Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Викат ме в "Стани богат". Да заминавам ли?

Featured Replies

Четох тук разказа на един от участниците в "Стани богат" и съм доста обезкуражена. В понеделник ме викат да участвам в снимки и вече не знам дали да пътувам. Още повече, че няма и придружител, тъй като всичките ми приятели са ангажирани и не могат да отделят цял ден да висят в някакво студио. Очаквам съветите ви.

Да ти се подиграва оня ли,дето се прави на много велик sad.gif

Ами върви,опитай си късмета-после ще ни разказваш

biggrin.gif

Опитай,от опит глава не боли!Пък може и птичето на късмета да кацне на твоето рамо!

Аз също имам много резерви към предаването, и то много преди появата на темата за шоуто. Мой близък ходи няколко пъти на записите като "масовка" и оценката е крайно незадоволителна.

Но не мисля, че шансът е за изпускане, може пък имаш късмет, пожелавам ти го. Не знам колко пари си похарчила, за да се "класираш" за участие, но може и да успееш да си ги върнеш. А и както казва един съсед: "Мама му стара, колкото и да съм тъп, с 3 жокера (4-тият се явява по-късно) все ще изкарам 500 лв".

Успех!

чесно казано след като си чел темата по този въпрос недеи да ходиш! според мен всичко е нагласено!!!

• Автор
чесно казано след като си чел темата по този въпрос недеи да ходиш! според мен всичко е нагласено!!!

Разколебана съм само защото два дни трябва да изгубя, а те са ми ценни и имам много работа. А и ако ми вдигнат нервите ще трябва да вдигам скандали. Иначе за птичето на рамото е вярно, стига да имаш късмет. Късмет да седнеш на стола, защото тази предварителна тъпотия с "Най-бързия печели" просто ми е страшно коварна. За тези ,които ме питаха изпратих точно 5 есемеса преди около 20-тина дни. Но, когато се обадиха и аз уклончиво отговорях дали ще се участвам ми казаха цитирам "хващаш последния влак, защото вече ще ке въвеждат драконовски мерки за участие".

Не знам какъв съвет да ти дам... Днес получих документите за кастинг за Music Idol и се чудя да ходя ли? Аз съм в подобно положение, като теб предвид, че семейството ми не ме подкрепя и съм сам на кастинга. Попитах някои познати въпреки, че ми казват да съм там аз самия чувствам стах в себе си и съм несигорен... Мисля, че те разбирам, но решението е изцяло наше!

Заминавай , нищо не губиш .

Може тези два дена наистина да са ти ценни , но пък може и те да ти обърнат живота .

Действай смело .....тръгвай и успех ......... ;)

Нямаш какво да губиш,стига да не си възпрепятствана от работата си,след това сподели впечатления в темата за предаването :)

Опитай,със сигурност ще изкараш полза от това даже да отговориш само на елементарните въпроси.Не се чуди.

Не изпускай късмета си,за да не съжаляваш после.Така поне ще знаеш,че си опитал.Успех! :angry:

Богат не се става с такива игри. Представи си, колко пари ще спечелиш, ако не отидеш. Представи си, колко пари ще спечелиш, ако спреш да играеш Тото - 6 от 49, 5 от 35, 6 от 42, Еврофутбол... Аз си представих това преди повече от 10 години и не мога да се оплача, че не съм спечелил .

Лично моят съвет е да не си губиш времето, освен ако не искаш да се поразходиш в Голямото Село :angry:

и според мен трябва да отидеш дори и да не се получи поне ще споделиш та другите да знаят кво ги чака. повече разкази повече инфо и опит за нас. пък ако всички мине на шест ще е супер за теб така и други можеш да стимулираш.

И според мен ще бъде добре за теб да заминеш и да участваш, искрено ти се надявам поне някой от екипа на СИА да са прочели моята тема и да са си взели поука за организацията и участието е шоуто, дано да седнеш на стола. Само да не забравиш после да разказваш за твоите преживявания :)

искрено ти се надявам поне някой от екипа на СИА да са прочели моята тема и да са си взели поука за организацията

И да са я прочели много им дреме

Ами вземи прати писмото на Celador

;)

Писмото утре ще го изпратя на Celador да видим от там какво ще отговорят, мисля че все пак на тях им пука за това кой как организира и провежда тяхното шоу.

Писмото утре ще го изпратя на Celador да видим от там какво ще отговорят, мисля че все пак на тях им пука за това кой как организира и провежда тяхното шоу.

Да дойдат на проверка да видят как са им съсипали хубавата игра

sad.gif

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Не пише какво е станало,дали е отишла и т.н.

:)

Четох тук разказа на един от участниците в "Стани богат" и съм доста обезкуражена. В понеделник ме викат да участвам в снимки и вече не знам дали да пътувам. Още повече, че няма и придружител, тъй като всичките ми приятели са ангажирани и не могат да отделят цял ден да висят в някакво студио. Очаквам съветите ви.

Нищо не губиш-отивай! biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.