Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Морското свинче

Featured Replies

За тези от вас,които се колебаят какъв домашен любимец да си вземат,това е една перфектна алтернатива. Морските свинчета са лесни за отглеждане, не са скъпи,храните и консумативите за тях се намират по всички зоомагазини на символични цени...Чисти животни са,не цапат,не шумят,не хапят,много добри и любвеобилни са.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз лично от 4 години се занимавам с морски свинчета,и за мен това са перфектните домашни любимци...Ако проявявате интерес,повече подробности на български може да намерите ето тук.

Публикувано изображение

• Автор

Към кучета как са?

Ми добре са,ама по-важното е какво кучетата мислят за тях... Публикувано изображение

Ми добре са,ама по-важното е какво кучетата мислят за тях... Публикувано изображение

Пробвах на моя питбул да му пробутам котка, той откачи...Дали с тоя сладур ще е различно, огледах се и в зайчетата, които Инфинити показа ама незнам...

И дали ги намират за вкусни :-)

Проблема е че малката ми щерка е алергична към тях иначе си имахме тайъв любимец

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Казал съм го веднъж, ще повторя пак- мъжът не е мъж докато жена не го признае.....опс малко се отклоних. Праси у къщата си няма да гледам Публикувано изображение

Казал съм го веднъж, ще повторя пак- мъжът не е мъж докато жена не го признае.....опс малко се отклоних. Праси у къщата си няма да гледам Публикувано изображение

тъй де, само дето не са нит свине, нит морски

А са много сладки и добрички :-)

• Автор

Ето няколко снимки на моя звяр Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Бих добавила и че издържат на детски терор Публикувано изображение Моите племенници в радостта си, доста мачкаха морските ми свинчета, но интересното е, че на тях не се сърдеха и не ги хапеха. Само не съм съгласна, че са тихи. Мъжкият така пищеше, когато поогладнее или не му се обръща внимание, че чак страх ме хващаше да не привлече вниманието на Дружеството за защита на животните Публикувано изображение

• Автор

Хахахах,вярно е,че понякога пищят...Моя,като чуе,че отварям хладилника,започва да квичи като луд... Публикувано изображение

Гледала съм три такива, мнооооого ги обичам и с кучетата нямат никакви проблеми, старат ми кучка обожаваше да ги "гушне" да ги изкъпе и да спинкат заедно :hush: Сериозно обмислям дали да не си взема пак...

• Автор

Аз съм за дългокосместите - по-големи сладури са... Публикувано изображение

• Автор

Това с козината изобщо не е проблем...А и без това честото къпане не се препоръчва...Но,в крайна сметка,каквото си харесаш. Публикувано изображение

И аз имах морско свинче. Много мило и безобидно животно. Не изисква и кой знае какви грижи.

Но от собствен опит мога да ви посъветвам за храната им. Моето умря в ръцете ми от краставици. Публикувано изображение

Тоест от нитратите в тях. Наложи се да го водя на ветеринар, който ми каза, че тези животни са адски чувствителни към нивото на нитратите в храната. Иначе адски много обичаше краставици, а още повече магданоз. Абе изобщо - зелени храни като цяло. Моркови, ябълки и солети също.

Нямам представа колко е вярно, но съм чувала също, че не обичат да живеят сами. Затова е хубаво да са поне две.

Вярно е, ако са две си правят компания, а и живеят по-дълго. Моя първия - Прасчо/Свинчо - даже кренвирши ядеше ;)

Определено дългокосместите,а дали 2 или 1 си реши ти!

• Автор

Колко дълго живеят...?

При правилно отглеждане и късмет да не попаднеш на нитратна храна - 5-6 години...
  • Автор

На Данчо прасенцето е много готино ;)

Абе готино,ама от вчера има някакви проблеми със стомахчето...Ако до утре не се оправи,ще го водя на чичко доктор... ;)

Женското ми свинче живя 2 години, а мъжкото го подарихме, но доколкото знам, още си живурка (около 4 години е).

• 2 месеца по-късно...

Хора дайте малко съвети относно тези животни. Скоро и аз ще си купувам ама се питам две или едно. Е тоест мъжко и женско или само жеско?

Хора дайте малко съвети относно тези животни.

Скоро и аз ще си купувам ама се питам две или едно.

Е тоест мъжко и женско или само жеско?

http://www.morsko-svinche.com/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.