Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое GPU е по-добро ?

Featured Replies

Кое GPU е по-добро...? G84 или G86...?

Редактирано от kokomil
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.
  • Автор

Ок ок... но много моля някой да ми отговори бързо ако може :)

G86 разбира се! Взех си вчера GeForce 8600GT и вади страшна производителност! Ако се позанимаваш да я овърклокнеш ще е на нивото на 8800.

G86 разбира се! Взех си вчера GeForce 8600GT и вади страшна производителност! Ако се позанимаваш да я овърклокнеш ще е на нивото на 8800.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха. Кавко стана, та не вечеряхме?! Ти 8800 виждал ли си, знаеш ли и характеристиките. 8600 с клок трудно ще настигне и х1950, а какво остава за 8800. Доста бъркаш, а с този пост объркваш и хората.

Напълно съгласен... 8600 не е нито най-добрата карта за парите си, нито пък с клок ще стане 8800... И все пак аз се поразтърсих из нета (гугъл) но не успях да намеря никаква информация за разликата между двете ядра... В общи линии схванах, че са орязани версии на G80, като съответно идват на по-ниска цена в отговор на новите ядра на АТИ - R600 (ако не се лъжа)... Нищо по специално не намерих (пък и не съм ровил на дълбоко)... Както и да е, за момента в по-евтините карти (под 350лв) ати имат предимство, тъй че ако нямаш предпочитания към марката и нямаш и много пари АТИ е твоето решение...

Взех си вчера GeForce 8600GT и вади страшна производителност! Ако се позанимаваш да я овърклокнеш ще е на нивото на 8800.

Осъзнаваш ли каква глупост изтърси? :speak: Хубаво е човек да си вярва,ама всичко си има граници.Ще сравняваме 8600 с G92?Или мобе би 128 бита шина с 256?И какво ли още не.Те такова нещо не бях чувал. :P

G86(8400 и 8500 series)

Fragment Pipelines: 16

Texture Units: 8

Raster Operators 8

Vertex Pipelines: 16

G84(8600 series)

Fragment Pipelines: 32

Texture Units: 16

Raster Operators 8

Vertex Pipelines: 32

G86(8400 и 8500 series)

Fragment Pipelines: 16

Texture Units: 8

Raster Operators 8

Vertex Pipelines: 16

G84(8600 series)

Fragment Pipelines: 32

Texture Units: 16

Raster Operators 8

Vertex Pipelines: 32

ДЕМЕК и двете не стават biggrin.gif

ДЕМЕК и двете не стават biggrin.gif

Не, че не стават, а за парите си не стават :) Виж, ако бяха на половин цена от сегашната, щяха да са доста изгодна оферта за безпарични тийнейджъри :

Иначе и аз се посмях малко със сравнението между 8600 и 8800.

Малко :P , ама в един друг форум смятат, че 8600 е по-добра от 3850... Предлагат и 2600 вместо 3850, ама това е отделен въпрос... Както и да е... Оказва се, май, че от двете Г84 е по-добро, но все толкова неизгодно ;) 2600 е по-добър избор...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.