Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Летни олимпийски игри - Пекин 2008

Featured Replies

• Автор

Над 3000 лекари ще бдят в Китай

Над 3000 лекари ще бдят за здравето на зрителите по време на състезанията от олимпиадата игри в Пекин. Ако човек се разболее по време на летните игри, трябва да бъде повече от спокоен, уверяват домакините от организационния комитет в Китай. Медицинските експерти, които са ангажирани, са 84 организации.

Лекарите ще работят като помощници по време на Олимпиадата, чието времетраене е от 8 до 24 август тази година. Освен това 24 болнични заведения ще бъдат на разположение при спешни случаи, уточниха организаторите на най-грандиозната спортна проява

Източник: ТопСпорт

• Отговори 104
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Петър Стойчев с българския флаг на откриването

Осемкратният носител на Световната купа по плувен маратон Петър Стойчев ще носи българския флаг по време на церемонията на откриването на летните олимпийски игри в Пекин. Официално името на знаменосеца ще бъде обявено тази вечер от председателя на БОК Стефка Костадинова, преди заминаването й за Китай.

Кандидати за честта да предвождат българската делегация бяха още капитанът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов и гимнастикът Йордан Йовчев. Волейболистите ни обаче изобщо няма да присъстват на церемонията, а Йовчев стартира още на 9 август.

Гледате ли откриването на олимпиядата????????Пожелавам приятно гледане на всички фенове на спорта,а на нашия отбор една незабравима олимпияда!!!!!!!

Така ми стана смешно,одеве научих,че нашите спортисти со настанени в база номер 13!Ех,късмет!!!!!

Грандиозна церемония !

Дано се насладиме на нови рекорди и медали от Българските спортисти !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Олимпиадата започна с невероятно и запомнящо се откриване,хвала на китайците и успех на нашите спортисти ! :sobbing:

Частъ с барабаните най ми допадна...

Иначе наистина беше добро откриването...

С откриването на олимпиядата в Сидни...това е второто което ми хареса...

Днес браво на Петя Неделчева в бадминтона...

Разгроми Шведката!

Браво на Йордан Йовчев ;) перфектен беше.

Но за жялост ме съмнява да му дадът златото sad.gif порадъ същата причина поради която не му го дадоха и в Гърция sad.gif айде стискам палци

винаги съм мразила спортове където зависиш от голям брой съдии.стискам палци на Йордан Йовчев-той заслужава най много

винаги съм мразила спортове където зависиш от голям брой съдии.стискам палци на Йордан Йовчев-той заслужава най много

Представи се отлично преди малко, и аз му стискам палци :)

Абе тия дами на шпаги или каквото е там много ъъъъ... как да го кажа странно крещят, след пенсионирането от спорта спокойно ще заработват на ония специалните телефони добри суми, та те викат повече от тези на тенис корта, много здрави гласни струни имат :speak: Всеки муш и айййдеее, отиде-отиде работата...

питам се дилемата САЩ или Китай-в крайна сметка.Но лично аз не подценявам и братята руснаци.Според мен най добрата школа е руската-не разбирам много от спорт но всичко свързано с Русия го преглеждам осторожно.

Най-добрия... Успех Данчо :rolleyes::hush:;)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

• Автор

Пиронкова стартира с победа в Пекин

Цветана Пиронкова победи с 2:0 сета (6:3, 6:4) Марта Домаховска от Полша, в дебютния си мач на Олимпийските игри в Пекин. Този двубой трябваше да започне в 5:30 часа българско време, но поради проливния дъжд, който се изля над тенис кортовете в Пекин, началото бе отлагано на няколко пъти.

Пловдивчанката започна добре при дебюта си на Олимпийски игри. Тя бързо поведе с 3:0 гейма, след което двете с Домаховска си размениха по един пробив, но Пиронкова затвори сета с 6:3 за 39 минути игра. Във втората част българката отново доминираше. Тя поведе с 5:1 гейма, но след това допусна да загуби три гейма поред. Все пак успя да затвори мача с 6:4 и така да запише четвърта поредна победа над полякинята Домаховска.

Във втория кръг, българската тенисистка ще се изправи срещу победителката от мача между номер 16 в схемата Доминика Цибулкова от Словакия и Полин Парментие (Франция).

Добър първи гейм на нашите волейболисти ;) ;) :speak:

А някой знае ли какво стана с гимнастиката днеска?

Ужасен трети гейм на нашите волейболистчета. По-продажни от тях няма. Просто по такъв начин да се подиграват със целия български народ. Сега като нищо ще загубим целия мач.

Браво на Борис Георгиев, който разби с 14:1 непълнолетния в родината си САЩ 18-годишен Хавиер Молина.

Победааааа !!! Малко колебливо през 3-рия гейм, но в край на сметка си взехме нашето. Жалко за Пламен. Явно е имало някакъв скандал сред редиците ни. Съмнявам се Константинов да е пренебрегнал Олимпиадата заради здравето си. Днес обаче показахме, че можем и без него, макар че е незаменим. Когато Боян и Тошко се възстановят напълно сме ОК, вервайте ми cool.gif

• Автор

Борис Георгиев започна с победа в Пекин

Борис Георгиев започна по невероятен начин в боксовия турнир при 64 килограмовите на Олимпийските игри в Пекин. Борето разпиля американецът Хавиер Молина с 14:1 точки. Първата част резултатът бързо набъбна до 6:0. При 11:1 в третата част американецът Молина бе пратен в нокдаун. Следващият съперник на Георгиев е монголецът Мунг-Ердене Урачимаг.

някой ще ми намери ли рекламката която направиха? за всеки от 5-те кръга си има човече, ще ми ги покажете ли? :)

Кога са волейболните срещи на нашите момчета...? :)

П.П. ОТКРИВАНЕТО БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!

Вчера беше първата :)

България-Китай 3:1

другите са на 12, 14 и 16 ако не се лъжа

Значи на 12 сме с Япония, на 14 сме с САЩ и на 16 сме с Италия

За сега знам тея :) знам че после ще играем и с Венецуела но незнам датата :)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Вчера беше първата :huh:

България-Китай 3:1

другите са на 12, 14 и 16 ако не се лъжа

Значи на 12 сме с Япония, на 14 сме с САЩ и на 16 сме с Италия

За сега знам тея :) знам че после ще играем и с Венецуела но незнам датата :)

Предполагам на 18-ти ще играем с тях. През 2 дни са мачовете...

Предполагам на 18-ти ще играем с тях. През 2 дни са мачовете...

Най-вероятно

Обаче хич не са ни лесни противниците sad.gif освен японците тях ще ги смачкаме biggrin.gif айде успехче на нашите момчета, и жалко за пламен константинов. Дано да пускат по често боян че вчера нещо не го видях sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.