Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои игри ще бъдат винаги играни ?

Featured Replies

да кажем контра страйк, марио ,фифа,и белота да не забравяме biggrin.gif

• Отговори 132
  • Прегледи 22,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Надявам се да не се забрави Return to castle Wolfenstain.За мен е вечна игра.

Супер Марио... има ли такава класика biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

така и не се научихте... чете се кАУнтър страйк...

по темата: ми да... някой каза, че днешните игри ще са смехотворни в сравнение с тези, които ще бъдат след 10години...

но това не попречи на SC да доминира във всякакъв аспект(освен графика, което е най-малковажния фактор в една игра(ще направя всеки на 2 стотиники, ако противречи на това мнение)) RTS сцената...

за това ще заложа на SC2... ако до тогава не излезе SC3...

Редактирано от DeSanN (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Lineage CH 4 CH 5, Lineage Kamel,lineage interlude,Lineage II: Gracia Part II,Lineage II Hellbound цялато поредица линеидж

Балет... biggrin.gif Вие добре ли сте уа? Говорим за големи игри, не за някви глупости... CS - може би, Star Craft - и още как... HEROES - за каде сме без героите... И аз съм фен на сим сити 4, ма не мога се изтупам гордо и да заявя, че сим сити ша се цъка вечно... Зае*ете ги тея фифи и WOW глупости... WOW e прекалено млада да се каже за нея... А спорта си е факт, че винаги ще го има... Дали фифа или НБА... Например съгласен съм че супер марио е най-дълго издържалата игра... Всеки знае кой е Марио... нема лабаво...

psycho_666 добре си ги наредил НО забрави Diablo ... няма втора като нея ! И от колко години се играе :speak: ! Еххх няма да забравя единичката ... b0928 не си бил роден когато я играех cool.gif

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Shame on me... Верно забравих диабло... На хелфайър как съм цъкал... И колко зор съм виждал, че там гадовете не се прераждат, не можеш биеш някой бос по 50 пъти, докато пусне квото искаш... Мали къв съм смотан, а барб правя в момента на диабло 2 biggrin.gif

Вграденият "Пасианс" винаги ще се играе biggrin.gif Или поне докато от Microsoft не го махнат, но той, заедно с мините, бяха един от първите игри на Windows.

П.П. Не съм Hanibal, ама 2009 - 13 прави 1996, което значи че ако си играл Diablo: Hellfire с излизането и, си бил на една годинка, а чак такива злобни геймъри не съм виждал :P Ама няма да се плашиш, аз пък изобщо не съм я играл O.0

стражари и апаши децата винаги ще играят

Какво е това ? Аз не съм играл такова. Да не е от онези игри, които другите деца играеха на улицата, докато аз блъсках по нинтендото O.0

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Аз мисля че Prince of Persia ще се играе повече от 10 години.

:speak: ПОНЕ ОТ ФЕНОВЕТЕ :)

задължително фифа ще се играе, тъй като винаги има футболни фенове които искат да играят със своя фаворит.

diko90,

Със сигурност не си прав. Кажи ми колко още ще се играе 09 докато излезе 10 и така... т.е. не се играят вечно.

А примерно StarCraft я играят, много, много хора. Като национален е-спорт е за Корейците..., че и аз си я поигравам от време на време..(все още, wtf a)

psycho_666,

SimCity4 я махнах понеже много време ми гълташе, иначе сега като прочетох може и пак да си я сложа. Да направя поредния 1-2 милионен регион.(на най-големите места рекорда ми е към 1`100`000, ама старата машина буквално пищеше и ....., трябва да пробвам с новата, поне няма да има момента лаг)...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Според мен никоя от

сегашните игри няма да бъде играна вечно

тъй като всеки ден се измислят все

нови и нови подобрения за игралното

пространство. Например CS, FIFA, CoD,

PoP ще се играят най - много 5 - 6 години още,

докато не бъдат изместени от по - новите игри,

които ще имат много по - добра графика от тези,

които се играят сега!

Според мен никоя от

сегашните игри няма да бъде играна вечно

тъй като всеки ден се измислят все

нови и нови подобрения за игралното

пространство. Например CS, FIFA, CoD,

PoP ще се играят най - много 5 - 6 години още,

докато не бъдат изместени от по - новите игри,

които ще имат много по - добра графика от тези,

които се играят сега!

Да си чувал за starcraft защото се играе и днес.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

...както и Diablo II и Fifa, която пък се играе от 95-та насам. Counter-Strike, Quake 3, Unreal Tournament 2004 също си се играят от край време...

Ами коя фифа... кой играе сега

например Fifa 95?? Като почти

всички играят 09. CS 1.3 играят

изключително малко хора!

След време кат излезе например

FIFA 2020 кой ще се сеща за

Fifa 95 или 2009 ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.