Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво си мислите докато сте в тоалетната?

Featured Replies

ахахахаха е това е уникална тема biggrin.gif защо да си тормозя главата и да мисля biggrin.gif

Баси, как съм я утървал тази тема до сега ohmy.gif

Аз имам ритуал в кинефа-паля цигара, слагам хартия върху водата да не ми пръска по г*за като пльоцне акото, пускам си някоя песен по ГСМ а и .........блаженство. Абе с една дума КЕФ. Яко релаксирам в кинефа. biggrin.gif

Ооо аз съм достойна за титла тоалетен човек.Обожавам да седя вътре защото ми идват идеи и музата не ме пуска.Е всеки път се появява различна муза biggrin.gif .Но често чета в тоалетната, заради спокойствието, което цари. Ако и комютъра си пренеса вътре сигурно няма да изляза цяла седмица. biggrin.gif

• 4 месеца по-късно...

Гледам да си свършвам работата и да се изнасям по-бързо и естествено да не падна в дупката на тоалетната :wors: щот тогава първото няма да мога да го направя :P

Кога ще изляза. biggrin.gif

за нищо, свършвам си работите за 2-3 мин, измивам се и излизам.

не ги разбирам тия, дето седат по 30-40мин, че и книги четат в смрадта :P

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

не ги разбирам тия, дето седат по 30-40мин, че и книги четат в смрадта :rolleyes:

Сетих се за един познат-като влезеш в тоалетната все едно в библиотека влизаш

biggrin.gif

До клекалото си сложил шкафче с книжки и списанийца,има даже и часовник на стената,пеещ

Сетих се за една интересна случка...

Чатя си аз в icq-то,и ми се включва един приятел. Питам го какво прави,а той ми вика "Ами нищо...В тоалетната съм,акам" ohmy.gif

Викам си баси,тоя и в кенефа ли си е прокарал интернет...А то се оказа,че си инсталирал някакво icq на жисиема и чати оттам biggrin.gif

не е тайна ,че наи добрите идеи идват в тоалетната понеже имаш време да размишляваш.

Извод: Стои по дълго в тоалетната :)

Сетих се за една интересна случка...

Чатя си аз в icq-то,и ми се включва един приятел. Питам го какво прави,а той ми вика "Ами нищо...В тоалетната съм,акам" ohmy.gif

Викам си баси,тоя и в кенефа ли си е прокарал интернет...А то се оказа,че си инсталирал някакво icq на жисиема и чати оттам biggrin.gif

нищо ново, нормално е човек да влиза в кенефа с GSM, то и аз си влизам в скайп през Cell Phone-а, а и други работя правя с него в двете нули

а иначе най-бруталната ми мисъл бе, че колкото по бързо се из*кам толково по бързо ше изляза от там biggrin.gif

......

не ги разбирам тия, дето седат по 30-40мин, че и книги четат в смрадта :)

Смрад ? ohmy.gif

То там си мирише на рози, бе ....

Аз пък не мога да разбера тия, дето влизат и за 2-3 минути са готови....Ама-свят широк, какво да го направиш

направо избихте рибата ohmy.gif

има ли некой да е написал роман, серейки ?

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

направо избихте рибата ohmy.gif

има ли некой да е написал роман, серейки ?

Роман не-но няколко стихотворения, и едно късо разказче съм написал :rolleyes: Повече от 45-50 минути не можеш да седиш на чинията-схващат ти се краката...... за съжаление

Повече от 45-50 минути не можеш да седиш на чинията-схващат ти се краката...... за съжаление

45-50 минути ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif баси........

е затва според един потребител човек трябвало да се изхожда на тиферич, на тревичката biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.