Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за направата на клип за сайта

Featured Replies

Предлагам да направим един клип за сайта.В него да са например полезните потребители,картинката на сайта,на която пише "kaldata.com".Трябва да изберем и песен.Вие предложете коя да е песента и кои да са потребителите,чиито имена и аватари ще са в клипа.

Редактирано от klasa_97 (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 12k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И смисълът е...?

Калдата си плаща за реклама на много места и не е нужен и тъп клип във ВБокс (предполагам там смяташ да го пуснеш), освен това, ако бъде пуснат във ВБокс само ще привлече спамери-полуидиоти, който да се пречкат наоколо.

• Автор

Тогава ще кажа на модераторите да изтрият темата.

Тогава ще кажа на модераторите да изтрият темата.

Toва е само моето мнение все пак, може на другите да им хареса. Въпреки, че аз не си представям такова клипче.

Toва е само моето мнение все пак, може на другите да им хареса. Въпреки, че аз не си представям такова клипче.

Tук има едно, макар че можеше да се пипне малко преливането на песните (един fade или нещо от сорта) ;)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=893660

Не мисля че ние сме хората които трябва да правим клип ... имат си модератори да си го правят ;)

Иначе като цяло идеята има 2 страни добра и лоша...

Добрата - Ако рекламираме в Vbox може да влезне някой и друг свестен юзър (20% на 100)

Лошата - Спамери,Абюзъри Инвайтъри и други (80%)

Подрепям Max Payne...

Tук има едно, макар че можеше да се пипне малко преливането на песните (един fade или нещо от сорта) ;)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=893660

Хммм, всъщност изглежда по-добре отколкото си представях, може и да излезе нещо, ако клипчето го прави някой, който има творчески усет :) .

• Автор

В такъв случай ще почакам,за да видя дали другите ще удобрят предложението ми.

• Автор

Предложението ми е да направя клип.Ще го започвам.

Успех ... и като си готов дай линк да видим резултата !

Посъветвай се с кинорежисьор и продуцент. Мисля, че момента с начално лого ще е труден. Аз много се впечатлявам от логото на холивудските филми.

300px-Columbia_Pictures.png

За музика на фона предлагам нещо от Вагнер. Тази музика сплотява масите към превземане на нови върхове и предизвикателства. А защо не под звуците на "Das Boot remix" се заредят ликовете на прогресорите от форума.

Единствено имаджинейшъна не може да има господар. Отвори кутията на Пандора и дай размах на потенциала си.

Дерзай, удуши ги...

• Автор
А каква е концепцията на това клипче? :ph34r:

Клипът ще е като този.Само музиката и картините ще са различни.Като го направя ще ви дам линк.

• Автор
Надявам се мен да ме има, каква загуба би било клипа да е без мен. XD

Ще те има.Даже клипът ще започва с теб. :ph34r:

Редактирано от klasa_97 (преглед на промените)

Надявам се мен да ме има, каква загуба би било клипа да е без мен. XD

Наистина без теб клипа няма да е същия ;)

50? и си вътре. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аз за 50 евро човек убивам бе ейй xD

Направих клипа и го качих тук :) .

Добра работа, но не пише, че става въпрос за форумите, а не за самия сайт, а и освен това не се разбира много за насочеността на сайта (е да, пише software reviews), защото се показват само аватарчета. А и нечии аватари са излезли с очертани с бяло, а някои се показват за прекалено кратко. Но иначе не е лошо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.