Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D

Featured Replies

На това му се вика егоист - сам с много жени. Еми ще рискуваш бе :P

Да,да...Ама после мене ше ме боли д-то. biggrin.gif

Няма да моля за помощ. Ще моля да си изчаквате реда :P

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 100,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

и ко ши праиш ако цъфнем 50-тина девойки?Ми са струва ши молиш за помошТ biggrin.gif:P

По-скоро ще ме викне за помощ - аз ще викна джеронимо, той арагорн, той пък доктора и аре почнахме се... :P

Жокер "позвъни на приятел", после "помощ от публиката", по якое време "смяна на жената" (ако е някоя ненаситна) и накрая "50 на 50" laugh.gif

По-скоро ще ме викне за помощ - аз ще викна джеронимо, той арагорн, той пък доктора и аре почнахме се... :P

Викаш,да ползвам жокера "Обади се на приятел"...

То накрая може да се наложи и "Помощ от публиката" баси... biggrin.gif

ох, уморих се от толкова приказки - лека нощ.

отивам да действам в леглото със зайчето ми... cool.gif

Викаш,да ползвам жокера "Обади се на приятел"...

То накрая може да се наложи и "Помощ от публиката" баси... biggrin.gif

Е, много ясно приятел в нужда се познава.

Пък аз ако падна в такъв капан и аз бих ти звъннал без да се замисля.... мда

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

И ще ми се осъществи детската мечта за люта оргия.. :P:P и най-накрая ще се сбъде и другата ми съкровенна мечта да ма таковат между пръстити на кръкъ biggrin.gif:P:P

И ще ми се осъществи детската мечта за люта оргия.. :P:P и най-накрая ще се сбъде и другата ми съкровенна мечта да ма таковат между пръстити на кръкъ biggrin.gif:P:P

Аз като бях малък си мечтаех за мотор... хм, странно, мама казваше, че не се развивам правилно...

и най-накрая ще се сбъде и другата ми съкровенна мечта да ма таковат между пръстити на кръкъ biggrin.gif:P:P

Въййй...Какви фантазии...Ама то тва е яко. biggrin.gif

не щат да ма вземат в лудницата..баща ми ма изпуснал кат малка и на с чупен нос и извратено мърсно съзнание.. biggrin.gif:P

не щат да ма вземат в лудницата..баща ми ма изпуснал кат малка и на с чупен нос и извратено мърсно съзнание.. biggrin.gif:P

не се притеснявай... сигурен, съм че WhiteHart ще те вземе у тях... неговият предишен ник всъщност беше VeryHard.. biggrin.gifbiggrin.gif

не се притеснявай... сигурен, съм че WhiteHart ще те вземе у тях... неговият предишен ник всъщност беше VeryHard.. biggrin.gifbiggrin.gif

Прав е колегата...Така е то в живота - първо ти е very hard,после става само hard,и накрая - soft... biggrin.gif

Прав е колегата...Така е то в живота - първо ти е very hard,после става само hard,и накрая - soft... biggrin.gif

Ти да не си агент на ДС с кодовото име "това съм аз, Люклер".

Аре моля ти се... още сме млади, самолета си летиии и няма нужда да каца за презареждане... недей с тия теми... biggrin.gif

Ти да не си агент на ДС с кодовото име "това съм аз, Люклер".

Аре моля ти се... още сме млади, самолета си летиии и няма нужда да каца за презареждане... недей с тия теми... biggrin.gif

е как бре Люклер направо и взема акъла на бабата той е винаги готоф... biggrin.gif

е как бре Люклер направо и взема акъла на бабата той е винаги готоф... biggrin.gif

В момента си повдигам...очилцата и казвам култовата реплика "Това съм аз,Льоклер" biggrin.gif

В момента си повдигам...очилцата и казвам култовата реплика "Това съм аз,Льоклер" biggrin.gif

аз си знаех че си колега на агент Гоце...

и после ше ми разправя, че бил soft... тия ги разправяй на някой друг... :P

elizabet, стягай си багажа!!

какъв е адреса бързо,че викам съпротивата да ми изпрати сЪмулет и са мятам.. biggrin.gif

какъв е адреса бързо,че викам съпротивата да ми изпрати сЪмулет и са мятам.. biggrin.gif

улица: еламиотзаде, номер: колкотоискашпъти...

хахах, не се жалете... :P

оф, аз щях да спя... аре чао. cool.gif

Аз пък искам да правя секс с AcidBurn,ама тя пък иска с доктора,ама с доктора иска и potrebitel,и той не пуска на нито една от двете. sad.gif Ако пусне на potrebitel, AcidBurn ще се разочарова и ще ми пусне на мен. Така че,Док,пусни на potrebitel,че да се уредя и аз... ;)

А така, Данчо, давай да си помагаме взаимно ;) да се уредим и ние ;)

Аз пък искам да правя секс с AcidBurn,ама тя пък иска с доктора,ама с доктора иска и potrebitel,и той не пуска на нито една от двете. sad.gif Ако пусне на potrebitel, AcidBurn ще се разочарова и ще ми пусне на мен. Така че,Док,пусни на potrebitel,че да се уредя и аз... ;)

Не си казал, не сме се нахвърлили един на друг biggrin.gif

"Едно е да искаш,второ да можеш,а трето и четвърто да го направиш"

С както дойде само да е поне малко над 33г., че иначе ще съм педофилка.

С както дойде само да е поне малко над 33г., че иначе ще съм педофилка.

Много лесно се даваш :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.