Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Южна Осетия и Абхазия обявиха независимост

Featured Replies

Отношенията между НАТО и Русия охладняват

Външните министри на страните от алианса решиха да бъде създадена комисия за сътрудничество с Грузия

2qsrzw0.jpg

Руски войници превозват с БТР пленени грузински военни в Поти. Вчера Грузия и Русия си размениха пленници.

НАТО не може да продължи отношенията си с Русия, сякаш нищо не се е случило. Това се казва в декларация на външните министри на 26-те страни от НАТО, цитиран от агенциите. Документът бе приет вчера след извънредната среща в Брюксел на НАТО заради обстановката в Южна Осетия. България бе представена от Ивайло Калфин. "Алиансът сериозно разглежда последствията от действията на Москва в контекста на отношенията НАТО-Русия. Решихме, че не можем да продължим, сякаш нищо не се е случило. Призоваваме Москва да покаже както с думи, така и с действия ангажимента си към принципите, върху които сме основали отношенията си", се казва в декларацията.

Външните министри от страните-членки на НАТО решиха да бъде създадена комисия НАТО-Грузия за развитието и задълбочаването на отношенията помежду им.

Генералният секретар на НАТО Яп де Хоп Схефер заяви, че няма да се провеждат заседания на Съвета Русия-НАТО, докато руските военнослужещи не се изтеглят от Грузия, съобщи Интерфакс. Той обаче отбеляза, че "вратите на Съвета Русия-НАТО не са затворени".

В същото време Русия анулира участието си в маневри през септември в Балтийско море в рамките на партньорството с НАТО. "Не може да приемем, както бе предвидено, американска фрегата през септември в Далечния изток", заяви говорителят на флота Игор Дигало, цитиран от АФП.

Русия наруши международното право с нахлуването в Грузия - това е единодушното мнение на външните министри от НАТО, съобщи след срещата британският дипломат №1 Дейвид Милибанд. Той бе категоричен, че за действията си Русия ще понесе последствия. Преди началото на срещата в Брюксел Милибанд се обяви против международната изолацията на Русия, предаде ИТАР-ТАСС. Той обърна позицията си на 180 градуса, след като през уикенда обяви, че Лондон подкрепя идеята Москва да бъде изключена от Г-8.

Според генералния секретар на НАТО Яп де Хоп Схефер Русия засега не спазва одобрения от президента Дмитрий Медведев мирен план. Алиансът настоя Москва незабавно да изтегли войските си от Грузия. Малко по-късно Ройтерс съобщи, че руските войски са започнали да се прибират от грузинския град Гори. Властите в Тбилиси обаче твърдят, че "това са действия, които създават илюзия за изтегляне".

Руските и грузинските сили размениха пленници вчера, предаде Ройтерс. Петима руски военнослужещи са предадени за 15 грузинци, сред които двама цивилни. 20 грузински войници, сред които и трима араби, облечени в грузински униформи, са задържани от руските сили близо до грузинския град Поти, обяви зам.-шефът на руския Генерален щаб ген. Анатолий Ноговицин, цитиран от Интерфакс.

6slcmbq.gif

Абе сама Русия срещу НАТО...малко трудно ще и бъде.Освен ако неизвадят супероръжие руснаците.Само с ракети нестава Дано все пак не се стигне до война,а ме съмнява дали министрите на НАТО ще се решът война с Русия...

• Отговори 209
  • Прегледи 26,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• НАД 500 000 ПРАВОСЛАВНИ ГРУЗИНЦИ СА ЕТНИЧЕСКИ ПРОЧИСТЕНИ ОТ "ПРАВОСЛАВНА" РУСИЯ ..................................... ние православните много добре знаеме кой прави християнски гонения!

Вий луди ли сте бре, това е пълен абсурд. Най-големите държави в Европа не искат да си развалят отношенията с Русия, защото са енергийно и икономически обвързани с Москва, само разни недоносчета като Литва, Полша и Естония скимтят като разлаяни псета против мечката, а Щатите им хвърлят по някой кокал да се радват там. По-скоро НАТО ще се разпадне, отколкото да заеме единна позиция за решителни мерки срещу Русия.

Вий луди ли сте бре, това е пълен абсурд. Най-големите държави в Европа не искат да си развалят отношенията с Русия, защото са енергийно и икономически обвързани с Москва, само разни недоносчета като Литва, Полша и Естония скимтят като разлаяни псета против мечката, а Щатите им хвърлят по някой кокал да се радват там. По-скоро НАТО ще се разпадне, отколкото да заеме единна позиция за решителни мерки срещу Русия.

А ти невиждаш ли,че 99%от ЕС мрази русия?

Ти гледай кво ще стане ако Маккейн стане президент.Тогава ти гарантирам че НАТО ще се озуве под стените на Кремъл!Или поне ще се опита!

Ако под 99 процента имаш предвид Литва, Латвия, Естоня, Чехия, Украйна да....Ама вижте колко умеренео се изказваха лидерите на Германия, Франция,Италия може би се сещате какви позиции има Газпром в Германия, или факта, че бившия им премиер Шрьодер в ммомента разботи за тях, а и което и мен ме изненеда най-близкия съюзник доскоро на САЩ Великобритания се обяви против предложенията за изключване на Русия от Г8 и възпрепятстването им за влизане в СТО. Е за другото си прав, наистина ако туй пропагандистко чучало Макейн го изберат ще стане много напечено между Русия и САЩ, но според мен от това американциите ще загубят повече. Дано поне един път малоумния американски народ прояви малко разум и изберат Обама, който ми изглежда доста по умерен и балансиран политик. Извинявам се за офтопика :rolleyes:

Ти гледай кво ще стане ако Маккейн стане президент.

Dа, това е една от причините за последните събития. Буш подтикна Саакашвили към война за да даде шанс на Макейн.

Dа, това е една от причините за последните събития. Буш подтикна Саакашвили към война за да даде шанс на Макейн.

много си прав тука. САЩ СА ВИНОВНИ ЗА КРИЗАТА В ГРУЗИЯ! Доколкото за Маккейн....и стане най-накрая ще се види САЩ ИЛИ РУСИЯ!

Много интересни коментари чета тук... Какви войни, какво приказвате... Война не е избухнала по времето на Сталин, нито в първите десетилетия след Втората световна... Най-много да охладнеят отношенията малко, но никой не иска да започне война ако не се знае изходът и.

Много интересни коментари чета тук... Какви войни, какво приказвате... Война не е избухнала по времето на Сталин, нито в първите десетилетия след Втората световна... Най-много да охладнеят отношенията малко, но никой не иска да започне война ако не се знае изходът и.

Е та то дай боже да няма войни! Но САЩ с тези методи на външна политика,нищо чудно да направят белята!

Тука си ги воворим едни, ама днеска ми дойде наум нещо друго...защо пък САЩ И Русия да се кенфронтират? Досега са се сражавали само на думи, разпалено риторика и дипломатически действия, обаче ако погледнем реално от това, което става печелят и едните и другите. Щатите си прдават оръжията на Грузия, те пък ги използват във война с Русия, руснаците си печелят войната, малко реален опит за армията, малко изпробване на тактики и оръжия, окупираха си териториите и показаха, че с тях майтап не бива. Щатите пък си подписаха договра за щита, сега ще правят и нови оръжейни доставки за Грузия, димек допълнително печалба. Общо взето ми се струва, че двете супер сили могат да си играят преспокойно комбина, от която за сега имат взаимна икономическа изгода, а се дърлят единствено в пресата и изказванията на политиците.

А ти невиждаш ли,че 99%от ЕС мрази русия?

Ти гледай кво ще стане ако Маккейн стане президент.Тогава ти гарантирам че НАТО ще се озуве под стените на Кремъл!Или поне ще се опита!

Обезателно ще се озове пред Кремъл! :ph34r: Наполеон стигна до Кремъл, Хитлер почти, ама после какво стана и с двамата :P

Тука си ги воворим едни, ама днеска ми дойде наум нещо друго...защо пък САЩ И Русия да се кенфронтират? Досега са се сражавали само на думи, разпалено риторика и дипломатически действия, обаче ако погледнем реално от това, което става печелят и едните и другите. Щатите си прдават оръжията на Грузия, те пък ги използват във война с Русия, руснаците си печелят войната, малко реален опит за армията, малко изпробване на тактики и оръжия, окупираха си териториите и показаха, че с тях майтап не бива. Щатите пък си подписаха договра за щита, сега ще правят и нови оръжейни доставки за Грузия, димек допълнително печалба. Общо взето ми се струва, че двете супер сили могат да си играят преспокойно комбина, от която за сега имат взаимна икономическа изгода, а се дърлят единствено в пресата и изказванията на политиците.

хахаха.То американското оръжие го видяхме какво струва.Сърбите свалиха 2 стелта с ъс забележи СЪВЕТСКА техника(два F-117,което беше скрито от световната преса).За какво говорим само?!! А това ПРО е толкова жалко че няма накъде,като се има на предвид Топол-М и Булава,а и Сатана също.Имам чуството че САЩ се опитват да играят на руска ролетка!

Обезателно ще се озове пред Кремъл! :ph34r: Наполеон стигна до Кремъл, Хитлер почти, ама после какво стана и с двамата :P

Ще ти дам една статия от в."Строго секретно" и като я прочетеш тогава ще ти искам мнението!

Най-важното от статията от "Строго секретно".Същата статия(цялата) я имаше и във в."Компас".А мои нприятели са я виждали и по специализирани списания!

забележете става въпрос за ВНЕЗАПЕН МЪЛНИНОСЕН УДАР,както Хитлер нападна СССР! Лошото за руснаците е че не се знае кога ще е и какви ще са пораженията!

САЩ готвят удар срещу Русия

Много хора ще продължат да вярват на вътрешния си глас, а не на фактите. Това е разбираемо, това е механизмът на психозащитата.

Разбира се, ако руснаците са се предали сами, жалко за тази велика държава, за духа, ума и волята, не само на руснаците, но и на православието и славянщината.

Ще припомним сценария, начертан от американския генерал Алън Дълес (шеф на политическото разузнаване на САЩ в Европа, след това директор на ЦРУ), който се отнасяше не само за СССР: “...незабелязано ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги оставим да повярват в тези фалшиви ценности. Ще намерим съмишленици, помощници и съюзници в самата Русия. Епизод след епизод ще разиграваме грандиозната по своя мащаб трагедия на най-непокорния на Земята народ към окончателното угасване на неговото самосъзнание. От литературата и изкуството постепенно ще извадим социалната им същност... Ще стимулирам наглостта, лъжата, измамата, пиянството, наркоманията, животинския страх. Много малко ще се досетят какво става. Тези хора ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище”.

Александър Зиновиев добави други неща: “В антируския проект могат да се разграничат три етапа. Първият е да се свалят руснаците до равнището на третостепенните народи, които не могат самостоятелно да съществуват като суверенен народ. Вторият е да се насочи руският народ по пътя на биологичното деградиране и изолиране, на изчезването като етническо явление. Разработен е планът за съкращаването му до 30 милиона чрез глад, разруха, ниска раждаемост, алкохолизъм, наркомания, проституция, хомосексуализъм. Най-страшният етап на руската трагедия ще бъде зачеркването му от историята”.

Според руски военни специалисти, ударът на САЩ срещу Русия ще бъде внезапен. Количеството на подводниците, екипажите и маршрутите няма да се различават от нормалните. За това ще са необходими по-малко от една четвърт от ударните сили на САЩ. Нападението ще стане към 2010 г., когато ще бъде най-високата боеготовност на САЩ и най-ниската на Русия.

Нападението ще се предшества от репетиции в интервал 2-3 години.

Първата и втората вече се състояха. Генералната ще бъде 2-4 години преди атаката. За жертва ще бъде избрана страна с достатъчно мощна система на ПВО с руските комплекси С-300, и Тунгуски. Към момента на нападението най-новите мобилни ракети на САЩ с радиус 5000 км ще се намират в Прибалтика, Полша, Украйна, Турция, Грузия Азербайджан, Таджикистан, Афганистан, Узбекистан, Киргистан и Аляска, не по-малко от 30 000.

Непосредствен повод за удара може да бъде “унищожаването” от руснаците на американска подводница или самолетоносач. Нападението ще се предшества от мащабна световна финансово-икономическа криза и рязко спадане на жизненото равнище в САЩ.

Началото на кризата ще е предварително планирано и ще бъде около една година преди удара.

Какво е нужно на Русия? Преди всичко нападението няма да стане, ако руснаците оставят на бойно дежурство поне 30 ракети РС-18, РС-20 и РС-22.

Русия е тръгнала към нова военна доктрина, която трябва да стигне до американците. Всички решения трябва да бъдат отработени предварително в система, решаваща нещата за секунди, оповестяваща удар по шахтите или командването.

Ударът по първите шахти ще доведе до автоматичен масиран ответен ядрен удар срещу САЩ с всички ядрени сили на Русия.

Има и десетина други възможности. Сред тях на челно място е обединяването в геополитически блок на всички, които се боят от САЩ - Китай, Пакистан, Иран, Сърбия, Северна Корея, Украйна.

Новата студена война е неизбежна, но изборът не е голям.

А парите откъде? От коалицията с Китай и Индия чрез подхода “една ракета за теб, две - за мен”. Само за 20 години този мощен геополитически триумвират ще извади от гроба руския военно-промишлен комплекс и към 2030-2050 г. в условията на най-острия в историята на човечеството дефицит от ресурси и тяхната огромна цена, Русия може да се къпе в злато като притежателка на най-голямото природно богатство. Може да стане и най-силната държава. Това е напълно реален шанс и дълг към православието и славянщината, към Европа и Евразия.

Концепцията за новия световен ред и златния милиард не е измислица. Военните корпорации на САЩ получиха поръчки за следващите 5-7 години и вече работят с пълна пара.

След това идва 2010 г., а заедно с нея и “Единната стратегия 2010 г.”

Това не са фантазии. Това са факти.

Беше ми интересно, но на САЩ им трябва съюзник като Русия за победа на Китай. Замисли се, китайците са огромна заплаха и за двете държави :ph34r:

Беше ми интересно, но на САЩ им трябва съюзник като Русия за победа на Китай. Замисли се, китайците са огромна заплаха и за двете държави :ph34r:

Ами да прав си донякъде.Китай ще поиска Сибир-чел съм го и по други форуми Мое мнение че Русия и Китай ще си кажат "След като думнем САЩ ....после ще си уредим сметките"! По-просто казано де! sad.gif

Интересно тогава през 1948 година срещу кого Америка изпраща такава голяма част от флотата си покрай Антарктида :gift: Още по интересно е кой ги е разбил защото те подвиват опашка и прекратяват операцията след 6 месеца с дооооста големи загуби. Не ми се иска да вярвам за база 211 на нацистите под ледовете на Антарктида (според някои Хитлер е избягал там :)) Значи би следвало САЩ и СССР да са се "конфронтирали" :) НО това вече навлиза в света на конспирациите ;)

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Интересно тогава през 1948 година срещу кого Америка изпраща такава голяма част от флотата си покрай Антарктида :gift: Още по интересно е кой ги е разбил защото те подвиват опашка и прекратяват операцията след 6 месеца с дооооста големи загуби. Не ми се иска да вярвам за база 211 на нацистите под ледовете на Антарктида (според някои Хитлер е избягал там :)) Значи би следвало САЩ и СССР да са се "конфронтирали" :) НО това вече навлиза в света на конспирациите ;)
Това за първи път го чувам от теб :) Но човек се учи докато е жив, нали biggrin.gif Дай ми заглавия на книги, където да прочета повече
Беше ми интересно, но на САЩ им трябва съюзник като Русия за победа на Китай. Замисли се, китайците са огромна заплаха и за двете държави ;)

Русия и Китай вече са имали въоражен "конфликт" помежду си и познай кой е побягнал презглава. Китай са сила но са благоразумни ;) На скоро четох някъде, че Русия имала да връща на Китай около 3000 квадратни километра (или нещо от сорта - не ме интересуваи не съм ги запомнил колко са - много бяха обаче :gift:) вместо тази територия Русия връща на Китай ни повече ни по - малко от 117 квадратни километра и двете страни били много доволни от случилото се. Кой за кого е заплаха, че подобни новини ме объркват ?

Това за първи път го чувам от теб :) Но човек се учи докато е жив, нали biggrin.gif Дай ми заглавия на книги, където да прочета повече

Ами напиши в чичо гугъл - Vril 1 не безизвестната летяща чиния на нацистите :) Или пък Base 211 и ще се насладиш на какви ли не истории :) "Nazy gray" също така може да се позаинтересуваш и кой е Виктор Шаубергер и какво е знаел той :), "Neu-Schwabenland" също са се занимавали с подобни неща с издирването им (интересен факт - и Шаубергер и Никола Тесла умират в мизерия въпреки великите си открития - даже за Шаубергер доста хора не знаят, че е съществувал а и двамата имат такива открития които биха променили света - "говори се", че Тесла е знаел начин за извличане на ел. енергия директно от космоса )

Тук има доста инфо за някои неща

Ами напиши в чичо гугъл - Vril 1 небезизвестната летяща чиния на нацистите ;) Или пък Base 211 и ще се насладиш на какви ли не истории :gift: "Nazy gray" също така може да се позаинтересуваш и кой е Виктор Шаубергер и какво е знаел той :) (интересен факт - и Шаубергер и Никола Тесла умират в мизерия въпреки великите си открития - даже за Шаубергер доста хора не знаят, че е съществувал а и двамата имат такива открития които биха променили света - "говори се", че Тесла е знаел начин за извличане на ел. енергия директно от космоса )
Вече бях написал и даже прочетох някои много интересни неща! И все пак бих предпочел някоя книга. Тайните на Третия райх са много!

Уффф, много оффтопик biggrin.gif

И аз си падам по конспирациите пичове, ама тука големи филми забъркахте ;) Хайде засега да не говорим за световните заговори и извънземните, ами да се придържаме към темата. И според мен вестник "Строго Секретно" е интересно четиво, но го разглеждам като научна фантастика, защото ако отворите някой брой от преди десет години света вече трябва да е унищожен поне няколко пъти.

И аз си падам по конспирациите пичове, ама тука големи филми забъркахте :) Хайде засега да не говорим за световните заговори и извънземните, ами да се придържаме към темата. И според мен вестник "Строго Секретно" е интересно четиво, но го разглеждам като научна фантастика, защото ако отворите някой брой от преди десет години света вече трябва да е унищожен поне няколко пъти.

Шаубергер не е извънземен човече, Тесла също въпреки, че имам съмнения и за двамата. Да ги оставим :) Аз повдигнах въпроса понеже човека каза, че не са избухвали войни по време на Сталин и непосредствено след края на втората световна - та ми стана интересно срещу кого Америка се е била юрнала

Сърбите свалиха 2 стелта с ъс забележи СЪВЕТСКА техника(два F-117,което беше скрито от световната преса).За какво говорим само?!!

За развинтена фантазия. Досега не е известно точно защо е паднал единствения свален самолет в бивша Югославия.

А това ПРО е толкова жалко че няма накъде,като се има на предвид Топол-М и Булава,а и Сатана също.

Сатана си отива, а Булава още не е готова...

За развинтена фантазия. Досега не е известно точно защо е паднал единствения свален самолет в бивша Югославия.

Не точно 2 са!И 2-та са над Белград!

Сатана си отива, а Булава още не е готова...

Сатана ще бъде запазена,ако не се лъжа до2018г.

Булава е готова бе.Невидя ли че единствената подводница предназначена за такива ракети я пуснаха на вода-Юрий Дългороки.Ако не се лъжа с 6или12 ракети Булава ще е снабдена!

Прочети преди да пишеш!

Булава е готова бе.Невидя ли че единствената подводница предназначена за такива ракети я пуснаха на вода-Юрий Дългороки.Ако не се лъжа с 6или12 ракети Булава ще е снабдена!

Дечко, хайде да не ми говориш на "бе", а?

Дали е готова подводницата няма отношение към готовността на ракетата. Досега Булава има едно напълно успешно изпитание, а останалите са повече или по-малко неуспешни.

Та по темата, вероятно свалянето на Ту-22М3 на видео

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Дали е готова подводницата няма отношение към готовността на ракетата. Досега Булава има едно напълно успешно изпитание, а останалите са повече или по-малко неуспешни.

Извинявай бате! На "ма" ли искаш да ти говоря?С ник на танк дето Т-34 го направи на салата!

Относно Булава.... ми сигурно?!Те руснаците ше чакът някой конфликт да стане за да ги произвеждат! сега ми кажи че и Топол-М още не се произвежда и направо по-добре да си бия шута оттук! Аман от военни експерти!

А и за видеото което си дал! Хубаво ма аз все още неразбирам арабски!

Грузинците са върли националисти и луди манипулатори, ако може да ги сравним с някой народ тук на Балканите, най им прилягат макетата. Не дай Боже да попаднеш в един клас с грузинка, ще ти пропищи ушите за красотите на нейната родина, за смелостта на нейните войни и т.н.

Аз лично изобщо не мога да подкрепя грузинската кауза в случая, но щом искат да им продаваме пушкала ... моля купувайте друзья. :)

Руснаците и без друго после ще ги напердашат, а и самите руснаци също им продават, ама се правят на ударени за пред медиите. Половината, ако не и повече от "заловеното" в Грузия количество оръжия се произвеждат в Русия при това след разпадането на СССР, така че руснаците са хитри и то много. Първо продават оръжие, после си го конфискуват. Голям бизнес е това. За тва и няма да присъединят никаква Абхазия нито днес, нито утре, това си е просто готино място за правене на бизнес. А обвиненията към България на този фон, че продавала оръжия са просто смешни и само голям баламурник може да им се върже.

Иначе принципно погледнато съм съгласен там къдеот хората се мразят да имат независимост един от друг, защото принципно това може да им помогне за няколко десетилетия да забравят за враждата по между си, но хитрите руснаци нямат полза от мир, нито пък която и да е друга страна, която произвежда модерно въоръжение.

А и за видеото което си дал! Хубаво ма аз все още неразбирам арабски!

не е арабски, а грузински :P

Грузинците са върли националисти и луди манипулатори, ако може да ги сравним с някой народ тук на Балканите, най им прилягат макетата. Не дай Боже да попаднеш в един клас с грузинка, ще ти пропищи ушите за красотите на нейната родина, за смелостта на нейните войни и т.н.

Аз лично изобщо не мога да подкрепя грузинската кауза в случая, но щом искат да им продаваме пушкала ... моля купувайте друзья. :P

Руснаците и без друго после ще ги напердашат, а и самите руснаци също им продават, ама се правят на ударени за пред медиите. Половината, ако не и повече от "заловеното" в Грузия количество оръжия се произвеждат в Русия при това след разпадането на СССР, така че руснаците са хитри и то много. Първо продават оръжие, после си го конфискуват. Голям бизнес е това. За тва и няма да присъединят никаква Абхазия нито днес, нито утре, това си е просто готино място за правене на бизнес. А обвиненията към България на този фон, че продавала оръжия са просто смешни и само голям баламурник може да им се върже.

Иначе принципно погледнато съм съгласен там къдеот хората се мразят да имат независимост един от друг, защото принципно това може да им помогне за няколко десетилетия да забравят за враждата по между си, но хитрите руснаци нямат полза от мир, нито пък която и да е друга страна, която произвежда модерно въоръжение.

не е арабски, а грузински :)

Относно оръжието на Грузия си прав.Основно е руско или по-точно съветско,като се има на предвид че е от бившия СССР! Преди дни представителя на Пентагона Брайън Уитман обвини Русия в крадене на щатска техника--http://news.ibox.bg/news/id_2044497956

САЩ съ зъби и нокти иска да се докопа до подсъветското пространство

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.