Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичате ли да прекарвате времето си по кафета?

Featured Replies

:help:

а бе гледам никой не обича да си изкарва времето в кафенетата, а те са пълни...

как па у тоа форум се събрахте сички дето не обичате да стъпвате там...

тц тц тц...

Ами тука сме се формирали такава общност. Хората си пият кафетата пред компюъра и общуват чрез нета. Ако има кафе Kaldata може и да се промени нещо знам ли biggrin.gif

• Отговори 83
  • Прегледи 12k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Защо да не обичаме? И къде да прекарваме? На пейка в парка? Сядаш в кафето, вадиш талафона и каниш 3-4-5-ма приятели на лаф... Вече ако нямаш приятели ще е необходима специализирана помощ!

• аз ми се стори че пише кюфтета....

Аз изобщо не помня някога да съм сядал в кафене за повече от 10 минути - първо нямам никакво време, и второ, хич не ми е приятно. Изключение правят само случаите, когато чакам влак на гарата, в депото, или въобще съм вързан с чакане на нещо.

Нямам време за кафета и кафенета

не е важно къде, а с кого

Съгласна съм, но ....общо взето отговора ми е "ДА".

да но само когото няма какво да правя и имам свободно време

Това е занимание за хора без работа,скучаещи и клюкари

biggrin.gif

biggrin.gif

Е, айде ся, т`ва последното беше леко излишно. ;) К`во излезе - щом сядам понякога, в някое кафене, за повече от 30 мин., значи задължително съм клюкарка, така ли ?! :huh::);)

Е, айде ся, т`ва последното беше леко излишно. ;) К`во излезе - щом сядам понякога, в някое кафене, за повече от 30 мин., значи задължително съм клюкарка, така ли ?! :huh::);)

Не бре-просто не си затрупана с работа и може да си го позволиш

Аз не само че не мога,а и не ме свърта на едно място - безделничейки при това и съзерцавайки пейзажа

cool.gif

biggrin.gif

И аз напоследък нямам много време, ама когато някой приятел/ка ми се обади да пием по едно кафе, защото не сме се виждали дълго време, не значи, че отивам да клюкаря и защото нямам работа. Изказването ти беше много крайно.

Ти зимата.. по улиците се разхождаш с приятелите си или сядаш да пийнеш нещо топло?!

• 2 седмици по-късно...

Зависи с каква компания съм... Ако съм с някой, с който ми е приятно мога да прекарам и 3 часа дори biggrin.gif

И аз напоследък нямам много време, ама когато някой приятел/ка ми се обади да пием по едно кафе, защото не сме се виждали дълго време, не значи, че отивам да клюкаря и защото нямам работа. Изказването ти беше много крайно.

Ти зимата.. по улиците се разхождаш с приятелите си или сядаш да пийнеш нещо топло?!

Добре де-да обсъждате живота във всичките му форми

;)

Говоря за безделниците дето висят по кафетата-ние не сме такива мда

biggrin.gif

Пък зимата си правим домашни купончета с аверчетата-понеже всички сме зиморничави и ни е студено по заведенията

:speak:

обичате ли да висите на кафе и защо

аз не мога

Що? Много си е убаво. Седиш, лафиш си. Гледаш кой минава , кой заминава ...

• 4 седмици по-късно...

Не,дразня се даже.Смятам ,че е губене на време,ходя само ако не съм се виждала с някой приятел мн отдавна,е така да си побъбрим.

Рядко ходя

обикновено в паузите за почивка от пазаруването

Обичам да пийвам капучино,да зяпам,да ме зяпат..

В БГ е нормално ако нямаш

високо самочувствие и не си ,,готин,,

да не ходиш по кафета-там е само за свалки май ..

обичате ли да висите на кафе и защо

аз не мога

Обичам само да има с кой да си говоря. Рекордът ми беше около 3-4 часа с едни приятели. Не знам как не са ни изгонили. Но все пак повече обичам да обикалям магазините. laugh.gif

Аз съм висял по 8 часа на ден по кафетата, но в момента не мога си се предствя на затворено място, когато е толкова прекрасно времето на вън :)

• 10 години по-късно...

Обичам, но, ако трябва да изчакам нещо, а навън е прекалено студено и..... да хапна нещо съответно

Но предпочитам други места повече

Но въпреки това, най-важна е компанията, с която си, не мястото

Не понасям да си губя времето по кафета. Като седна на едно място, без да правя нищо, постепенно полудявам. Свикнал съм непрекъснато да правя нещо, а не да стоя и да бездействам.

преди 1 час, badsector написа:

Не понасям да си губя времето по кафета. Като седна на едно място, без да правя нищо, постепенно полудявам. Свикнал съм непрекъснато да правя нещо, а не да стоя и да бездействам.

Аз пък заспивам ......въпреки кафето ! Пробвай !  Може пък и нещо ценно да сънуваш . На мен ми се е случвало . Много е продуктивно.....  :)

......Иначе с приятели - на приказка ! С таблет , лаптоп също става . То същото вестник да прочетеш....и т.н. толкова неща могат да се правят ! :D

И мястото е важно - "рай в колиба няма" ! Искам да кажа , да ми е уютно..... :nono:

Лятно време край плажа , край езеро или в гората - по-добре е на открито под дървета на сянка ...... То пък по-върви пържени картофки със сиринце поръсени и биричка ....:D

Зависи бе ! Зависи ! Даже от настроението зависи......:nono:

А да

От настроението най-вече

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.