Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Ясновидци" - риалити шоу

Featured Replies

бТВ събра психофеномени за ново риалити

"Ясновидци" е новото риалити шоу, което бТВ пуска в програмата си в сътрудничество с продуцентска къща "Глобал филмс" на Магърдич Халваджиян. Както подсказва самото име, предаването е за хора, които се смятат за доста по-различни от другите. На кастинга са се появили приблизително стотина кандидати. Сред тях е имало човек, който се смята за вампир, друг, който твърди, че е предвестник на Злото, известна гадателка с кариера в няколко кабелни телевизии, човек, който твърди, че говори арамейски (древният език, на който е говорил Христос), лечители и откровени шарлатани, каза сценаристът на шоуто Николай Йорданов. Най-малкият участник е на 19, а най-възрастният е превалил седем десетилетия.

Предаването ще тече 5 поредни седмици във вторник и сряда от 20.30 часа. Първият епизод е на 25 март. Предаването е по британски лиценз и вече е правено в САЩ, Русия, Израел, Холандия и др. Участниците трябва да се справят с няколко задачи, които тестват уменията им да улавят енергиите на жив човек (търсейки го), на мъртвец, предмет и място. Една от задачите е да се разпознае бивш престъпник, който е лежал в затвора, сред хора с чисти досиета. Консултанти на шоуто са специалисти психолози и хора, изследващи паранормални явления. Предаването излъчва за победител най-безспорния от феноменалните, без да твърди категорично, че необяснимото съществува. "Най-странното е, че такива способности явно има, а двама от най-изявените участници са хора с нормални професии, които никога не са се занимавали "професионално" с такива неща", каза сценаристът на шоуто.

Източник:segabg.com

Аз лично го чакам с нетърпение,защото се интересувам от мистиката,от паранормалното

Публикувано изображение

• Отговори 123
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колкото и пъти да съм гледал подобни продукции, все съм се разочаровал. Точно каквото може да се очаква от британски/американски тв формат, при това "реалити" на такава тема.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

BTV все повече заприличва на цирк след кандидатите за слава на славито това :huh: нямам думи. Единственото дето ме кефи е, че започнаха Форт - а да го излъчват готино предаване с дъъъъллллллга история но се радвам, че се е възродило :)

Хората, обещаха, че ще видим чудеса на екрана. Лично аз ще съм пред тв-то Публикувано изображение

;)

начи чудесата няма да са на екрана, а пред него...

• Автор

Господи помилуй, ще взема да се прекръстя!!! ;)

Що бе,Ангелче,нима отричаш съществуването на паранормалното и на феномените

Публикувано изображение

Значи че отричаш и Нострадамус,и нашата Ванга

Ако нещо не може да се докаже научно,то не значи че го няма

P.S.И не изричай напразно Божието име,както и не се кръсти без повод

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

:rolleyes:

начи чудесата няма да са на екрана, а пред него...

Публикувано изображение мене лесно могат да ме излъжат каквато съм наивна...Но частта, която гледах беше доста интересна...

Що бе,Ангелче,нима отричаш съществуването на паранормалното и на феномените

Публикувано изображение

Значи че отричаш и Нострадамус,и нашата Ванга

Ако нещо не може да се докаже научно,то не значи че го няма

P.S.И не изричай напразно Божието име,както и не се кръсти без повод

Не отричам съществуването на демони и тем подобни-които вие наричате паранормално или фенонем, лудостта също не е изключена тук, някой и от това страдат-това прочетох в статията аз.

Аман от шарлатани, мила.

Нострадамус и подобни на него не желая да споменавам!

То и аз не съм научно доказуема, но ме има за нечия радост, за други нерадост, та така.

ПП.Има повод, мила има повода направо е убийствен!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Автор

Нострадамус е започнал да вижда бъдещи събития и да предсказва,когато е бил съсипан от загубата на жена си и детето си Които умират от чума Ванга е започнала да предсказва,когато е ослепяла от вихрушка като малка Нищо случайно няма-Господ отнема едно,но дава друго Е не на всеки дава тази дарба Аз също съм се върнала от Там,но не съм ясновидка

Всъщност нв концепцията на шоуто е залегнала една основна тема - Никой не може да предсказва бъдещето. И съм напълно съгласна с тях...

• Автор

:)

мисля, че темата вече си е за раздел "Религия, Мистика, Езотерика "...

А Music Idol и Пей с мен трябва да са в раздел "Музика"

оууу това ще е интересно :P Да пишете повече по темата, че и аз да съм в течение на нещата Публикувано изображение

бтв гледали ли сте 'The Man from Earth' И там се разказва многолетници... готин филм, кара те да се замислиш..

Та кой знае?!! :huh:

Това, че има ясновидци и гадатели има. Ама да се показват по телевизията с комерсиални цели не го приемам малко. Аман от подобни риалити предавания. То ако не е конкурс за пеене или танцуване ще е нещо "измислено" като "Ясновидци". Чудя се защо немогат да направят подобен на "Страх" формат. Това ще е нещо ново и съвсем различно, а и ще събере доста голяма аудитория. Е това явно е в далечното бъдеще засега. Може би след още 2-3 сезона на Мюзик Айдъл и Танцувай с мен ще се усетят, че започват да стават безинтересни. :) П.П. Хубаво, че спряха Биг Брадър навреме. Ако имаше оше един сезон нямаше да съберат достатъчно SMS-и да си платят разходите. А и си беше голяма простотия....

Това, че има ясновидци и гадатели има. Ама да се показват по телевизията с комерсиални цели не го приемам малко. Аман от подобни риалити предавания. То ако не е конкурс за пеене или танцуване ще е нещо "измислено" като "Ясновидци". Чудя се защо немогат да направят подобен на "Страх" формат. Това ще е нещо ново и съвсем различно, а и ще събере доста голяма аудитория. Е това явно е в далечното бъдеще засега. Може би след още 2-3 сезона на Мюзик Айдъл и Танцувай с мен ще се усетят, че започват да стават безинтересни. :)

П.П. Хубаво, че спряха Биг Брадър навреме. Ако имаше оше един сезон нямаше да съберат достатъчно SMS-и да си платят разходите. А и си беше голяма простотия....

Пак ще има Биг Брадър тази година,доколкото знам Публикувано изображение

Колкото до това предаване на мен ми се струва глупаво,но...знам ли

Редактирано от All_Eyes_On_Me (преглед на промените)

Това, че има ясновидци и гадатели има.

То и аз сигурно съм ясноведец (ясновиждащ) след като днес познавам абсолютно всичко, каквото кажа е така както съм го казала. :)Публикувано изображение
  • Автор

То и аз сигурно съм ясноведец (ясновиждащ) след като днес познавам абсолютно всичко, каквото кажа е така както съм го казала. :PПубликувано изображение

Уф,язък-че няма да те гледаме

Следващият път да отидеш да участваш

Публикувано изображение

Пак ще има Биг Брадър тази година,доколкото знам Публикувано изображение

:P Бог да пази България ! :help:

• Автор

Това, че има ясновидци и гадатели има. Ама да се показват по телевизията с комерсиални цели не го приемам малко. Аман от подобни риалити предавания.

И какво е комерсиалното?

Аз за пари не чух че ще им дават и колко

Трябва да има такова предаване-да спре народа да ходи при шарлатаните

Беше Ванга

Сега ще разберем при кого да ходим-за болка и лек

И какво е комерсиалното?

Аз за пари не чух че ще им дават и колко

Трябва да има такова предаване-да спре народа да ходи при шарлатаните

Беше Ванга

Сега ще разберем при кого да ходим-за болка и лек

Преди седмица гледах БТВ документите за екзорсизма. Там беше казано, че на всичко друго освен на религията и на религиозни ритуали неможе да се вярва като стане въпрос за изцеление или разваляне на магии. Такива шарлатани и гадателки са опасни, защото "служат на дявола" както беше казано там. Мисълта ми е, че не трябва много да им се вярва на някакви далнопробни ходжи и гадатели. Дано тези дето ще ги дават по телевизията да бъдат нещо повече, като Ванга и наистина да имат дарба.

А под комерсиално имах впредвид, че могат да изполват шоуто като реклама. Според мен един истински "гадател" с дарба не би му била нужда реклама ( например Ванга ). Абе ще го гледаме и ще разберем :speak: .

Уф,язък-че няма да те гледаме

Следващият път да отидеш да участваш

Публикувано изображение

Точно в това не ми се участва, но може в друго да се запиша знам ли :wors:

Точно в това не ми се участва, но може в друго да се запиша знам ли :wors:

то ако ставаше със записване, целия раздел религия и мистика щяха да са първа жичка...

то ако ставаше със записване, целия раздел религия и мистика щяха да са първа жичка...

То само израза е такъФ. :huh:

Никъде няма да ходя да се записвам стига ми моя живот, че да ходя с онези там ясновидци, на които личния им живот не им е ясен, пък седнали на други да се месят. :wors:

Аман от поредната реалити глупост!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.