Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похвалете се с резултатите в 3DМark

Featured Replies

Моя кирлив комп едва вади 400 точки на 3DMark :angry:sad.gif

• Отговори 56
  • Прегледи 16,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1280x1024 Default Клока на процесора съм го оставил,защото е клок 24/7 и си е малко или много Default за мен. 1280x1024 8AA На теста със снега имам обаче брутални грешки в к

Публикувани изображения

Aз тука май не съм си ъпдейтвал резултата скоро, макар че е доста стар де и със стари драйвери, след това имаше нови дето качват с 300-400 точки поне май, ама на жегите и на въздух не става вече biggrin.gif.

post-54703-1216641589_thumb.jpg

Редактирано от TRIPLE H (преглед на промените)

CPU:AMD Athlon64 X2 5200+,Brisbane,2700MHz

MB:MSI K9A2 CF-F

VGA:Saphire Radeon HD3650,512MB,128bit,DDR3

RAM:PQI 2x1GB,DDR2,800MHz

3DMark-1280x1024,Anti-Aliasing-None,Filtering-Optimal

като гледам тука какви точки се прават......

незнам що,но резултатите ми ги даде така,както са на скрийншота!

Редактирано от gniasanie (преглед на промените)

Toчките са ти нормални. Слаб процесор слаба видео карта напълно нормално. Аз като бях с Атлон Х2 3600+ @2800МХз и 8800ГТ на дифолт правех около 8000-9000 точки мисля.

Леки промени спрямо това от подписа ми ...

E6750 3.6 Ghz (8x450)

2x1GB ( 1080 Mhz 5-5-5-15 )

8800 GT - 700/1700/1900

3D Mark06 -- 1280x1024 , Pixel Shader 3.0 , настройките на дрийверите взех от първия пост на bildera_ в темата.Резултатът е 13087 т.

http://media.snimka.bg/0226/006707991-big.jpg

P.S при тези настройки системата е стабилна , не грее и не ми е създавала проблеми досега , по нагоре мисля , че може единствено за спорта да се опитам нещо да направя и да го побликувам тук . Процесора трудно , ще го изтискам повече от това , рам паметта баца известно време на 1125 но я върнах малко :) А за видеото едва от днес почнах да го клоквам понеже му подмених охлаждането с едно такова http://www.dekada.com/catalog/product_info...products_id=327 и му закрепих една 120-ка , та и те така

Редактирано от ToYourAss (преглед на промените)

Няма да е зле и някой скрийншот да сложиш . С каква памет си , процесора на дефоулт ли е , а видеото ? И дай малко повече информация за този драйвър ...

Редактирано от ToYourAss (преглед на промените)

Няма да е зле и някой скрийншот да сложиш . С каква памет си , процесора на дефоулт ли е , а видеото ? И дай малко повече информация за този драйвър ...

Не ми се занимава сега да минава теста за да сложа скренншот. На кратко Нвидия купиха AGEIA Physx и пуснаха драйвер който ката ядрото на картите след 8ма серия да смятат физиката вместо процесора. От официалния сайт на Нвидия сваляш драйвера за физика версия 08.06.12 и изтегляш и драйвер за нвидията 177.39. Официално още драйвер за 8ххх серията няма затова се сменя инф файла със стандартен за да може да се сложи драйвера. След това в свойствата на физичния драйвер ти излиза че ползва картата на Нвидия за физични сметки. Разлика видима има в резултата на 3D Mark Ventage в CPU Physx test 2. От там ми дава и голяма разлика в общия резултат. Има и един мод на Unreal който Нвидия предлагат където съще реално може да се види физиката. Но става голямо сечене тай като идва много на 8800GT. Има сега и спорове дали този ход на Нвидия не е PR само. Така тази подръжка за сега е официално само за 280 и 260 Нвидия. В началото на август ще се пусне и официален драйвер където физична поддръжка ще има и за 8ма серия и кръга от игри ще бъде разширен с 40 заглавия.

Според мен тоя Physx драйвер не е нужен, ... дори пречи. Ако имаш хубав процесор - не ти трябва. Ако имаш слаб процесор, то сигурно и видео картата ти не е по-добра от 8800GT, а ... тя не е достатъчно добра за да се справи с графиката и физиката едновременно. Дори GTX моделите ще се запънат. АТИ правят някакви далавери за да се докопат до тоя драйвер и ще го имат ... Ще може да се ползва на HD3xxx и HD4xxx каритите ... Но не виждам смисъл. HD3850 и без това не е достатъчно добра за 1680х1050 Very High ... камо ли и физиката да управлява. HD3870 също няма да се справи. Остават HD4xxx картите, които ... едва ли някой би комбинирал с Е2200 или Athlon 4200+ Х2 ... следователно драйвера е ненужен. Същото се отнася и за 9800ххх/GTX 2x0 ...

Иначе при САD приложения сигурно ще върши работа ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Преди като имах Радеон , бях с омега драйвър който беше по-добър спрямо заводските драйвъри за ATI , има ли аналогичен драйвър и за Nvidia ?

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от pit (преглед на промените)

Тъкмо купих видео картата , не съм клоквал , нищо не сам правил настройките на марка са дафаулт .мисля че е добър резултат за моята машина, Edit:

сега пуснах допълнителните тестове.

cpuz.htm

post-71863-1218024008_thumb.jpg

post-71863-1218024935_thumb.jpg

Редактирано от Mar1an (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Ето 2 картинки и от мене.

Това на 24/7 настройки на Виста 64.

http://img522.imageshack.us/img522/9792/mrak.jpg

И един стар резултат с по-стари драйвери на ХП.

http://img242.imageshack.us/img242/8991/mrak5100bezlod.jpg

Спъва се картичката на първият резил, ама е слаб проца, а и на Виста, все пак крайният резултат е добре заради големият ЦПУ скоре ако не друго.

Ето 2 картинки и от мене.

Това на 24/7 настройки на Виста 64.

http://img522.imageshack.us/img522/9792/mrak.jpg

И един стар резултат с по-стари драйвери на ХП.

http://img242.imageshack.us/img242/8991/mrak5100bezlod.jpg

Спъва се картичката на първият резил, ама е слаб проца, а и на Виста, все пак крайният резултат е добре заради големият ЦПУ скоре ако не друго.

Вече си на i7? Честито! Какво направи с онази добра бройка Е8400 - продаде ли го?

O, не. Не бих си продал по-добрият бенч процесор : D. Aз дори 8200 си пазя, макар че се чудя що ми е него трябва да го продам поне : ).

П.П. Иначе мерси не е зле печката, общо взето грее колкот 8200.

Редактирано от TRIPLE H (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Айде да се разпиша и тук с малко нови резултати от днеска.

1хГТХ285 = 25785

25785mrak.jpg

2хГТХ285 = 30012

30012mraksli.jpg

Доста малък прирсаст за две 285-тки

Да и аз съм разочарован от прирастта в Сли, но изглежда 285-ки в Сли не скалират много...

Защо с високия клас карти,сли не става?аз с 7300 гт съм правил и не беше чак толкова зле,май кросфайъра е по успешен щом две 4850 работят по-бързо от 4870х2

И аз да се похваля, Alienware M17. Но тези 12к точки ми се струват наистина малко за тази конфигурация... sad.gif

Core 2 Extreme Q9300, 4gb ram, ATI 3870 x2 Crossfire... незнам просто очаквах да е нещо по-добро...

alienware.th.jpg

И аз да се похваля, Alienware M17. Но тези 12к точки ми се струват наистина малко за тази конфигурация... sad.gif

Core 2 Extreme Q9300, 4gb ram, ATI 3870 x2 Crossfire... незнам просто очаквах да е нещо по-добро...

alienware.th.jpg

Защо си пуснал теста на 1900х1200???

Остави го на стандарни настройки т.е. 1280Х1024.

Защо си пуснал теста на 1900х1200???

Остави го на стандарни настройки т.е. 1280Х1024.

Стансартните настройки са 1024х768 без АА

Редактирано от ivan_252 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.