Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fort Boyard - Дискусии и Мнения

Featured Replies

Дано и довечера нашият отбор се представи добре :wors:

• Отговори 111
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Не спечелихме но Наско поне постави рекорд на корнизите biggrin.gif

Не спечелихме но Наско поне постави рекорд на корнизите biggrin.gif

Наско е супер-два пъти се измъкна

:ph34r:

Докато сърбина не се справи и стана затворник

Снощи сърбите направо ни разбиха, а с тия две шепи монети, дето ги взеха нашенците накъде?

Наско и мен ме изкефи. Обаче ни направиха на пух и прах sad.gif Цели 6 кг. повече извадиха от нас...

Да му се прииска на човек да е цилиндър, ей. :)

Слаби бяхме, много. Защо заключиха ръка на тая високата мацка и аз не знам. Тя щеше да вади много повече. Грешка, но късно.

Вчера нашите направо се изложиха .. Предишните 2 отбора направо разбиха Турция и Сърбия, а този вчера едвам едвам спечели ключове. Накрая когато събираха златото Нашият отбор едвам едвам събра 2 кг .. просто нямам думи sad.gif Само Атанас където два пъти се спаси от затвора когато изкачи тази дупка

Редактирано от shem3t (преглед на промените)

Мда, и аз не разбрах, а другата мацка как ги вадеше над решетката, едва- едва. Имам чувството, че изваждаше по няколко монетки...

Мда, и аз не разбрах, а другата мацка как ги вадеше над решетката, едва- едва. Имам чувството, че изваждаше по няколко монетки...

Ми тя и носеше по толко. И тая наща дългата, вади и носи с едната ръка. По 5 монетки зорлем. Нормални ли са изобщо? Не ги ли обсъждат тези неща предварително?!?

Еми толкова може момичето, не е виновна, че отбора като цяло не избра правилната тактика. И още по-виновен е този, който я е избрал за това състезание. Моите уважения, но мисля че не става. Не казвам само някакви рамбовци да се състезават, но не и кукли.

Имам един въпрос само - на мен ли само ми прави впечетление, че в чудите отбори играят обикновени хора(учители, счетоводители и др.), а в нашия има само спортисти и хора от светските хроники? Много се дразня, като пускат такива "известни". Дайте хора от народа да му се не види.

Редактирано от the_best (преглед на промените)

водещия си харесвам , много преживява и успехите и загубите, все се мъчи да им помогне със съвети до колкото му е позволено.

водещия си харесвам , много преживява и успехите и загубите, все се мъчи да им помогне със съвети до колкото му е позволено.

ХИХ, водещия аз си го харесам от край време. Най-добрият радио водещ е той, кефи ме и в 10-те най и с хлапетата и тук. Просто Митака Павлов е супер :)

Имам един въпрос само - на мен ли само ми прави впечетление, че в чудите отбори играят обикновени хора(учители, счетоводители и др.), а в нашия има само спортисти и хора от светските хроники? Много се дразня, като пускат такива "известни". Дайте хора от народа да му се не види.

Не бих казала. И другите си имат спортисти. Миналата седмица ли беше в отбора на Турция също имаше един дота якичък, не само нашите са спортисти ;)

Е единия беше да, но другите бяха мисля обикновени хора.

Водещият определено е номер 1. Страшно забавен и свеж. По радиото не съм го чувал, но в телевизията мисля че се справя отлично. Евала.

А я вижте тоя сайт за малко:Стаята на цилиндрите АХАХХАХ Явно това е любита стая на всички...

• Автор
Е единия беше да, но другите бяха мисля обикновени хора.

Водещият определено е номер 1. Страшно забавен и свеж. По радиото не съм го чувал, но в телевизията мисля че се справя отлично. Евала.

А я вижте тоя сайт за малко:Стаята на цилиндрите АХАХХАХ Явно това е любита стая на всички...

оооооохаааааа biggrin.gif

БЛАГОДАРЯ cool.gif

Редактирано от SpID3r (преглед на промените)

Вчера нашите бяха супер. Изкефиха ме. Събраха си 8-те ключа като пичове :huh: И, както г-н Рошел каза, катогорична победа за българите

Отлична изява на нашите - 8 ключа рядко се печелят :) . Не бих искал да омаловажа победата, ама този турски отбор хич го няма.

Я кажеше какво стана с четвъртия отбор.Малко го изпуснах.Нещо мернах че сме били.

Напротив- четвъртият ни отбор загуби. А тези, дето събраха 8-те ключа са първите, а те също паднаха предния път, но сега си наваксаха :P

Е тая сръбкиня снощи как ги пипа тарантулите и скорпионите ohmy.gif направо паднах

Мен за никакви пари не можеш ме вкара при тях-камо ли да им се радвам

biggrin.gif

Бяха си по-добро снощи сърбите (или по-точно имаха повече късмет в игрите) Но накрая птичката кацна на нашето рамо :) А на Краси Ванков колко малко на му остана на стълбата да вземе двата ключа...

Някой да ми каже наще що вият като чакали?!?

Ами, "дивото зове"... Приличат на индиански викове от старите филми с Гойко Митич.

Гледал ли си Мария Шарапова по време на игра - на всеки удар вика като за световно.

А нашите отново се справиха чудесно :P!

Мда, тоя якичкият (забравих му името) в началото направо ме изкефи. Докато търчинът се хване за стълбата, нашият вече я беше преполовил biggrin.gif Браво на нашите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.