Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои игри ще бъдат винаги играни ?

Featured Replies

Мдаааа ФИФА ще се играе винаги,защото излиза по едно издание всяка година

Томб Райдер-няма никакъв шанс,игрите с пикселчета надали ще се понравят на следващите поколения,

само героинята й остана култова

• Отговори 132
  • Прегледи 22,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Надявам се да не се забрави Return to castle Wolfenstain.За мен е вечна игра.

Command & Conquer поредицата, StartCraft, Half-Life поредицата.

Това винаги в заглавието ми звучи като вечно и в този ред на мисли такава няма.

Не си правете грешните изводи, че щом в България нещо се играе много то това е навсякаде. В България повечето известинете заглавия се играят защотото имат пиратски сървари които не се искат и лев.

така е невсеки обича online игрите,но аз имах напредвид че играта като assasin's creed или някоя друга игра която си е single-story няма да се играе дори и през 2010 година с което икам да подчертая че такива игри който да бъдат вечно играни няма да има ;d дори и ммо-тата(грубо казано)

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

StarCraft и CS :whist: ако не друго, както казахте, ще се превърнат поне в емблеми на времето си ххх. За мен са доста простовати и в същото време за да си добър трябва страшен майсторлък.

CS ще се играе винаги! Грешите! Единственото, което ще поправя, е, че ще се играе CS, но коя версия? Излезе 1.7, излезе Source...

Ще излизат сигурно и още! Много хляб има в тая игрица!

• 2 седмици по-късно...

Counter Strike

Heroes III (4,5 в никакъв случай)

Diablo II (ако направят D3 сполучливо,но ако не феновете пак D2 ше цъкат)

Quake 3,4 (Q4 е достойно продължение на Q3)

Unreal Tournament 2004 (феновете на UT досега не са разочаровани от тази игра)

WoW

Star Craft (същото като Heroes III,ако се издънят със SC2,феновете ще си играят SC)

NFS

Lineage2 (която не е толкова стара,но има тенденции да остане класиkа след време)

Според мен това са игрите,които мoгат да се играят след 10 год.Като разбира се на NFS нямам предвид всички 4353 версии,можеби във времето ще остане някоя от по-старите (можеби Порше или UDG2),за останалите предполагам всички ще еволюират до някаква степен.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ми само ще кажа че в България специално ще се играят Ролеви игри...защото българина го мързи да си напрегне мозъка за един хубав сингъл.А относно цс-ами времето отдавна и е изтекло.Ако сорс не спаси работата няма кой.1.6 просто вече е под всякаква критика графично.Играйте Халф-Лайф 1 и след това Халф-Лайф 2 и ще разберете за какво става въпрос.

Ъъ, не зная кой тука може да чете и кой не може, но заглавието на темата на е "Коя игра най ви кефи?", а "Кои игри ще бъдат винаги играни ?". Не зная също какво разбирате под "винаги", но ако си мислите, че това са следващите 10, 20 години ще трябва да ви разочаровам. Моят отговор на горния въпрос е никоя. Една игра може и да се играе 10, 20, 30 години, но винаги е невъзможно.

• 5 седмици по-късно...
Need For Speed Most Wanted винаги ще се играе! ;)

Подкрепям мнението ти, защото тя е най-добрата от поредицата...

Освен това добавям Counter-Strike и Prince of Persia Trilogy... :wors:

NFS (Без Про Стрийт, нещо не ме грабна), Rise of Nations, Rise of Legends, StarCraft, Call of Duty, Return to Caste Wolfenstein.

Надявам се и Star Craft 2 да е към списъка скоро ;)

Може би една от най-великите игри, които съм имал възможност да разцъквам:

X Universe (засега последна е X3: Reunion, но се очаква новата версия X3: Terrian Conflict).

За жалост е твърде непосилна за 90% от хората преминали през школата на

мозъчното заглаждане като Quake, CS и други от сорта.

Направи ли се мултиплеър и да се поразчупи откъм трансформиране и модване,

ценя няма да има X Universe! Но... все пак трябва да се задоволяват масите от хора.

Май всичко зависи от възраста на играещия . Всяко поколение си има любими игри. Аз като дърт геймър съм любител на пуцалките (все пак казармата не се забравя). От новите Crysis и Sniper, а от старите Wolfenstein 3D.

И аз си мислех, че винаги ще играя DOOM II и вчера реших да си угодя. Инсталирах си играта и...почнах! Първо, малко трудно нагласих резолюцията. За жалост най-голямата бе 640x480. Поне си мислех, че е за жалост наистина, но като пуснах играта - едни квадратчета и някакви мумии срещу мен. Няма мишка и се наложи отново да троша клавиатурата. Опитах се да се прицеля нагоре, но о...щастие, тая двуцевка( любимата ми), стреля навсякъде и не се налага да си въртя главата biggrin.gif Някаква супер отегчителна музика, все едно съм на пионерска дискотека и отново кьорене в монитора. На времето ми се стори, че графиката е супер на чернобял монитор, особено ако е от тия с високата разделителна способност biggrin.gif

...Издържах 5 минути и се върнах на Crysis,Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, Prey,Call of Duty 4 - Modern Warfare,Medal of Honor Airborne, F.E.A.R. , Clive Barker's Jericho, Far Cry...

Така, че вечна игра няма. Може би единствена на това описание отговаря Tetris!!!

За съжаление полвината от вас няма и да са чували за някой от игрите които ще изброя, но какво да се прави. Това ми напомня на добрите стари врмена преди да излезе ЦС-а и и преди ПЦ-тата да са на цени достъпни за всеки когато всеки квартал си имаше малка компютърна зала където всеки се познаваше. Ех добри времена бяха, а и колко бой съм изял от баща ми(епа прав си беше човека biggrin.gif) защото пак съм изиграл парите за закуска. Та много се отплеснах аз пак та игрите за които се сещам в момента са:

Heroes 2/3 (Хироус 2 също беше и е велика игра, но явно никой не се сеща за нея вече)

Baldur's Gate/Icewind dale 1/2

Fallout 2 (Това и BG са си истиска класика)

Neverwinter Nights

Diablo разбира се

Commandos

Monkey Island разбира се

Civilization

Age of Empires

Starcraft

Worms

Knight's of Honor (изключително сполучлива игра са направили тези българи, хвала на такиви хора)

Та много са общо взето игрите към които аз все се връщам и смятам, че нещата страшно много се промениха.Аз оригинална игра не съм играл от доста време, може би през последните години само за Overlord се сещам, всичко друго са клонинзи на добре познати стари игри с по излъскана графика но това е друга тема и ако не ме домързи ще направя топик

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.