Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичате ли да прекарвате времето си по кафета?

Featured Replies

обичате ли да висите на кафе и защо

аз не мога

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Отговори 83
  • Прегледи 12k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Защо да не обичаме? И къде да прекарваме? На пейка в парка? Сядаш в кафето, вадиш талафона и каниш 3-4-5-ма приятели на лаф... Вече ако нямаш приятели ще е необходима специализирана помощ!

• аз ми се стори че пише кюфтета....

Зависи от кафенето, от кафето и най-вече от компанията.

Мога да прекарам и няколко часа, ако компанията е готина и обстановката подходяща.

Сега само на кафе няма как да издържа, така че трябва да има и други неща в менюто.

Не, скучно е!

Била ти е скучна компанията. Аз днеска киснах с една мацка 2 часа в Кайлъка в едно заведение и не ги усетих...

Мога да прекарам и няколко часа, ако компанията е готина и обстановката подходяща.

Много точно :speak:

Била ти е скучна компанията. Аз днеска киснах с една мацка 2 часа в Кайлъка в едно заведение и не ги усетих...

Да, бре..верно не е уцелила компанията. Помня как на първото ни идване в Плевен половин ден висяхме в "Кадифе" (ли беше) и още половин ден в една пицария biggrin.gif

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Помня как на първото ни идване в Плевен половин ден висяхме в "Кадифе" (ли беше) и още половин ден в една пицария biggrin.gif

Малее, наистина ли толкова време изкарахте на едно място :speak:

Три часа в кафене или на кафе сред природата? И в двата случая кафето ще съм го изпил за десет минути. Второ няма да поръчам, а жаден не се стои, дори и с приятна компания. Варианта е да се преместим в някоя бирария. Доктора ми откри вода в коляното, а аз се чудя, отде се е взела. cool.gif

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Не мога повече от 10 мин и само ао се налага. Иначе предпочитам автоматите за кафе и пейките.

Не само това, не мога да стоя на едно място -става ми скучно да правя едно и също нещо!

Скука са ми кафетата и това си е!Предпочитам нещо друго да правя!

За коментаторски кафенета ли става дума ??? Поне от 10 години не съм посещавал такива. Силно се препоръчват на хора с беден личен живот.

3 часа май са ми множко, но ако си с добра компания и повече свободно време - нищо не се знае..!!! ;)

Не мога да стоя повече от 20-30м.на едно място

Май и толкова са ми много.

И аз не обичам много. Правя го по изключение, когато съм с Доктора и Галя - иначе не мога да стоя с часове в кафето. Виж на бар мога да стоя и цяла нощ biggrin.gif

Ами не ме свърта за много дълго на едно място, но зависи с кого съм на кафе. :wors: Иначе обичам да ходя, да. Само дето напоследък не остава много време :wors:

Ами не ме свърта за много дълго на едно място, но зависи с кого съм на кафе. ;) Иначе обичам да ходя, да. Само дето напоследък не остава много време :clap:

Ми така е мацко. Растем, грижи, тревоги biggrin.gif

Пари изкарваме, деца гледаме, семейства храним...къде ти време за кафе :P

Ми така е мацко. Растем, грижи, тревоги biggrin.gif

Пари изкарваме, деца гледаме, семейства храним...къде ти време за кафе :clap:

Точно от твоята уста това, казано така не звучи на място.

Къде ти е семейството, което храниш, къде са ти децата, къде работиш и изкарваш пари.

Да да, знаем, че попиваш от всичко и всички.

Точно от твоята уста това, казано така не звучи на място.

Къде ти е семейството, което храниш, къде са ти децата, къде работиш и изкарваш пари.

Да да, знаем, че попиваш от всичко и всички.

Тц-тц, то за това са създадени тези емотинки, бе сладур :clap:

Казах го с ирония, ама то в интернета иронията куца.

Пък това за всичко и всички вече го говорихме.

Ти какво? Обичаш лил да стоиш 3 часа на кафе?

Не мога да стоя повече от 20-30м.на едно място

а бе мога да изредя поне 11 места, на които обожаваш да седиш повече от 30 минути на едно място, ама ще замълча...

пп.подкупи приемам по-късно на едно от местата на които обичаш да прекарваме бая повечко време...

ппп.разбих малко мита и легендите, ама ко да прайм ся...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.