Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичате ли да прекарвате времето си по кафета?

Featured Replies

Понякога способност да общуваш сам със себе си ! Един вид да си подредиш мислите , да си решиш проблем някакъв...........

И въображение трябва (кафето го усилва ! ) ! :)

Като терапия чрез разсейване.......по млади булки примерно ! ;)

За Джеймс Бонд или Шерлок Холмс няма да споменавам.....:)

Цяла книга мога да ви напиша по темата " Кафенето , кафето и тяхното значение за живота на човека ".:lol6:

Или пък : "Кафенето като храм" за осмисляне на висши идеи.......Боже , спиране нямам ! :lol6:

• Отговори 83
  • Прегледи 12k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Защо да не обичаме? И къде да прекарваме? На пейка в парка? Сядаш в кафето, вадиш талафона и каниш 3-4-5-ма приятели на лаф... Вече ако нямаш приятели ще е необходима специализирана помощ!

• аз ми се стори че пише кюфтета....

.....Или пък : "Кафенето като храм" за осмисляне на висши идеи . Тук е задължително да си носите химикалка , а салфетки има колкото си искате.......Боже , спиране нямам ! :lol6:

П.П. Тези развалиха творческото начало на темите в сайта , с въвеждането на тъпи ограничения за допълнение....В кафенето това няма да ви се случи - търпеливо ще ви изчакат ! ......да си поръчате и " Кока-Кола"....Само трябва да внимавате за високото си кръвно (личен опит) ! :nono:

на 3.05.2008 г. в 21:11, vivilon написа:

обичате ли да висите на кафе и защо

аз не мога

Сега разбираш ли защо не можеш ?! :nono:

преди 1 час, by_chechi написа:

...С таблет , лаптоп също става . То същото вестник да прочетеш....

Може би заради това съм свикнал да правя нещо, защото докато съм на компютъра, обикновено правя по не по 2 неща. Примерно да слушам лекции и да пиша във форуми :D

преди 51 минути, by_chechi написа:

Понякога способност да общуваш сам със себе си !...

И въображение трябва (кафето го усилва ! )...

Това го правя на път за работа, като си набича яка музика на слушалките и включвам на автопилот. А кафето прави човек концентриран, докато бирата освобождава въображението. Разбира се, бирата може да се замести с някакъв друг вид лек наркотик, идеята е да изключиш тази част от мозъка, която отговаря за напрежението и стреса. Кафето е обратното. Него го пия късо, силно, черно и на екс. Предпочитам робуста пред арабика.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Аз пък като съм в кафе рядко поглеждам към телефона, освен, ако не е нещо важно

Предочитам да обръщам внимание на хората около себе си

• 7 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...

Хах едно време като учех в техникума, всеки ден си прекарвах голяма част от деня в едно кафе до техникума, виках му офиса. И то верно ми беше офис.Познавах собствениците младо семейство. Бяха мои хора.По-близък бях със собственичката.С мъжа и  Цончо,  играехме белот.Сутрин в 5:30 почвах с нес кафе и цигара бяло виктори.Мохабети до към 7:20ч.В 7:30 отивам за първия час.Понякога когато не бях на кеф, го пропусках и оставах да си лафим със собственичката.Отивам чак за втория.После в голямото междучасие към 10:00ч. . с тайфата пак там мохабети до към 10:30 Към 13:30 ми свършваше последния час, но рядко го дочаквах.Още в 12:00 ч. отивах в офиса.Съученички приждаха постоянно на талази.Учех ги да играят карти.До момента съм обърнал вече десет нес кафета.Към 15:00ч. затваряше.От там компания към пет-шест човека се пускаме към града и се забивахме някъде на наливна биричка и картофи с много сирене.Цигарите бях лукс и тогава излезе лафа Остави да пуша :)  Една цигара понякога я пушехме трима човека. Хубави времена бяха. Ко знаят сега младите с тоя интернет.Станаха асоциални и само позират в инста и във фейса, и всичките станаха влогъри напълниха тубата с простии.

• 1 месец по-късно...

Защо да не обичаме? И къде да прекарваме? На пейка в парка?

Сядаш в кафето, вадиш талафона и каниш 3-4-5-ма приятели на лаф...

Вече ако нямаш приятели ще е необходима специализирана помощ!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.