Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D

Featured Replies

значи все пак има някой biggrin.gif

не е "някой", много сааа

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 100,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

не е "някой", много сааа

ohmy.gif

ами то затова я е срам biggrin.gif

Аз съм нова и не ви познавам още, но искам с този който изглежда така: висок 190, тегло до95 кг, черна коса, тъмни очи, стегнато дупе, аполонско тяло, гладко обезкосмен /навсякъде/, леко побола брада! къса коса , приятно ухаещ , приятно говорещ, малко глупав, много издържлив, непретенциозен ......оф! Май се улях! Е?!?! Няма да съжалява, ако отговаря на всички, или поне част biggrin.gifcool.gifbiggrin.gif

В този форум 99% от господата изглеждат така!

Ще бъда мноооооого затруднена в избора си :blink:

и ще взема да се хвана с единят процент cool.gif

О,да.Избора е много голям...но на края :blink: е само един...

който много подбира-накрая нищо не намира. :blink:

Нали се сещаш,че в обявите за запознанства всички са със висше образование(че дори 2),всички са красиви,не пият,не пушат,обичат домашния уют и т.н.-пък той останал сам...

Е щом 99 процента са отговарящи на тези условия, значи не съм много претенциозна?!?! Все някой ще склони да ГО направи и с мен :blink:

и аз си набелязах двама,трима...

ще споделя когато науча фаворита...

Аз съм нова и не ви познавам още, но искам с този който изглежда така: висок 190, тегло до95 кг, черна коса, тъмни очи, стегнато дупе, аполонско тяло, гладко обезкосмен /навсякъде/, леко побола брада! къса коса , приятно ухаещ , приятно говорещ, малко глупав, много издържлив, непретенциозен ......оф! Май се улях! Е?!?! Няма да съжалява, ако отговаря на всички, или поне част biggrin.gifcool.gifbiggrin.gif

Я да видим - висок 174, тегло 70 кг, коса - кестенява, очи - пъстри,обезкосмен не навсякъде, нямам аполонско тяло, брадата е лесна, но обичам да съм гладко избръснат, мога да говоря приятно, но съм много глупав, че и претенциозен....

Май отпаднах от класацията biggrin.gif

Жалко, явно съм от останалия един процент :hush:

Я да видим - висок 174, тегло 70 кг, коса - кестенява, очи - пъстри,обезкосмен не навсякъде, нямам аполонско тяло, брадата е лесна, но обичам да съм гладко избръснат, мога да говоря приятно, но съм много глупав, че и претенциозен....

Май отпаднах от класацията biggrin.gif

Жалко, явно съм от останалия един процент :rolleyes:

Класираш се , приемам ! Да го направим, все пак!Какво ще му мъдруваме!След като многото са според идеала, нека бъде единят извън него! Ще бъде интересноооооооооо! :P

Кой каза "Арагорн"? biggrin.gif

аз, ама беше отдавна biggrin.gif

Аз съм нова и не ви познавам още, но искам с този който изглежда така: висок 190, тегло до95 кг, черна коса, тъмни очи, стегнато дупе, аполонско тяло, гладко обезкосмен /навсякъде/, леко побола брада! къса коса , приятно ухаещ , приятно говорещ, малко глупав, много издържлив, непретенциозен ......

И като се изправиш пред тоя, ще му кажеш тихичко "Здравей, татко"...

• Автор
аз, ама беше отдавна biggrin.gif

Знаех си, че си мераклия да те прасна, ама предпочитам да е с някой от женски род.

И като се изправиш пред тоя, ще му кажеш тихичко "Здравей, татко"...

А не позна, баш за тате няма да си го взема! biggrin.gif Що така си мислиш, че такива мъже няма ли!? :):P Само женените ли отговарят на подобни картинки!?! :P

Е това младото си е младо...може да си позволи да има критерии да подбира! Живот бе...

Баси не мога да се класирам.

Няма да бодна. sad.gif

Ше си умра девствееееееен sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.