Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fort Boyard - Дискусии и Мнения

Featured Replies

Предаването тази вечер ще се запомни с два факта:

1. При крайно лоша игра и стратегия, недопустимо, но явно подценяване на съперника, а и липса на мъничко късмет отборът на Вики от "Мастило" регистрира първата ни загуба през този сезон.

2. С добра игра и ясна стратегия, особено в момента, в който монетите започват да падат турският отбор спечели първата победа за страната си общо от двата досегашни сезона в този тристранен формат, при това с 11 кг бояри - най-много от всички отбори тази година.

Е, не може все да се печели, но дано другите ни отбори да продължат отличното ни представяне.

• Отговори 111
  • Прегледи 18,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Даммм, лошо ! Снощи никак не се представихме добре. А турците с една заключена ръка и с най много извадено злато до сега, е убиха ме. Даже и отбора на Наката не го постигнаха това с 8 свободни ръце. Сега ни остава да се надяваме, да отидем на финал с най добрия си отбор и доколкото успявам да схвана, май място за там почти си осигури снощтния турски отбор :P

...Даже и отбора на Наката не го постигнаха това с 8 свободни ръце...

Ами нашите някак не обръщат внимание колко е важно да се пренасочват падащите монети. Засега с най-добър резултат от нашите е отборът на Асен Блатечки, та вероятно е финалист.

Дали не е нагласено? Първия сезон бият сърбите, втория българите, третия турците?

Дали не е нагласено? Първия сезон бият сърбите, втория българите, третия турците?

Не мисля - би си проличало веднага, пък и какъв е смисълът от това?

щом задачите са почти еднакви с тези миналата година се надявам да имаме по-голям успех :)

сега с интерес наблюдавам битката на турците и сърбите за да видя какво ги чака нашите в четвъртък ;)

Втора победа на турците, този път над сръбския отбор.

В четвъртък играта ще е интересна, но снощи сърбите ме изумиха. С повече свобдни ръце и с по малко злато...това си беше шантава работа !

Нещо не подбраха вярната тактика в последния момент. Язък им за ключовете.

В четвъртък играта ще е интересна, но снощи сърбите ме изумиха. С повече свобдни ръце и с по малко злато...това си беше шантава работа !

Нещо не подбраха вярната тактика в последния момент. Язък им за ключовете.

Нали знаеш, че това не е критерий за събиране на повече жълтици. Дори понякога, като им покрият ръцете, успяват да съберат повече :rolleyes:

...понякога, като им покрият ръцете, успяват да съберат повече :lock:

Мдаа, та дори и релефните форми на участничките са от значение за броя на боярите... :)

Мдаа, та дори и релефните форми на участничките са от значение за броя на боярите... :lol6:

Хахаха :P

Призавам, hlevoust, тук си съвършено прав. Не се бях замисляла, колко бояри могат да се съберат върху една солидна женска гръд ;)

...Не се бях замисляла...

Хм, замислих се аз, но като че ли тазгодишните участнички май са с по-малки ... касички, а това видно рефлектира върху резултате. През миналия сезон боярите като цяло бяха повече.

Абее, не съм съвсем очарована, че отбора на Румен и на финал. Как се отказа тоя човек снощи. :huh: Честно да си призная, надявах се на Асен Блатечки или на Наката с тия 8 взети ключа. Това беше страхотна игра тяхното. Ама, здраве да е. Ще поживеем, ще видим... :rolleyes:

Абее, не съм съвсем очарована, че отбора на Румен и на финал...

И аз, защото може би това е най-малко зрелищният ни отбор. Откровено предпочитах Наката и Сие да защитават националната чест, но и за тия ще стискаме палци.

Току що гледах рекламата - понеделник, четвъртвк, петък и неделя...Мисля, че стигнахме до края. Да видим, какво ще стане :)

В момента почвам да се дразня от протичащото състезание. :laughing5:

Спокойно, спечелихме го, макар и само с 1 кг разлика, при това събрахме едва 7 кг, а това вероятно ще е от значение. Рядко виждан резултат и за двата отбора, общо 7 спечелени ключа при 4:3 в наша полза.

Утрешният двубой между Турция и Сърбия се очертава като особено оспорван, сърбите нямат друг изход освен победа, а този турски отбор е доста добре подготвен.

Абе измъчена си беше тая победа и това си е то... :clap:

Извинявам се за недоволството, ама русата мацка, тоя ключ три пъти можеше да го взвме. И двата ключа така изгубени за секунди...уфффф. Можеше и по добре да е :angry:

Предаването много ми харесва макар да го гледам само от време на време.Стискам палци на българите и ги подкрепям до край.

За кой ще викате тази вечер ?

Не обичам турският отбор , ама ще викам за тях за да сме сигурни за финала !

Финал България и Турция

Така е, но ситуацията рязко се влоши за нас след снощната победа на турците - те взеха над 10 кг бояри, т.е. още преди двубоя с тях нашите са с около 3 кг назад.

Най-добрите сме!

То се видя още в началото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.