Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пей с мен за половин милион лева

Featured Replies

Никой ли не гледа "Пей с мен" бе? :speak:

На мен пък много ми хареса и концерта в понеделник беше много готин

• Отговори 86
  • Прегледи 21,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• айде на пангара с поредната пошла тъпотия...

• Автор
Никой ли не гледа "Пей с мен" бе? :speak:

На мен пък много ми хареса и концерта в понеделник беше много готин

Май сяма ний с теб го гледаме :help: !

• Автор
И аз и аз.И много харесвам Каролина,но ще ме е яд,ако парите заминат за Македония.

А Каролина пее с мой съгражданин ... дано промени мнението за Айтос че Иван от Мюзик Айдъл о**а положението :speak: !

А Каролина пее с мой съгражданин ... дано промени мнението за Айтос че Иван от Мюзик Айдъл о**а положението :help: !

Всяко стадо си има мърша.Няма значение от къде е и къде е,Иван си е палячо.

Каролина и Павел,дам много добър дует са.Обаче,Наско... :speak:

И аз го гледам и много повече ми харесва от 2-рия сезон на Мюзик Айдъла които се правят на маймуни само и само да имат рейтинг. То не бе няква лигава и фалшива любов че и Иван който или си показваше задника или си бъркаше в пъпа. Пей с мен е много готино предаване жалко че остава недооценено, защото българина предпочита сеира. Най се радвам на Миро и Дивна а най- антипатична ми е Кали. Иначе всички други са готини като изключим Софито която пее страхотно и си личи че е добричка ама е леко простичка.

А дано повече хора да пишат тука! А не да се правят на велики!!

Вчера Кали изпя много добре песента, докато например Десислава не се представи на ниво, някак трябваше да мине набързичко песента!!

За съжаление не слушах песента на Тони Димитрова - как се представи тя и Анжело? От "незвездите" много ме кефи Каймакоски - добър глас има и Севинч, другите малко са посредствени! За съжаление Дивна и Мелинда още не са израснали и тепърва ще се доказват, но за момента не може да бъдат откроени!!

На мен пък Кали не ми хареса.Тони и Анжело си я изпяха много хубаво. По принцип съм фенка на Хранова. И ме е яд че от ,че през последните години прави бози от разни млади и по- малко млади автори. А жената всичко може да пее. "Пей с мен" ми харесва , защото пеят песни , които няма друг път да изпеят по телевизията.

Новата задача е "Пей с мен моята любима Италианска песен" малко тъпо ако питате мен,защото не е тема за масовия зрител, ама ще го гледаме пак 100 пъти повече го предпочитам от оная боза Айъдъла

Новата задача е "Пей с мен моята любима Италианска песен" малко тъпо ако питате мен,защото не е тема за масовия зрител, ама ще го гледаме пак 100 пъти повече го предпочитам от оная боза Айъдъла

И мен не ме кефи много темата,ама явно замисъла е такъв...да има по-разнообразни неща :help:

Защо?

Италианските песни са много хубави и заслужават да бъдат показвани и припомняни. Удавихме се в англоезични парчета. Вярно, световни хитове, но има и други музикални школи, които заслужават внимание - италианската, френската, руската, латиното...

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Защо?

Италианските песни са много хубави и заслужават да бъдат показвани и припомняни. Удавихме се в англоезични парчета. Вярно, световни хитове, но има и други музикални школи, които заслужават внимание - италианската, френската, руската, латиното...

Латино да ама италиански песни

Аз много харесвам италианската музика, но ми се стори доста странно, че посвещават цало предаване на нея. Е все пак най-вероятно отново ще цъкам между БТВ и НОВА biggrin.gif .

Колкото и да не харесвам Мюзик Айдъла трябва да си призная че задачата им за тази седмица е по-интересна от на Пей с мен

Да си призная бях много скептично настроена обаче снощи се получи страхотен концерт, слава богу че не ми се наложи да цъкам на БТВ biggrin.gif

" Пей с мен " бледнее пред " Мюзик Айдъл " . Самото шоу , което правят водещите ( Андрей и Иван ) е много по - голямо ...

" Пей с мен " бледнее пред " Мюзик Айдъл " . Самото шоу , което правят водещите ( Андрей и Иван ) е много по - голямо ...

Само да попитам простотията ли смяташ за шоу? Снощи докато вървяха реклами по Нова пуснах БТВ да видя какво дават, първитв реклами представяха Деница която трябваше да пее песен на Дженифър Лопес анонса към изпълнението й гласеше "Имахме голямото желание да извикаме Дженифър Лопес но товарния вход на НДК неможа да побере задника й " в това време Андрей каза 3-4 пъти че била свиня. Вторите Реклами някой пееше песен на Енрике Иглесиас и след като свърши констатацията на уж шоумените Иван и Андрей беше "Тоя Енрике добре че Мики Рурк в клипа на песента го нарита- лигльо с лигльо " прави си изводите сам кой какъв е. Пей с мен може да нямат рейтинг като Мюзик Айдъл но си правят Шоуто както трябва без да плюят по световни звезди, без да се изтъкват какъв им бил уж голям рейтинга. Те имат много неща които в Мюзик Айдъл няма например страхотни декори към сцената, страхотен оркестър,чуват страхотни изпълнения и на първо мято простотията не блика като фонтан от всякъде!

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Еми незнам какво трябва да ме забавлява в " Пей с мен " ?! Водещите меришат ...просто изобщо не стават за такива ... докато ги гледаш ти става скучно . Да гледам Тони Димитрова , която примерно съм гледал милион пъти ли ? Като не ти харесват шегите на Иван и Андрей си пусни Къци :) Те ... Камен Воденичаров и оня от Хиподил като че ли гледат архиви на " Риск печели , риск губи " и копират шегите на Къци ...

Съжалявам , ама тва не ми е интересно . Може би съм простак ... де да знам :P ?!

Вчера бях на живо на концерта на "Пей с мен" и беше нещо уникално.Много добре-сцената,осветлението,прожекторите,звука беше the best.Беше наистина много добро.

Akasha права си .Някой хора искат да се налаждават н простотията наречена мюзик идол 2.С некъдърни водещи и участници.

Редактирано от zlatena (преглед на промените)

Това предаване "Пей с мен" май загина.. Никой не го гледа повече се гледа Music idol. А и според мен Music Idol е по интересно от "Пей с мен"

Пей с мен е супер предавание с звезди които са печелили златният орфей и доста други награди.

Естествено е децата не са чували за тези звезди в пей с мен ,защото не са били родени.

Партньорите на звездите също могат да пеят страхотно .

Мюзик идол 2 се гледаше докато Иван Ангелов беше там.

След като го изгониха всички почнаха да гледат пей с мен.

Айдъл 2 е провал.Благодарение на междинна станция и bTV.

Редактирано от zlatena (преглед на промените)

Това предаване "Пей с мен" май загина.. Никой не го гледа повече се гледа Music idol. А и според мен Music Idol е по интересно от "Пей с мен"

Аз го гледам и изобщо не е загинало. "Пей с мен" ми е много по-интересно.

Предпочитам да го гледам него,от колкото "Music idol",където непрекъснато дават простащини.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.