Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За сираците в България

Featured Replies

Само Слави Трифонов дава пари на децата сираци.

Защо реши, че само Слави дава, прощавай? :wors:

• Отговори 368
  • Прегледи 55,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Защото не съм видяла друг освен Слави да дава пари на децата сираци.

Значи толкова си гледала... biggrin.gif

Защото не съм видяла друг освен Слави да дава пари на децата сираци.

Това, че не си видяла нещо, не отрича съществуването му!!! И аз не мога да видя кислорода, ама го дишам ежеминутно.

Не искам да съм груба , но нито ти, нито аз можем да съдим хората

Каузата си заслужава.Недейте да ги гоните

чудя се...

снощи гледахме в къщи в новините по Нова ТВ един репортаж за детенце, което има проблем с очите и трябва да му се направят поредица от операции...

молеха за помощ хората...

та въпроса ми е към тези, които вече са дали пари искате ли да дадем парите за това детенце...

питам принципно, а ако имате желание ще изровя утре от колегите от Нова ТВ инфо и връзка с родителите на детенцето...

а ви патам, защото все пак това не е сираче, а нашата идея е да помагаме на сираците...

приемете го просто като питане и ако го решим, да е с гласовете на всички...

ако все пак надделее мнението да си помогнем на децата, които сме решили аз нямам против...

помощта си е помощ без значение за кой е...

пп.апропо сетих се днес за един сайт...

тоест за една организация...

тя е на хора, такива като нас...

там съм помагал с доста пари без за миг да се замисля дали ще отидат в нечий джоб не по предназначение...

тези ми думи са отправени към хората, които изказват и ще изкажат съмнение относно нашата почтеност и добро желание да помагаме...

става дума за save-darina.org...

обърнете внимание на това:

Ние не сме фондация, сдружение или каквато и да е официална организация. (Може би и затова толкова много хора ни повярваха и продължават да помагат и до днес?!) Всеки от нас участва в това благородно начинание абсолютно доброволно и безвъзмездно. Сумите от даренията отиват директно в дарителската сметка на съответното дете, по никакъв начин и под какъвто и да е предлог не "усвояваме" и стотинка от паричните средства, а поддръжката на сайта и всички административни разходи са само и единствено за наша сметка.

такива ми ти работи...

чудя се...

снощи гледахме в къщи в новините по Нова ТВ един репортаж за детенце, което има проблем с очите и трябва да му се направят поредица от операции...

молеха за помощ хората...

та въпроса ми е към тези, които вече са дали пари искате ли да дадем парите за това детенце...

питам принципно, а ако имате желание ще изровя утре от колегите от Нова ТВ инфо и връзка с родителите на детенцето...

а ви патам, защото все пак това не е сираче, а нашата идея е да помагаме на сираците...

Аз принципно съм "за"...Помощта си е помощ,а опита и познанията,които натрупахме с тази кампания,ще ни бъдат от полза и за в бъдеще...

Ако ще превеждате парите за детето с операцията поне ме изчакайте и аз да дам нещо или пък напишете номера на сметката тук да преведа парите, когато мога. Както и да дам насочващ ритник на държащия остатъка пари от предишното дарение посока банката.

Ако ще превеждате парите за детето с операцията поне ме изчакайте и аз да дам нещо или пък напишете номера на сметката тук да преведа парите, когато мога. Както и да дам насочващ ритник на държащия остатъка пари от предишното дарение посока банката.

Още не е решено,пък и ще събираме средства поне до края на май месец. Сметката е тук :sobbing:

нищо няма да правим юрбулешката...

пък и не сме решиил още нищо...

просто това си говорехме в къщи, затова го предложих...

а и това няма да е последното нещо, което правим...

продължаваме и нататък...

Още не е решено,пък и ще събираме средства поне до края на май месец. Сметката е тук :P

Тази сметка я знам мерси :)

Добре тогава, решавайте каквото ви душа иска. Ако детето е по-нуждаещо се в момента...

Тази сметка я знам мерси :P

Добре тогава, решавайте каквото ви душа иска. Ако детето е по-нуждаещо се в момента...

може младежа там просто да изтегли в него онези събрани пари, аз тези и заедно да отидем при родителите да им ги дадем...

примерно де...

ако решим така да постъпим...

Има още един младеж присъединил се към къмпанията ни да помогнем на сираците в България.Тези дни каза,че ще пусне сумичка в сметката.Ще питам неговото мнение какво е.

Апропо,има ли развитие с дома в Илаков рът?

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Това хубаво, а някакъв срок за дарения оповестили ли са? Операцията някаква спешна ли е? Сляпо ли е детето? Защо никой не рипва новините? sad.gif

Това хубаво, а някакъв срок за дарения оповестили ли са? Операцията някаква спешна ли е? Сляпо ли е детето? Защо никой не рипва новините? sad.gif

по спомен предавам репортажа...

детето е било родено сляпо напълно...

направена е една операция и е започнало да реагира на светлинни дразнения...

просто трябва да се продължи нататък с операциите...

следващата ако не ме лъже паметта беше някъде към 7-8 000 евро (не съм сигурен за сумата)...

ако не се лъжа е някъде на около годинка детето...

това е което помним съвместно...

другото инфо мога утре да ви го снеса...

ще намеря координатите на хората...

Аз пък мисля,че щом сме обявили да даваме пари на сираците това да си остане като идея.

• Автор
Апропо,има ли развитие с дома в Илаков рът?

Днес след разговор с директорката, й отправих молба да ни бъде пратен списък с необходимите неща. Тя заяви, че НЕ ЖЕЛАЕ дарение, защото не знаела какво да прави с него. Тъкмо сега били получили пари от чужбина и си имали всичко. Преди месец имаха нужди, всички твърдяха, че са зле, а сега изведнъж всичко вече е добре. Причината не знам в кой е. Факт е че ни отсвириха. Но дали тя иска или не, ние дарение пак можем да направим. Не е в това въпроса. Въпросът е - заслужава ли да подаваш ръка на някой, който ти я отблъсква?

Днес след разговор с директорката, й отправих молба да ни бъде пратен списък с необходимите неща. Тя заяви, че НЕ ЖЕЛАЕ дарение, защото не знаела какво да прави с него. Тъкмо сега били получили пари от чужбина и си имали всичко. Преди месец имаха нужди, всички твърдяха, че са зле, а сега изведнъж всичко вече е добре. Причината не знам в кой е. Факт е че ни отсвириха. Но дали тя иска или не, ние дарение пак можем да направим. Не е в това въпроса. Въпросът е - заслужава ли да подаваш ръка на някой, който ти я отблъсква?

A аз се питам - защо тогава е директорка ? Като незнае какво да прави със тези събрани пари където искат всички да помогнат ?

Да заслужава,но май на нея не и е мястото ' като директорка ' ?

това е мое мнение

Аз пък мисля,че щом сме обявили да даваме пари на сираците това да си остане като идея.

ок...

аз нямам предвид да променяме като цяло идеята...

исках да кажа тия пари до тук да ги дадем за тва детенце от репортажа (ако вес още има нужда и ако не са ги събрали вече разбира се), а не да променяме концепцията като цяло...

тоест това до тук го даваме за това дете и си продължаваме със събирането за децата сираци...

пп.всъщност след това инфо от Търново ми идва да кажа "майната им" но няма да го направя...

това, че некви дебили са иди ми-дойди ми не означава, че децата в някой дом няма да получат помощта ни (колкото и каквато и да е тя)...

ако има още въпроси - на разположение съм...

Така.

Прегледах сайта "Спаси, дари на..".Чудесна работа вършат хората там-спор няма.Algor-предполагам, че имаш предвид дарителската кампания за Богонил....Наистина-има шанс за очите на това дете.Малък е, но го има.Не съм сигурен обаче, че с тази операция ще се оправи.Дали няма да има нужда от още една, две , че и повече операции.

Не съм специалист.Просто не съм убеден, че с еднократно дарение ще се оправи детето sad.gif

Второ-ако при даряването на парите за сиропиталище, ще можем да подобрим живота на повече деца, както и това, което ще се закупи, няма да бъде еднократно употребено, ами ще остане ....

Трето-това, което е станало в Илаков Рът е просто бисер за "Господари на ефира" :yanim:Ра4на-що не се обадиш на оня шмундьо, дето прави репортажите от Търново ? Той само такива неща чака.

"Директорка на Дом не знае какво да прави с парите от дарения...."

Баси тъпото!

Плюс това,като бонус от този репортаж ще постигнем и безплатна реклама по национална медия ......

Помислете за този вариант.

Така.

Прегледах сайта "Спаси, дари на..".Чудесна работа вършат хората там-спор няма.Algor-предполагам, че имаш предвид дарителската кампания за Богонил....Наистина-има шанс за очите на това дете.Малък е, но го има.Не съм сигурен обаче, че с тази операция ще се оправи.Дали няма да има нужда от още една, две , че и повече операции.

Не съм специалист.Просто не съм убеден, че с еднократно дарение ще се оправи детето sad.gif

Не,детето,за което говори алгор не е от този сайт.Става въпрос за репортаж,излъчен преди 2 дена в предаването Календар на нова телевизия.Детето е на 11 месеца и е момиченце.Родителите са похарчили всичко,което са имали и са събрали за първата операция и сега нямат нищо,а е належаща втора.

Не,детето,за което говори алгор не е от този сайт.Става въпрос за репортаж,излъчен преди 2 дена в предаването Календар на нова телевизия.Детето е на 11 месеца и е момиченце.Родителите са похарчили всичко,което са имали и са събрали за първата операция и сега нямат нищо,а е належаща втора.

дай линк или повече инфо-зад а можем да преценим за какво иде реч...моля...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.