Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за флаш памети

Featured Replies

Абе хора вие какво искате - хеб бърза и хубава, хем евтина. Такъв филм няма. За всичко хубаво и качествено си плащате. Взимате една Corsair Voyager и си решавате всички проблеми. Това е истинската флаш.

Абе хора вие какво искате - хеб бърза и хубава, хем евтина. Такъв филм няма. За всичко хубаво и качествено си плащате. Взимате една Corsair Voyager и си решавате всички проблеми. Това е истинската флаш.

От такъв отговор нямах и нужда. Аз написах точно какво искам. Много добре знам, че Corsair са много добри, само че в Бургас първо не мога да намеря и второ, на каква цена ако все пак успея? Път и половина тази в София, демек за 1 гб 35 че и повече лева cool.gif ... Пък ако става дума, Corsair Survivor моделите са още по-добри, OCZ са пък още по-хубави, а тези пък адски ми допадат /пак казвам, 1-гигабайтовите/ и т.н. Мога да дам още примери cool.gif Ама не искам такова. Казах ТОЧНО какво ми трябва. cool.gif

Благодаря на всички отзовали се. Насочих се към a-data и apacer, утре отивам да си взема.

Редактирано от Linux_user (преглед на промените)

От такъв отговор нямах и нужда. Аз написах точно какво искам. Много добре знам, че Corsair са много добри, само че в Бургас първо не мога да намеря и второ, на каква цена ако все пак успея? Път и половина тази в София, демек за 1 гб 35 че и повече лева cool.gif ... Пък ако става дума, Corsair Survivor моделите са още по-добри, OCZ са пък още по-хубави, а тези пък адски ми допадат /пак казвам, 1-гигабайтовите/ и т.н. Мога да дам още примери cool.gif Ама не искам такова. Казах ТОЧНО какво ми трябва. cool.gif

Благодаря на всички отзовали се. Насочих се към a-data и apacer, утре отивам да си взема.

Миналата седмица си взех 2G Corsair Voyager за 22 лв от Reset (1G е 18 лв), гледам че имат магазини във Варна. В Метро също изпадат добри оферти.

Аз пък мога да изнамеря една Sandisc Micro Cruzer 2GB с която да се разделя че я вземах от US за подарък но нещо само прах събира.Готов съм да я дам за 20 левчета.Аз съм в Варна така че ако има някой от тук много добре иначе може и по еконт да я пратя тъкмо имам път на там да си взимам парички.

И понеже всички говорите за бързина искам да отбележа че е бърза, но колко точно не знам.Отговаря на спецификацийте за ReadyBoost и има U3 което е приложение за мобилни програми.От моята съм много доволен!

• 4 месеца по-късно...

Това е моят Corsair Voyager corsairbc4.jpg, ама не е ли бавен 18MB, не би ли трябвало да е поне 30mb?

• 2 седмици по-късно...

Не е бавен , нормална скорост. По новите voyager-и са със сменен чип и затова са по бавни. Иначе в доста сайтове ги дават че подържат старите скоростти, което не е вярно.

Редактирано от efond (преглед на промените)

гледах в метро кингсън нещо си травелинг 4гб за 21лв бива ли я ?

гледах в метро кингсън нещо си травелинг 4гб за 21лв бива ли я ?

Бива я ако ти харесва как изглежда.

Една черна с.. изскачащ механизъм :)

• 2 седмици по-късно...

То saint_jazz много хубаво си го е казал:

"Абе хора вие какво искате - хеб бърза и хубава, хем евтина. Такъв филм няма."

Само че аз нямам големи ограничения (поне така си мисля biggrin.gif ) - трябва ми флаш памет 8гб, поне 15мб/сек(read) и 10mb/s(write), да бъде максимум 75лв. и най-важното- да не се скапе бързо.

Благодаря на всеки, който предложи нещо.

Редактирано от TR11CKY (преглед на промените)

То saint_jazz много хубаво си го е казал:

"Абе хора вие какво искате - хеб бърза и хубава, хем евтина. Такъв филм няма."

Само че аз нямам големи ограничения (поне така си мисля biggrin.gif ) - трябва ми флаш памет 8гб, поне 15мб/сек, да бъде максимум 75лв. и най-важното- да не се скапе бързо.

Благодаря на всеки, който предложи нещо.

Цък!

Мерси, sliderum!

Много е вероятно да си купя точно такава :hush:

А KINGSTON DATA TRAVELER свястна ли е?

Мерси, sliderum!

Много е вероятно да си купя точно такава :lol6:

А KINGSTON DATA TRAVELER свястна ли е?

По-бърза май е само последната излязла серия, но май още я няма в БГ?

А дали е свястна...нз!

Corsair Voyager е най-бързата от тези, които имам. Сега обаче съм на друга вълна - microSDHC class6 + card reader. Взех една такава. За мен е по практично, защото мога да я ползвам с адаптор в EeePC 901, освен това и в повечето съвременни телефони. Сега съм си харесал тази, но нямам време да се разходя до Мост

TR11CKY,Това е моята PQI 8gb синя с метален корпус.Някой я препоръчаше в началото на темата.

post-63885-1220993657_thumb.jpg

Редактирано от манол (преглед на промените)

Тази ли е?

PQI U339

Или е тази (защото само тя беше PQI,от предсавените по-горе)?

PQI U350

• 1 месец по-късно...

от днес съм притежател на Kingston data traveling и ето шот 91715152iu9.png незнам защо се получи този спад...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.