Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пей с мен за половин милион лева

Featured Replies

Софи Маринова и дуетният й партньор вече не са част от "Пей с мен", стана ясно на концерта в понеделник.

Продуцентите на Софи Маринова са оттеглили участието й в "Пей с мен", след като миналата сряда в шоуто беше излъчен видео материал, в който се вижда как неподозиращата, че я снимат Софи Маринова изпраща SMS с оценка 2 на дуета Десислава и Мелинда. Според "Съни мюзик" така е бил уронен престижа на попфолк звездата. Нови промени очакват участниците в шоуто. Ще има два полуфинала, след които последните в класирането ще отпадат, обяви Евгени Димитров - Маестрото.

www.life.dir.bg

• Отговори 86
  • Прегледи 21,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• айде на пангара с поредната пошла тъпотия...

• Автор
Софи Маринова и дуетният й партньор вече не са част от "Пей с мен", стана ясно на концерта в понеделник.

Продуцентите на Софи Маринова са оттеглили участието й в "Пей с мен", след като миналата сряда в шоуто беше излъчен видео материал, в който се вижда как неподозиращата, че я снимат Софи Маринова изпраща SMS с оценка 2 на дуета Десислава и Мелинда. Според "Съни мюзик" така е бил уронен престижа на попфолк звездата. Нови промени очакват участниците в шоуто. Ще има два полуфинала, след които последните в класирането ще отпадат, обяви Евгени Димитров - Маестрото.

www.life.dir.bg

ohmy.gif Пропуснал см го снощи !

www.life.dir.bg

biggrin.gif

Аз го гледах...много злобничка тая Софито...

Много се изложи biggrin.gif

Бахти тъпото предаване ... изпокараха се там всички ...

Бахти тъпото предаване ... изпокараха се там всички ...

Защо ohmy.gif

За пустите пари,то ясно

sad.gif

Та , кой отбор си харесахте?

Аз този на Миро.Фаворити са ми Марги Хранова и Десислава.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Дивна донесе на Миро половин милион лева

0000052662-article.jpg

Кали и Любен, Миро и Дивна, Десислава и Мелинда, Ивайло Гюров и Яница Петрова останаха до последно в конкурентното нa Music Idol предаване по Нова Телевизия.

На финала на "Пей с Мен", се бориха още 4 двойки, които отпаднаха в хода на предаването.

Кали и Любен (13.5%) останаха на четвърто място, Десислава и Мелинда (22.6%) станаха трети по вот, а Ивайло Гюров и Яница Петрова (24.5%) получиха второто място.

Очевидно чарът на малката Дивна, която се разплака от щастие, не бе подминат с безразличие от страна на зрителите и помогна двамата с Миро да спечелят първото място с 39.3% от вота на зрителите.

И половин милион лева, разбира се, от които той има намерение да даде 20% за благотворителност!

Източник:dnes.bg

:huh: Да не забравяме че един от учасниците е потребител на сайта :huh:Павел Михов

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз бях за дуета на Кали и дуета на Каролина.

Не съм пращал SMS-и, защото по принцип

не пращам на такива конкурси,

но мислено бях с тях.

Кали не спечели,

но направи огромно впечатление.

Дивна донесе на Миро половин милион лева

Определено е истина , че малката му заработи парите, но със здраве да си ги харчат. А относно Кали и по- точно дуета въобще не бяха по- добри от останалите дуети и ако бяха спечелили , щях да отида до Дали да си изкажа мнението гласно ,и с лозунг в ръце, и с няколко яйца и домати.

Редактирано от foty (преглед на промените)

Похвално е,че ще даде пари за благотворителност

Може да подкрепи и инициативата на Калдата-за сирачетата

Само че как да разбере Миро

;)

Определено е истина , че малката му заработи парите, но със здраве да си ги харчат. А относно Кали и по- точно дуета въобще не бяха по- добри от останалите дуети и ако бяха спечелили , щях да отида до Дали да си изкажа мнението гласно ,и с лозунг в ръце, и с няколко яйца и домати.

Кали беше една от най-добрите.

Да ти напомням ли страхотните изпълнения на песните Psso Mou Lippi или Bubamara, I want To Break Free,песента от мюзикъла All That Jazz?

И колкото и да не ти се иска Кали сложи в малкия си джоб и Камелия Тодорова и Наско от Б.Т.Р.

Каролина също беше добра, но Кали беше превъзходна.

И шапка й свалям, че изказва истинско неподправено мнение.

Това в българския шоу-бизнес е много рядко срещано.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.