Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Ясновидци" - риалити шоу

Featured Replies

Нека първо да видим,пък тогава ще говорим.А и липсата на доказателства за наличието на нещо съвсем не е доказателство за неговата липса,нали? :P

• Отговори 123
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всеки вторник започна да се излъчва предаването Ясновидци по BTV.Тази вечер бе първа част. Всеки,който го гледа може да остави коментар за предаването и участниците в него. На мен лично ми направи впечатление момичето от Червен бряг /май беше от там/ Интересно ще ми бъде развитието между тъмните и светлите хора,защото доклкото видях ,има и от двата вида. А наричащата себе си Звездна,стана за посмешище.Хубаво е да разберат хората гледайки кабеларките с какви шарлатани си имат работа.

Има няколко участника,за които съм склонен да вярвам,че усещат нещата по някакъв начин. Но повечето са самозванци...Как само се измъкваха и преиначаваха...Особено оная,дето каза,че зад паравана имало предмет със странна форма,пък после се разбра,че е имало бременна жена. И тя: "Ми да де - аз казах предмет със странна форма - пък то бременна жена. То същото" Публикувано изображение

Аз доколкото подразбрах в старият завет е казано, че врачовете и тези дето се занимават с викане на духове да бъдат пребивани с камъни ? :P Пък вие ще седите да ги гледате. Магия по телевизията лесно се прави ;) BTW постпродукция ли ще е или "на живо" ?

Гледах снощи първото предаване, което със сигурност ще ми е и последното от това реалити шоу, както сега е модерно да ги наричат, но не мога да отрека, че се забавлявах с тия шарлатани, поне с преобладаващата част от тях. Повечето от участниците дори не са сигурни за самите себе си, че имат някаква дарба, пък как ще убеждават това жури, не знам. Всъщност, така и не разбрах за какво е и журито, награди ли ще има?

предаването си е доста добро ;)

А момичето от Червен бряг и онова-малкото от Иваново ми скриха шапката .

Най-обаче се кефех на тия, дето получваха "токове" от космоса и от извънземните Публикувано изображение циркът е пълен ви казвам Публикувано изображение

• Автор

Много смешно-"великата" Звездна отпадна понеже нищо не познава :P А в способностите на маг Емил Илиев съм се убедила лично и се радвам че е избран Той гадае с махало и карти Таро и действително познава ;)

Вчера беше доста забавно. Оная, дет все повтаряше, че операторите били много красиви мъже и я разконцентрирвали... ;) Онзи, дет предвижда само смъртта, пък не позна кой от снимката е починал... А малкото момиче, тази от Червен бряг и онази русата ме изкефиха- с лекота говореха. На мен също ще ми е интересно по-нататък как ще се развият нещата :P

Вчера беше доста забавно. Оная, дет все повтаряше, че операторите били много красиви мъже и я разконцентрирвали... :lol6: Онзи, дет предвижда само смъртта, пък не позна кой от снимката е починал...

А малкото момиче, тази от Червен бряг и онази русата ме изкефиха- с лекота говореха. На мен също ще ми е интересно по-нататък как ще се развият нещата ;)

Тая беше уникална, жалко че не го пуснаха цялото. Какви ги каканижеше преди това...единия от операторите бил влюбен, ако имало любов наоколо трудно гадаела и т.н шашава история. Общо взето шарлатанка отвякъде Публикувано изображение

Тая беше уникална, жалко че не го пуснаха цялото. Какви ги каканижеше преди това...единия от операторите бил влюбен, ако имало любов наоколо трудно гадаела и т.н шашава история. Общо взето шарлатанка отвякъде Публикувано изображение

Ха-ха, тая определено не беше там заради ясновидството Публикувано изображение

Ха-ха, тая определено не беше там заради ясновидството Публикувано изображение

Мдааа, май си търсеше... оператор.

Мен пък сега ми е дерт за тия дето ще отпадат - нали като ги гледат "клиентите" им, ще разберат, че не са чак толкова кадърни, и ще си загубят клиентелата...

Мен пък сега ми е дерт за тия дето ще отпадат - нали като ги гледат "клиентите" им, ще разберат, че не са чак толкова кадърни, и ще си загубят клиентелата...

Не ги ли видя как се оправдават - написала предмет с нестадартна форма значи е картина. Или пък кашон - картината нали е хартия абе въобще имаха си какви ли не шантави оправдания. То не е лесно да си професионален лъжец. Тва е изкуство!!!

Ми някой да ги е карал насила да се явят там? Ако имат поне малко акъл в главите си, са щели да се усетят за това предварително :)

Не ги ли видя как се оправдават - написала предмет с нестадартна форма значи е картина. Или пък кашон - картината нали е хартия абе въобще имаха си какви ли не шантави оправдания. То не е лесно да си професионален лъжец. Тва е изкуство!!!

Е то е ясно, че трябва да имат дар слово и то доста голямо, за да замазват очите на хората :)

..........

Трябва да има такова предаване-да спре народа да ходи при шарлатаните

Беше Ванга

Сега ще разберем при кого да ходим-за болка и лек

Такива разбирания може да са крайно нездравословни.

Ми някой да ги е карал насила да се явят там? Ако имат поне малко акъл в главите си, са щели да се усетят за това предварително :)

А, на мен не ми е чак толкова жал за тях, ама аз ако бях на тяхно място, щях да умра от срам и да се покрия някъде... Не е майтап то, резил по национален ефир :)

Редактирано от mandolo (преглед на промените)

• Автор

Мда,и аз съм чувала за Звездна че само таксите й били големи

То се видя какъв е "спец"-отиде й и без тва мижавата й клиентела

:)

Не вярвам в работата на мода :) Нострадам и Ванга са доказани за други не ми говорете , Ванга според религията ни казват че била обладана от зъл дух незнам това е нова тема :)

Ми някой да ги е карал насила да се явят там?

Те явно sа си повярвали преди да започнат искат на хората пари за това.Наюякои хора го могат,други не.

С участието си в това предаване някои от тях "ще си седнат на задника" както се казва :jumping11: ,или ще има :"no connection with this number" ...на извънземните :)

Донякъде се радвам,че започна такова предаване,за да може да се видят способностите на днешните "ясновидци" .Живеем в доста несигурно време,всеки човек има някакви проблеми или притеснения и често се прибягва до услугите на знайни и незнайни астролози,гадатели,магове и тем подобни.В никакъв случай не отричам свръхспособностите на някои хора,но все си мисля,че те са единици и надали призванието им в живота е да се натрапват с уменията си и да се рекламират навсякъде.Доказателство за това бяхя повечето учасници,които видях вчера в предаването,всичките подхождаха доста елементарно,само ме заинтригуваха момичето от Червен бряг и най-малката участничка.Сега ми е интересно какви задачи ще им поставят понататък,за да докажат способностите си .

• Автор

Донякъде се радвам,че започна такова предаване,за да може да се видят способностите на днешните "ясновидци" .Живеем в доста несигурно време,всеки човек има някакви проблеми или притеснения и често се прибягва до услугите на знайни и незнайни астролози,гадатели,магове и тем подобни.В никакъв случай не отричам свръхспособностите на някои хора,но все си мисля,че те са единици и надали призванието им в живота е да се натрапват с уменията си и да се рекламират навсякъде.Доказателство за това бяхя повечето учасници,които видях вчера в предаването,всичките подхождаха доста елементарно,само ме заинтригуваха момичето от Червен бряг и най-малката участничка.Сега ми е интересно какви задачи ще им поставят понататък,за да докажат способностите си .

Така е-истинските не си правят реклама нонстоп

И не искат майка си и баща си-е такива са всички в Психо център,като Звездна-нищо не става от тях

Нищо не познават-не ходете там никога,хора,шарлатани са

Публикувано изображение

Истинските се научават-между познати и приятели

И не ти помагат за пари-всеки дава каквото може-за здраве-така се казва

Това е разликата

Огромна,нали

Направи ми впечатление, че нито един от известните не ставаше.Нито един от всички, показвани по тв предавания не влезе в десятката на избраните.Изваода е един - Пълни самозванци.А за другите учатници ще видим.Донякъде ми се ще да повярвам в такива умения, но като цяло ми се струват налудничави донякъде.

• Автор

Страната на художествената самодейност

http://www.slava.bg/news/2333.html

:wors:

Шоуто започна с доста наивни задачи, които може да убедят само наивник че всичко е истинско и никой не казва какво има зад паравана предварителхно на някои от участниците или не са видели таблата с номерца също предварително.... защо не извадиха едно тесте карти, да го разбърка да извади една и картата да се познае от участника, да ама не показват ни се игри които със сигурност могат да бъдат нагласени.... най-верочтно ще продължи в това русло и наивниците ще си вярват че гледат нещо паранормално... чушки... засега единствено тази която нарекоха лолитката ми изглежда да има необикновени способности забравих... тези ясновидци изглеждат адски отблъскващо, направо да те е гнус да ги гледаш, неподдържани, грозни, прости и дърти... ужасно...

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.