Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои игри ще бъдат винаги играни ?

Featured Replies

Соред мен World of warcraft lich king

• Отговори 132
  • Прегледи 22,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Надявам се да не се забрави Return to castle Wolfenstain.За мен е вечна игра.

Едно време играех q2, q3, d2, cs, worms.

Последните игри, които играя са worms 4 mayhem - доста интересна, но малко бавна, CS 1.6, но преди седмица пробвах source и разбрах, че няма смисъл вече от 1.6. Пробвах и SF4, като геймплей си е класическата игра, само дето има доста повече ефекти. Явно всичко се развива, та игрите са въпрос на вкус. Quake 4 също ми хареса.

CS,DIABLO 2,CRYSIS,NFS MOST WANTED

Турдно ми е да повярвам. Особено Crysis-а, дето е с толкова затъпяла кампания... Most Wanted-а и тя не ми се вярва да се играе много време. Предните NFS-та да не би да се играят масово още? :}

• Автор

с времето старите игри ще тръгват ли примерно на компютрите след 10 години.. игри като CS Diablo2 и т.н.

с времето старите игри ще тръгват ли примерно на компютрите след 10 години.. игри като CS Diablo2 и т.н.

Игрите от 80-те години вървят сега, нали? Споко, начини много ...

Турдно ми е да повярвам. Особено Crysis-а, дето е с толкова затъпяла кампания... Most Wanted-а и тя не ми се вярва да се играе много време. Предните NFS-та да не би да се играят масово още? :}

Crysis като история е тъпа много,но още дълго ще се ползва като бенчмарк.

Crysis като история е тъпа много,но още дълго ще се ползва като бенчмарк.

Вече отиваме в друга тема. Става дума за тези, които винаги ще се играят, а не тези, които ще се помнят. (:

Той е прав догодина ще излезе някоя нова NFS и тая ще бъде забравена както и другите преди нея има още хора който харесват например Hot Pursuit,Underground 2, NFS porche.....cs 1.6 оригиналът вече по малко хора го играят аз например съм със Mega edition и със New Era .......това са наши мнения може и да се играят още а пък може и да дойде "Краят На Света" 2012 година може всичко да стане :cheers::);)

Въпроса не е зададен коректно.Кои игри, кои части на игри или какъв вид игри ( ПС, конзолни, реал? )?

Мога да кажа, че винаги ще се играе: Шах, Табла, Покер и т.н. :cheers: ( съответно и тяхните ПС версий )

За ПС-та... вечно не, но си има заглавия който са си класика в жанра и който ще се играят мн мн години още ( Диабло, СтарКрафт, WoW и т.н. )

Редактирано от mrowcp (преглед на промените)

CS ще се играе винаги! Грешите! Единственото, което ще поправя, е, че ще се играе CS, но коя версия? Излезе 1.7, излезе Source...

Ще излизат сигурно и още! Много хляб има в тая игрица!

:):P

За десет години нещата много ще се променят, но най-играни ще са според мен:

WoW/с поредния експанжъж/, Guild Wars 2, Starcraft 2, Diablo 3, MU 2 (което излиза края на 2010/началото на 2011г./, NFS, Call of Duty, някоя игра на NCSoft.

Редактирано от zucher (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.