Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов член в екипа на Калдата

Featured Replies

От днес екипът на Калдата се увеличи с още един член - neoscanner. Мисля, че почти всички го познавате от постовете му във форума и сайта, и ще се съгласите, че е допринесъл невероятно много за развитието и на двете места.

Искам да го приветствам пред всички с добре дошъл и да му пожелая да остане винаги такъв добър и отзивчив човек.

• Отговори 58
  • Прегледи 21,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Добре дошъл! :baby:

Очакваме много нови програми от теб ;)

// офф... уаааа :yanim: за мене нямаше такава тема

Добре дошъл, neoscanner. Пожелавам ти това ново за теб занимание да ти спори и, най-важното, да ти бъде приятно.

Калдата спечели много.

cool.gif честито на печелившите. успех

Един от хората, които приветствам с най-голямо удоволствие и респект. Съжалявам само че заради шибаната си връзка тези дни успявам да го направя едва сега...

Браво . Очаквам да го видим в действие ;) ! Успех !!!

Много благодаря,приятели,за милите думи и предоставените ми възможности да предложа своята част от познанията си в това да направим заедно калдата един от най-популярните и елитни(а защо не и най-елитният)сайтoве за IT-новини в България и по света!Искам да споделя с всички ви колко приятно се почувствах,когато Tragedy ми позвъня вчера и ми предложи да стана част от екипа на калдата.За мен това е огромна чест,предизвикателство,допълнителна възможност за самоусъвършенстване и начин да бъда още по-динамична натура,отколкото съм.Няма да скрия от членовете на форума,че приех това предложение най-вече(във вчерашния си разговор го споделих с Tragedy)заради четирима изявени(един 4x4 локомотив ;) ),емблематични за сайта и форума като цяло и безкрайно много уважавани от мен хора:Tragedy,kal,Wankata и Miretо.Осъзнавайки отговорностите,които поемам като модератор,ще продължавам да бъда такъв,какъвто и досега ме познавате......

Със здраве и всичко най-добро,което едно човешко сърце може да пожелае на други човешки сърца! ;)

От днес екипът на Калдата се увеличи с още един член - neoscanner. Мисля, че почти всички го познавате от постовете му във форума и сайта, и ще се съгласите, че е допринесъл невероятно много за развитието и на двете места.

Искам да го приветствам пред всички с добре дошъл и да му пожелая да остане винаги такъв добър и отзивчив човек.

<{POST_SNAPBACK}>

И аз се радвам :) браво Нео! Надявам се че следващият ще е nickfox :)

:) :bye:

Честито и от мен :P

Макар че не те познавам,аз обичам Калдата толкова,колкото и ти :)

Успех ти пожелавам и ...много здрави нерви

Много се радвам че се появи нов член от калдата.

Честито neoscanner и Успех

Използвам случая да приветствам най-новия член на модераторския екип на kaldata.com - sokoban. Повечето от вас го познават като човек, помогнал на не един и двама души и постнал не една и две интересни програми в раздел "Софтуер". Сега вече и в ролята на модератор.

sokoban, желая ти много справедливост и малко работа като такъв. cool.gif

Добре дошъл!

• Автор

Добре дошъл sokoban, макар че отдавна те познаваме като стойностен потребител и приятел на Калдата. Надявам се да продължиш да бъдеш все така полезен и да ни помогнеш да водим форума и сайта към все по-добро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.