪрвайвър" и "Мюзик айдъл1" бяха добре изпипани. ЛИчно аз харесах повече първия Сървайвър - беше по-естествен, вторият беше много жълт с тези известни личности и затова изглеждаше насилствено интересен. За Мюзик айдъл2 нищо не мога да кажа, защото още нищо не са давали. Но самият факт, че на концертите айдълите ще пеят на със сингбек (без жив оркестър) не ми се нрави особено (поне това е засега). Колкото до другите му начинания - всеки прави прави това, което може, по начин по който го може. Това си е негово право. А твое право е да не гласуваш, примерно.

Изглежда интересно, но предпочитам Music Idol 2. Това, че вече не 7/8, а Междинна станция са продуценти означава ли, че и водещите ще са други? :whist: Наградата изглежда голяма (500 000 лв), но освен нея ще има ли и друга(като на Music Idol - издаване на един албум и т.н.) Май станах малко алчен :P

Въпросът по-скоро е като се състезават по двойки наградата дали ще се дели между двамата или ще я получи само аматьора. Определено ми е интересно кой колко ще намаже, че ако няма нагушкали се все едно не сме в България.

А за водещите Светльо е голям пич, ама този Камен защо го бутат навсякъде не мога да разбере, то не е лесно да работиш толкова години в телевизията и да продължаваш да ъцаш и да мъцаш като стара мома. Нищо лично - просто за водещ не става, иначе си е свестен човечеца.

Вместо това сега сме свидетели как се плюнчи с разни кОнкурси и обявява лъскави награди, тупайки се в гърдите колко е щедър. Всъщност главният спонсор е "уважаемият" зрител, на който му излязоха пришки на пръстите от пращане на sms-и. Няма да се учудя дори Росен Петров да се изправи някоя вечер и да призове: "Може да поздравите Слави по случай рожденият му ден като изпратите sms на номер 7878.

Цена на услугата 2.00 лв. без ДДС! laugh.gif

Тука обърна темата на какъв е и какъв не е Слави. Ще кажеш, че го защитавам, ама той си е пич от класа и винаги ще бъде такъв. С каквото се захване го прави добре, много добре. Ако ще и да се бие в гърдите, че помага, какво значение има, все пак го прави. Преди го правеше основно само той, напоследък се поусетиха и другите, че могат да покажат щедрост не само на Коледа.

Sessily, ако за Слави казваш, че не може да пее, кажи ми тогава кой може? За мен той има невероятен глас и ни го е доказвал неведнъж и на живо при това

Що се отнася до избора на водещите- малко странна комбинация. За мен Камен не става за такива шоута, където има и смях, по-сериозен е някак си, дървен е, не може да се пречупи докрай. Но все пак ще видим, може пък този път да има напредък и да се получи добре, нали, уж, човек се учи докато е жив. Да почне предаването, пък ще видим

Sessily, ако за Слави казваш, че не може да пее, кажи ми тогава кой може? За мен той има невероятен глас и ни го е доказвал неведнъж и на живо при това

ЗА мен големи певци са Борис Годжунов, Васил НАйденов, Георги Христов... На фона на тези, а и на още дузина имена, които няма да цитирам, Слави бледнее като глас. НЕ казвам, че не е музикант. Дори напротив - защитавах го по форумите на Мюзик айдъл 1, където разни незнайковци задаваха въпроса какво разбира от музика. Но като певец значително отстъпва на тези, които цитирах.

Въпросът по-скоро е като се състезават по двойки наградата дали ще се дели между двамата или ще я получи само аматьора. Определено ми е интересно кой колко ще намаже, че ако няма нагушкали се все едно не сме в България.

А за водещите Светльо е голям пич, ама този Камен защо го бутат навсякъде не мога да разбере, то не е лесно да работиш толкова години в телевизията и да продължаваш да ъцаш и да мъцаш като стара мома. Нищо лично - просто за водещ не става, иначе си е свестен човечеца.

ДОколкото съм чела по пресата наградата ще е за аматьора, а звездата ще получи хонорар. Нещо подобно бяха писали, но то пък вече не знаеш да вярваш или да не вярваш...

КОлкото до КАмен, моето мнение е, че най-му пасва да води ТВ продукции от сорта на "Каналето", "Шоуто на канала", където се набляга на актьорско присъствие. Големи ТВ шоута като "ПЕй с мен" ми се струва, че не са му в категорията. В коеот разбира се няма нищо лошо. За всеки влак си има пътници. ЗА Светльо нямам мнение.

Винаги се чудя защо ги гледат тия тъпотии хората :)

Може би защото им писва да слушат за убийства и тем подобни новини

Та това като сапунка-със същия ефект-да ти стане толкова тъпо че да забравиш

sad.gif

• 4 седмици по-късно...

Звезди избират партньор за 'Пей с мен'

Музикалното шоу „Пей с мен” ще излъчва своите концерти от зала „Фестивална”. Концертите ще бъдат поне веднъж седмично и ще представят 12-те дуета на една сцена.

Мястото, където ще се провеждат, до момента бе пазено в тайна, за да не обърка кандидатите, участващи в кастинга. През първия му етап те трябваше да се явят в НДК, а през втория, който приключва днес, 29 февруари, одобрените кандидати бяха посрещани с организиран от продуцентите транспорт в комплекса „Царско село” над Околовръстния път. Когато „Седем-осми” се обадили на най-възрастната кандидатка за финалния кастинг, тя се возела в градския транспорт и пред всички в автобуса извикала: „Избраха ме за „Пей с мен”!” Мъж дошъл с костюм на тигър, а малко момче подало на Слави Трифонов картичка със своя снимка, на която той да му даде автограф.

Днес приключва финалният етап от кастинга на „Пей с мен”. В продължение на една седмица и в строго охранявани условия 12 утвърдени музикални звезди прослушаха близо 200 кандидати да бъдат техни дуетни половинки. Всеки от допуснатите до този етап на кастинга подписа специална декларация, с която гарантира, че по никакъв начин няма да разгласява имената на 12-те звезди и начина, по който те прослушват потенциалните си сценични партньори. “За финала избрахме малък брой кандидати, защото всеки един от тях, буквално всеки един, е великолепен певец. Правим шоу с талантливи участници. За нас е най-важно как пеят, а не как грешат. Имаме и много резерви – поне още 300-400 души, които също пеят великолепно, но не са безкомпромисни, както подбраните за първа среща с 12-те утвърдени звезди” – коментира Евгени Димитров, продуцент на „Пей с мен”.

По-голямата част от селектираните до финалния етап потенциални участници в шоуто са тийнейджъри между 10 и 20 години. Преобладават кандидати от провинцията – те са две трети от общия брой (Силистра, Габрово, Пловдив, Кюстендил, Роман, Варна, Бургас, Велинград, Златоград). Сред полуфиналистите има 40 кандидата над 50 години, 10 от които – между 60 и 80 години.

Как протича финалният етап на кастинга?

12-те звезди присъстват и през 5-те дни на финалното прослушване. Те посвещават изцяло своето време на кандидатите, сред които биха могли да намерят своята артистична половинка – за шоуто, а защо не и за кариерата си след него.

Част от бележките на звездите:

(които те си водят, докато тече прослушването и които ще им помогнат да направят финалния си избор на партньори) –

„Това е моят човек!”

„Страшен глас, но костюмът му е безумен...”

„Руса коса, дълги крака... И пее, да му се не види!”

„Ще сме хубава двойка един до друг.”

„Жалко, че не пее попфолк”

„Не умее да общува с публиката”

„Взимам я!” (една от 12-те звезди зa момиче на 8 години)

dir.bg

Редактирано от All_Eyes_On_Me (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ще се леят здраво чалгаджийски ритми тука, ама и аз защо ли се учудвам, то си беше логично ohmy.gif

• Автор
Ще се леят здраво чалгаджийски ритми тука, ама и аз защо ли се учудвам, то си беше логично ohmy.gif

Да ... Наско от БТР , Камелия Тодорова , Тони Димитрова , Любо (бившият вокалист на “Те” ) и Маргарита Хранова са най - големите чалгаджий ... айде сега ! А Есил Дюран е Райна Кабайванска , Люси е Бритни Спиърс , Вили Казасян - Херберт фон Караян а Фънки ... си е Фънки !

• Автор

Дарт Вейдър на Йода думаше

Нов хит е на път да засенчи парчето "Шест кокошки съм заклала" на Данчо от Димитровград. Песента, озаглавена "Дарт Вейдър на Йода думаше", прозвуча за първи път на кастинга за "Пей с мен" в изпълнение на 36-годишния софиянец Георги Низамов. Цялата зала се заля от смях още щом чу първите думи. В парчето се разказва още как "Хан Соло в космоса летеше, с Джаба мръсни пари въртеше".

Инфо:standartnews.com

Лично мнение : Като един от най - големите фенове на Star Wars направо щях да се побъркам от смях ... ако някой успее да я направи в МР3 формат цена няма да има !

Да ... Наско от БТР , Камелия Тодорова , Тони Димитрова , Любо (бившият вокалист на “Те” ) и Маргарита Хранова са най - големите чалгаджий ... айде сега ! А Есил Дюран е Райна Кабайванска , Люси е Бритни Спиърс , Вили Казасян - Херберт фон Караян а Фънки ... си е Фънки !

Някои от изброените от теб изпълнители са много уважавани от мен певци и личности. Щеше да е чудесно, ако броят им надделяваше. Истината е, че това, което конкретно ме издразни много е появяването са Софчето. А Деси вече ми писна да я гледам как се лигави и да ми обясняват колко невероятна била и как можела всичко да пее. Съжалявам, не искам да засегна почитателите на поп-фолка, ама си имаме толкова по-кадърни български певци. Ако задълбая, обаче повече, ще засегна и феновете на продуцента на предаването :speak: , затова спирам до тука :)

Днеска имаше едно момиченце,беше много готино.Не помня как се казваше,но каза,че печелела винаги първи места :P

Слаба работа е " Пей с мен " ... не прави конкуренция на " Мюзик Айдъл " , според мен

Аз пък да ви кажа приятели, много се зарибих по една простотия - сериала"Герои". Направо съм се пристрастил и чак се чудя на акъла си ко му харесвам толкова :)

20080314_0005_d.jpg

12-те звезди от „Пей с мен” избраха дуетните си половинки

В „Пей с мен” настъпи дългоочакваната кулминация -12-те родни звезди посочиха половинките си за бъдещите дуети. И докато пресните тандеми се готвят за първия си концерт, звездата от „Мюзик айдъл” Валентина Хасан превзе с хита си "Кен лий" Стария континент.

Дългоочакваната новина за бъдещите дуети в „Пей с мен” вече е факт. Снощи в ефира на Нова телевизия 12-те звезди огласиха имената на своите творчески половинки. Миро ще пее с най-малката участничка -10-годишната Дивна. Тони Димитрова пък се спря на 37-годишния ром Анжело Асенов. До македонското девойче Каролина ще застане българин от Айтос, а до Камелия Тодорова македонец от Струга. Любо посочи Надежда от Варна, а Маргарита Хранова Севинч от Плевен. Софи Маринова ще заформи дует с ексуправителя на пиано барове в София Лъчезар. Наско се спря на актриса от Плевен на име Ива, докато Орхан Мурад се оказа фен на 16-годишната Мариета от Пловдив. Кали се надява да впечатли зрителите с дуетната си половинка Милен - строителен инженер от Стара Загора. ДесиСлава пък с Мелинда от Монтана. Иво Гюров твърдо е до Яница от Хасково.

Източник: Новинар

На мен пък много ми харесва "Пей с мен"!Известните личности се държат много добре.Почти всички ги харесвам,особено Любо,Наско и Каролина,а Миро и Дивна изглеждат много добре заедно,кефят ме!Е,Софчето доста ме изнервя,но...преживява се! :)

Готино е,вчера го гледах и много ми хареса.

Каролина е много готина,познавам я от Евровизия.

Бих гласувал за нея,защото пее страхотно й е

адски,адски,неземно красива жена.

Дано няма нрав на македонка,защото ще провали

всичко в нея като образ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.