Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мод на кутия - картинка на станичния панел

Featured Replies

Мерси. :)

xactoR тва му се вика побългаряване. biggrin.gif

Това се нарича аерограф,момче,не побългаряване.

• Отговори 59
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Това се нарича аерограф,момче,не побългаряване.

biggrin.gif Имах предвид поставката за ГСМ-а,която е показал xactoR

• Автор

"Татуирането" на лаптоп е 40 лева, а на капака на кутията ще е повече ... Става въпрос за Плесио. Така че може да мина към самоделния вариант ...

ПП: От утре съм с новата машинка, но ще имам нет чак в понеделник вечерта ... Кофти, но какво да се прави, тия от нета не правели инсталации в събота ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

"Татуирането" на лаптоп е 40 лева, а на капака на кутията ще е повече ... Става въпрос за Плесио. Така че може да мина към самоделния вариант ...

ПП: От утре съм с новата машинка, но ще имам нет чак в понеделник вечерта ... Кофти, но какво да се прави, тия от нета не правели инсталации в събота ...

Със здраве да си я клокваш,ш-ш-ш-т,да не чуе Психо 666... cool.gifА,аз да не съм попаднал на клок-форума?!?Глей к'во нещо 'начи... cool.gif

Редактирано от питон357 (преглед на промените)

Твърде късно... :)

Да поясня как направих моята кутия:

1. Избрах си wallpaper с голяма резолюция 1600х1200 от http://bestgamewallpapers.com/

2. Отидох да ми го напечатат в една рекламна фирма с jpeg-а и с размерите на страничния капак + 1см

3. Фолиото е обикновено(бяло) и ламинирано после с обикновен ламинат.

4. За щастие на капака нямаше дупки и залепването беше повече от лесно.

5. Всичко ми струваше 4.50 лв.

• Автор

На моя капак има една вдлъбнатина, която се ползва за изваждането му. Това ще е проблем за фолиото май. Иначе ... ще пробвам, най-много да загубя 5 лева :rolleyes:

Мерси че каза как си го направил!

Всъщност, на моя капак също има вдлъбнатина.В този участък фолиото трябва да се нагрее(със сешоар например), за да умекне и прилепне плътно.С игличка се правят 1-2 дупки да излезе въздуха който остава.Най-големия проблем е да си избереш каква точно картинка искаш.Между другото, на живо кутията изглежда много по-добре.

post-114634-1205779504_thumb.jpg

post-114634-1205779512_thumb.jpg

Редактирано от xenic (преглед на промените)

• Автор

Мда, ... картинката е проблем. Твоята е ефектна. Само да питам - дупча с игличка преди или след нагряването?

По време на нагряването, там където останат балончета.Ако не си лепил фолио никога, по-добре да ти го лепнат там от където ще си го поръчаш.Става за 2-3 минути, няма да ти струва много и няма да се притесняваш че ще се обърка нещо.

Картинката ми е wallpaper от Shaiya: Light and Darkness.Прегледах около 1000 такива докато я избера.И фолиото се маха много лесно и винаги можеш да си я смениш.

• Автор

Ами, тогава остава само да си избера рекламна агенция ... но дали ще го залепят те - може би си зависи и от фирмата. Проблема ще е мъкненето на капака ... да не говорим, че залепих от вътрешната страна отвесно един вент с двойно лепеща лепенка и ... махането и слагането после са кофти. Но ще го преживея. А в тия фирми за колко време могат да разпечатат картинката и да я ламинират?

Могат и за половин час, ако си нямат друга работа, но най-често за утре.

• Автор

Вече си избрах картинката.

Invader.jpg

Търся ли търся, а пък тя ми била на десктопа. Все тая ... ходих до една фирма оня ден, но се оказа, че на адреса даден в сайта всъщтност няма рекламна агенция, а ресторант, който си е направил реклама чрез въпросната агенция. Само не разбрах защо в сайта стои адрес на клиент, а не на самата фирма. Нервирах се, но ... случват се такива работи. Някой може ли да ми каже някъде по центъра на София някоя фирма, която би трябвало да има офис на мястото посочено в сайта и? Може и да няма сайт ... но поне верен адрес да има ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

В подлеза на булевард България и Несторов има една.. Казва се Пропаганда, не са скъпари, но не знам за качество..на място най-добре. Картинката според мен не е много удачна, защото няма светли тонове, по-добре си лепни едно черно фолио и ще получиш същия ефект!

Подкрепям.На черният капак почти нищо няма да се вижда от тая картинка.Според мен трябва да е някаква по-контрастна.Тая на кризата според мен беше по-добър избор.

Аз пък си мисля, че ако кутията е черна е по-добра на картинката да преобладава черния цвят, но не повече 60-70%, ако е червена - червения и така. Ето една подобна, но с по-голяма резолюция, моята картинка(на капака изглежда 1:1 с картинката, заради високата резолюция и качествения печат) и една червена кутия която ме вдъхнови да направя моята.

post-114634-1206184368_thumb.jpg

post-114634-1206184434_thumb.jpg

post-114634-1206184908_thumb.jpg

• Автор

Тази червената се е получила много добре. Съвсем случайно ли е като твоята? ... А за картинката ... вече не знам, а и все още не мога да открия агенция на някое удобно място. Дали има някоя около НДК, пл. Славейков, Халите ... ?

Случайно е, просто търсих някаква информация за кутия и хоп след 3 дена търсене на изображение беше готова. Моята също изглежда много добре, но съм я снимал с телефона и ефекта се губи.Със сигурност има някоя фирма наблизко, като знам в Пловдив колко много има.

• Автор

Аз и за твоята мисля, че казах нагоре че се е получила добре. Прегледах bestwallpapers ... и може би единствената картинка, която ми хвана окото е тази:

hidden.jpg

Не знам, продължавам да търся!

Търси по-голяма резолюция, иначе колкото и да е хубава "избраницата", като се разпечати може да не изглежда добре. Все едно да погледнеш билборд от "една ръка" разстояние, макар че примера е малко преувеличен.

Edit: Ето един линк http://4storing.com/vogkq/c4b75b3288248cd0...7e088fc289.html с картинките от които аз си избирах, дано да си харесаш някоя.

Тая на ассассин по ми харесва отколкото предишната.

• 1 месец по-късно...

Mod. Edit:

Бяха изтрити две Ваши теми поради явна реклама без да сте се свързали с администрацията на kaldata.com. Сега продължавате да спамите и в темите на потребителите. Правилата са ясни и точни:

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора й (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата.

Поради тази причина Ви се налага забрана за публикуване за 30 дена!

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Време за модинг ...

Ето какво се случи в тази майска вечер (то вече нощ стана, ама хубавите работи бавно стават):

DSC00166.JPG

Снимката е лоша, но бързам да се похваля. Утре ще сложа още снимки, които ще са и по-качествени.

Благодаря на всички, които помогнаха с идеи и предложения и най-вече на xenic, който разясни всичко подробно и отговори на всичките ми въпроси!

добре изглежда! кажи каде и как я направи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.