Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за направата на клип за сайта

Featured Replies

Направих клипа и го качих тук :wors: .

пич, не ми се сърди, ама вземи го изтрий това и не казвай на никой, че ти си го правил...

за да не бъде само един спам, ще ти кажа и няколко думи...

ти на практика нямаш идея на клипа - какво искаш да покажеш, какво искаш да разкажеш, до кой искаш да стигнеш, какво е посланието...

не знам дали си наясно, но всеки филм, клип или каквото и да е творчество от този тип си има сюжет...

при теб сюжет и каквато и да е идея няма...

всъщност има една идея-да ни покажеш, че можеш да работиш с неква програмка от сорта на муви мейкър...

има навързани едни аватари на фона на неква си песен там...

а ако те питам що собственика на сайта и хората, които се грижат нещата тук да вървят си ги навървил към края и ти няма да знаеш какво да ми отговориш...

ако идеята ти е да им се подмажеш, нареди ги роднина-милиционер-роднина-милиционер...

тоест кал-бацката-кал-оставиме-кал-доктора и т.н.

айде със здраве...

не става само с ядене...

требе и акъл...

пп.а колегата отгоре явно кат си види аватара некъде и получава спонтанен оргазъм...

затва и оценката му "не е лошо" е по-скоро със знак плюс...

ппп.ама да не се залетиш да го тръкнеш веднага...

остави поне да го видят повече хора...

може пък да им хареса...

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И Деспина Ванди - че къде без нея

:wors:

• Автор
ппп.ама да не се залетиш да го тръкнеш веднага...

остави поне да го видят повече хора...

може пък да им хареса...

Тогава ще го оставя още малко.

пп.а колегата отгоре явно кат си види аватара некъде и получава спонтанен оргазъм...

затва и оценката му "не е лошо" е по-скоро със знак плюс...

Трябва да се поощряват чуждите опити да се направи нещо хубаво за сайта.

И ако обичаш, не говори глупости!

Не ми допада (не защото не съм в клипа - аз и без това често си сменям аватарите, така че и да ме има все едно пак ме няма, но...)

Виж пак клипа на genatraikova, който дори да не е съвсем избаран е по-сполучлив...има и снимки на форума и търсачката, песните се сменят и има повече ефекти вкарани...

Аз нямаше да се издавам, но днес ще монтирам пак поредицата "Моето Куче" (върви по HobbyTV - Bulsatcom) и е насочено за домашните любимци...Досега снимахме (dog.bg,bezdom.info,dcforum.info) тази седмица дойде ред и на kaldata (и по-точно секцията за "домашните любимци")...материалът е наснет и днес го почвам (ще е готово за другата седмица а частта от предаването касаещо сайта ще го кача някъде тук, който иска да си го дръпне).Няма да има толкова ефекти понеже все пак подобни "сватбарски истории" не се толерират от телевизиите, но поне ще бъде снимано с камера и насочено към форума.

За да стане един клип добър освен сюжет, както казва algor е добре да можеш да боравиш с повече програми като (Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Audition) и т.н. и като го изпипаш тогава да го качиш някъде...Подобни слайдшоу изпълнения на фона на някаква песен не са ми по-вкуса...

За да стане един добър клип като хората има няколко изисквания:

*Време

*Снимков материал

*Програми за видео обработка по избор

*Музикално оформление - вместо на песен, може да е и само инструментал само за фон

Една от най-добрите колекции за различни фонове върху, коийто можеш да насложиш снимовия материал е тази колекция (но нали знаеш няма безплатен обяд)

http://www.digitaljuice.com/products/products.asp?pid=347

Иначе не бива да се отказваш...Изисква се упоритост!

Успех!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Направих клипа и го качих тук :) .

Хайде и аз да кажа нещо, по въпроса... :P Като идея ми харесва,но изпълнението е кофти. Да приемем че ти е за първи път надявам се ,че другия ти клип ще е по-добър от този.Желя ти успех .... :P

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

• Автор

Изтрих този клип.Ще се опитам да направя нещо по-хубаво,но ще ми трябва време.

Редактирано от klasa_97 (преглед на промените)

Направих новия клип и го качих тук.

ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Само Аватари. Ако не познавам 2/3 от аватарите, едва ли ще разбера, че става въпрос точно за този форум, а може би и някой, може да си помисли, че това са просто картинки с такова заглавие..

Доста аватари на потребители си тикнал в това клипче. Е, поне музиката ми хареса 100%.

(Затова мога да те похваля - хубава музика си избрал)

Аз не виждам значима разлика от предходното ти клипче...дори не мога да се насиля да го изгледам цялото

• Автор

Някои програми не искаха да тръгнат.Иначе можеше да стане нещо по-хубаво.

• 1 месец по-късно...

МИЗЕРИЯЯЯЯЯЯЯЯ.........

Нищо лично пич.Първо ключа в успеха да се подмажеш е да не пишеш от петдесет профила като emo_45 и т.н.

ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Само Аватари. Ако не познавам 2/3 от аватарите, едва ли ще разбера, че става въпрос точно за този форум, а може би и някой, може да си помисли, че това са просто картинки с такова заглавие..

Доста аватари на потребители си тикнал в това клипче. Е, поне музиката ми хареса 100%.

(Затова мога да те похваля - хубава музика си избрал)

Наистина една част от аватарите не съм ги виждал и аз, трябваше да напишеш и имената върху аватарите...

Какво сега коментирате, клипа не беше реализиран добре, но така или иначе нов няма да има. А и кой е казал, че целта е подмазване?

Какво сега коментирате, клипа не беше реализиран добре, но така или иначе нов няма да има. А и кой е казал, че целта е подмазване?

"Когато фактите говорят и боговете мълчат".

МИЗЕРИЯЯЯЯЯЯЯЯ.........

Нищо лично пич.Първо ключа в успеха да се подмажеш е да не пишеш от петдесет профила като emo_45 и т.н.

Това е един от акаунтите ми.Акаунта emo_45 е регистриран от моя компютър,но не го използвам аз.Бях го дал на един приятел,защото той не можеше да се регистрира.

Направих новия клип и го качих тук.

Пич, да беше погледнал Тук! преди да започнеш клипчето! :bye1:

Добре започва с музика, като изключим, че в началото е пълно мълчание...и към средата на клипа има също безмълвие, и след това отново музика...първата песен на първата част е супер, във втората част където липсва музика се получава скука, след това на последната част музиката идва доста разностилна, което лично мен ме дразни! Та опитай да направиш тези корекции и може би ще има някой, който да се загледа продължително в него! Да, и някой споменаха да сложиш никовете върху картинките, не е лоша идея, помисли! :)

Успех в начинанието от мен!

Аз ще те съдя! Нямаш право да ми слагаш аватара на публични места без моето изрично разрешение!

Аз ще те съдя! Нямаш право да ми слагаш аватара на публични места без моето изрично разрешение!

Или се съгласявай,или ще трия клипа.Пиши в темата,ако си съгласен.Ако до утре няма отговор,ще трия клипа.

Редактирано от kinir1 (преглед на промените)

Да те видим как ще го осъдиш. Освен това не мисля, че имаш права над този аватар.

Или се съгласявай,или ще трия клипа.Пиши в темата,ако си съгласен.Ако до утре няма отговор,ще трия клипа.

Колко оща акаунта мислиш да си направиш?

Хаха, даже и мене ме има нечувано. Като четох и се смях. Доста акаунта се направиха за тази тема, съдения.... за снимка, която е копирана от интернет.... Wtf?!

П.П. Не разбирам смисълът на клипчето все още, но не е ксъно...

Идеята за никовете не е лоша, пък можеш и да смениш картинката ми, ако знаеш коя е старата cool.gif

пич, не ми се сърди, ама вземи го изтрий това и не казвай на никой, че ти си го правил...

Най-смисленият отговор в темата ! :)

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Аз съм klasa_97.Единствената програма за никове,която знам не искаше да ми тръгне.Кажете някоя друга,за да направя клипа по-хубав.

Аз съм klasa_97.Единствената програма за никове,която знам не искаше да ми тръгне.Кажете някоя друга,за да направя клипа по-хубав.

Пич, не се занимавай...глупаво е да се въртят някакви аватари и никове. Още повече, че половината съфорумци си сменят често аватарите.

Пич, не се занимавай...глупаво е да се въртят някакви аватари и никове. Още повече, че половината съфорумци си сменят често аватарите.

Тогава ще измисля нещо друго.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.