Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Ad-Aware/ Anti-Virus / Internet Security на Lavasoft

Featured Replies

Всъщност, ползва енджин на Vipre AV(Sunbelt) и се справя доста добре програмката.

Кога успяха да го сменят...защо тогава купиха този на Avira ? :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 81
  • Прегледи 17,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хах...

Аvira Antivir с нов скин... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Бях фен на AdAware SE Personal 1.06

След това програмата стана тежка...

натежава и това е.не е лоша програмата но има какво още да се бара по нея

Интегриран пакет пък не виждам стената Публикувано изображение Бях чел,че ползва антивирусният енджин на Sunbelt,шпионският на Lavasoft,и стена на Outpost ама не виждам стена.

Ad-Aware Free Internet Security может использоваться для обнаружения и удаления с пользовательских компьютеров шпионских приложений, троянов, руткитов, программ-кейлоггеров и других распространенных угроз. Благодаря использованию технологии Genotype Detection Technology и алгоритмов эвристического анализа, программа без труда выявит не только известные угрозы, но и совершенно новые и малоизученные опасные приложения.

К ключевым особенностям продукта стоит отнести предельно низкие требования к ресурсам системы, легкость в установке и эксплуатации, регулярное обновление в автоматическом режиме и целый набор полезных инструментов и функций. Инструмент под названием Neutralizer Malware Removal Tool позволит с легкостью нейтрализовать обнаруженное вредоносное ПО. Сканер E-mail Scanner идентифицирует опасные приложения, передаваемые с сообщениями электронной почты, а функция Download Guard (работает в браузере Internet Explorer) предотвратит загрузку потенциально опасных файлов с веб-сайтов.

Главным нововведением, реализованным в Ad-Aware Free Internet Security 8.3, является встроенная антивирусная защита, которая впервые предлагается пользователям бесплатной версии. Встроенный антивирус относится к разряду относительно новых функций Ad-Aware. Эта востребованная функциональность была впервые представлена вниманию общественности в 2008 году. Изначально в платной версии приложения использовался антивирусный движок Avira, однако с 2009 года за обнаружение вирусов отвечает программное обеспечение от компании Sunbelt Software.

Ясно няма защитна стена

Lavasoft Personal Firewall - отдельный продукт (перелицованный Firewall Pro, урезанный как минимум на anti-spyware модуль и кучу элементов проактивки). В Internet Security фаерволом не пахнет, в Total Security есть, но не наш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Интегриран пакет пък не виждам стената Публикувано изображение Бях чел,че ползва антивирусният енджин на Sunbelt,шпионският на Lavasoft,и стена на Outpost ама не виждам стена.

Ясно няма защитна стена

Не знам, но е №6 от CNET Top 10 Windows downloads of 2010. С какво е толкова популярна незнам....Има и подробно ревю с клипове и инфо какво точно са променили и какво има в новата 9-та версия на Ad-Aware Free Internet Security 9.0. С Vipre e.

Не знам, но е №6 от CNET Top 10 Windows downloads of 2010. С какво е толкова популярна незнам...

От 2007 до края на 2009 беше една от най-сваляните и ползвани anti-spyware програми!Затова е в топ 10!

От 2009 обаче насам нещата доста се промениха не само в политиката на програмата ,но като цяло нейното развитие и популярност засенчена от нови "герои" ,които как да кажа и изядоха хляба!

Но тя си беше и ще остане ветерана в борбата с рекламния досаден софт и досаждащи до полудост гадини!

...

Koгато дадена програма станa все по-тежка и тромава и изникнат конкуренти, които не са толкова тромави и тежки, тя бива изместена.

Искаше ми се програмата все да върви по пътя на така успешната AdAware SE 1.06, но уви.

Стана изключително тежка, спрямо конкурентите си.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Публикувано изображение

със lavasoft

Публикувано изображение

без lavasoft

снимките са правени веднага след рестарт.

това животно няма да е вече на моят комп.нестига че тежи а и му трябва допълнително подкрепление.защото ако няма дефиниция си умрял както стана при мен :lol6::):wors:

• 1 година по-късно...
http://www.lavasoft.com/products/adaware-beta/index.php -Новата бета версия на програмата с променен облик и още промени..Всъщност изглежда добре,дори много добре,само че това вече не е толкова важно....И на времето изглеждаше добре,ама си вършеше и работата....ако само изглежда добре...е нищо повече от фотошоп....

Ползвам бетата от около седмица. Държи се много добре, лекичка е.Има туй-онуй за изпипване, затова се бави финалната версия.:)

malware sandbox emulater -не ми стана много ясно какво е това "сложно техническо решение",според тях.... It is complex technical solution, but in short it is a way for Ad-Aware 10 to run suspected programs in a safe way to see if they behaves as malicious programs or not. One of many ways that Ad-Aware 10 has to investigate programs.... .....It is not that type of sandbox in which you can run, for example, Internet Explorer and be sure that a web page cannot do anything with Windows.

• 1 месец по-късно...

New Ad-Aware 10 - финална версия. Много реклами, обещания и постулати брех, брех:

"We are quite proud of it"

"400 milion downloads - the world's most trusted protection"

"Leaner, meaner, faster. Ad-Aware Free Antivirus+ combines our legendary Anti-spyware with a super fast, free Antivirus. It now features download protection (blocks malicious files before being written to disk), sandboxing (keeps unknown apps running in a virtual environment) and advanced detection - it's our most powerful free antivirus yet.

cnet: "Meet the new, dramatically improved Ad-Aware"

Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте,искам да попитам някой пробвал ли е Ad-Aware Free Antivirus +?Впечатления, как се държи,успеваемост и т.н.?

Здравейте,искам да попитам някой пробвал ли е Ad-Aware Free Antivirus +?Впечатления, как се държи,успеваемост и т.н.?

НЕ се занимавай с глупости....

НЕ се занимавай с глупости....

Експертно мнение.

От няколко месеца съм с безплатна версия 10. Преди два дни излезе 10.2. Перфектна програмка.Ползвам я заедно с добавката за firefox и winpatrol+. Лека защита, с която не съм имал нито един проблем.Забравил съм, че имам антивирус инсталиран.

• 1 година по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

При инсталация по-избор има три отметки.Може ли някой който е инсталирал програмата да обясни коя точно за какво е.Мисля, че е нещо свързано с интернет защитата, но не ме стана ясно.Аз оставих само първата отметка, другите ги махнах.И в мозилата се инсталира security Add-on.В програмата като цъкнеш на web protection, показава че е само в платената версия.Нещо не мога да схвана, има ли уеб защита или няма.

При инсталация по-избор има три отметки.Може ли някой който е инсталирал програмата да обясни коя точно за какво е.Мисля, че е нещо свързано с интернет защитата, но не ме стана ясно.Аз оставих само първата отметка, другите ги махнах.И в мозилата се инсталира security Add-on.В програмата като цъкнеш на web protection, показава че е само в платената версия.Нещо не мога да схвана, има ли уеб защита или няма.

Виж тук

https://www.youtube.com/watch?v=anbuESP03dE

Вече излезна финална версия публикувана в comss.ru. Всичко е нормално при нея с еднжин на бита ъпдейт на всеки час :

http://www.comss.ru/page.php?id=787

Засега съм доволен!

Някакви тестчета правил ли си на това, поредно, "чудо"? Товарите върху машината- как са?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.