Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво куче да си взема - питбул или боксер?

Featured Replies

Здравейте искам да попитам какво куче ще е по добре да си взема.Аз искам питбул , но има хора които ми казвата че това куче било много опасно но незнам затова искам да попитам хората от форума .::БЛАГОДАРЯ ПРЕДБАРИТЕЛНО::. :huh:cool.gif

post-143312-1200943762_thumb.jpg

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Питбулчето е по-добрия вариант.

Само да не е бултериер, те са проблемни и опасни дори за собствениците си.

Боксерите са тъпи животни, отпиши ги.

При възпитанието на малкото питче трябва много да се внимава и трябва да се сбогуваш с почти цялото си свободно време.

• 2 седмици по-късно...

Боксерите са много готини, стига да нямаш нищо против лигите които хвръчат и засъхват навсякъде из къщата cool.gif Добри, любвеобилни същества, които в същото време са и идеалните пазачи-ревниви са, не пускат чужди хора да припарят до къщата, или да повишават тон на стопанина им.Само да не бяха лигите.... biggrin.gif

За питбулите нямам мнение-никога не съм развъждал такива :)

Само да не бяха лигите на боксера... biggrin.gif

----------------

Кучетата по принцип приличат на собствениците си, повече по характер и донякъде по външен вид.

Преди да избереш кучето, се вгледай в самия себе си...

Не забравяй, че след като го вземеш, ще трябва да се грижиш вече за двама души едновременно.

Е, винаги можеш да го изхвърлиш бездомно на улицата - неморално явление, но доста разпространено у нас...

Питбула изисква много грижи...нали аз имам такъв пес в къщи - много ограничения, много нящо...умно куче, но е задължаващо и изискващо, така че ако нямаш време да му отделяш и още повече да се съобразяваш със странностите на породата му по- добре не си взимай.

Моят съвет е да си потърсиш информация за двете породи и да решиш, коя повече ти изнася.

Трихо...ти да видиш лигите на питбула ауууууууууу бляхх така и не им свикнах и то нали е любвеобвилно кученцето само ги разнася...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Здравейте искам да попитам какво куче ще е по добре да си взема.Аз искам питбул , но има хора които ми казвата че това куче било много опасно но незнам затова искам да попитам хората от форума .::БЛАГОДАРЯ ПРЕДБАРИТЕЛНО::. :Pcool.gif

Питбул!

............

Трихо...ти да видиш лигите на питбула ауууууууууу бляхх така и не им свикнах и то нали е любвеобвилно кученцето само ги разнася...

Ти пък biggrin.gif Нали си имах преди години такъв добитък в къщи бе laugh.gifБъки се казваше-Господ да му прости лигите, блъсна го кола...Сега сигурно търчи някъде из Елисейските полета и гони котките cool.gif

Ами на мен боксера ми харесва повече има стойка , има височина ....въпреки че не съм фен на нито един от двата вида кучета ...аз имам Хъски .

250px-Boxer_female_brown.jpg

За питбулите не знам - не ги харесвам особено, въпреки че добре възпитани са безопасни за хората. Не им харесвам това, че им е в природата да налитат на други животни без причина и не бих гледал такова куче. А боксерите са страхотни домашни любимци и са си кротки по природа. Макар да имам куче(кокершпаньол) преди време за няколко седмици взех боксерката на един приятел, да я гледам докато той лежеше в болница и се учудих колко бързо свикна с новия дом и ме слушаше сякаш аз и бях истински стопанин. Не съм имал абсолютно никакви проблеми с нея и даже много добре се разбираха и играеха с кокерката(Леа), въпреки че Сара(боксера) тежи два пъти повече и е три пъти по-силна. Явно разбра, че Леа е истинската стопанка на къщата. После ми беше много трудно да се разделя със Сара когато изписаха момчето и той си я прибра - не че не я виждам всеки ден и си играят заедно с моята, ама... Сега си мисля даже да взема едно малко от Сара ако роди. btw, да спомена че женските кучета се гледат по-лесно и са по-привързани към стопанина.

NavNav взе ми думите от ръката. Пича да даде една снимка в цял ръст и да видим кое куче ще му отива най-много ;) .

Питбула е трудна порода, агресивна по default

вземете си Am Staff (American Sтaffordshire Terrier)

ама и те не за всеки....

Плюс това родословните кучета, от каквато и да било

порода, от планирани връзки и кръвни линии -

за изложби, за развъждане....

струват много пари..... Е 500 до 2000

МНого ясно че питбул бе братле :sobbing:

пък можи и родфайлер е мн яко куче

А що е то родфайлер

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.