Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Ad-Aware/ Anti-Virus / Internet Security на Lavasoft

Featured Replies

mustang_94, винаги можете да прочетете инструкциите за поддръжка на Ad-Aware: I cannot update the Definitions File. What should I do? (на английски, за съжаление).
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 81
  • Прегледи 17,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Излезе нова версия на Ad-Aware Ad-Aware Независимо дали вече притежавате Ad-Aware или го пробвате за първи път, най-новата версия на този безплатен инструмент за отстраняване на spyware е необходим компонент за която и да Windows базирана операционна система Много от нас знаят, че Ad-Aware изкоренява вредители като adware и spyware . Този инструмент сканира вашата система - включително и преносими носители за информация, като дискове и дискети - за най разпространените и опасни видове на spyware и безопасно отстранява вредния софтуер. Програмата открива малки вредители, като Adware, Aureate/Radiate, OnFlow, Comet-Cursor, Cydoor, Doubleclick, EverAd, Flyswat, OnFlow, TimeSink 5.0, и други. Тази най-нова версия ви позволява да сканирате вашият диск по-бързо, използвайки по-малко процесорни ресурси. Известно е, че spyware са малки програмки, които са вградени в по-големи приложения, за да предоставят важна информация на рекламни агенти. Тези шпионски приложения, идват с някои от платените и безплатни програми, защото за голямо нещастие, това е един от малкото начини, софтуерните разработчици да си плащат сметките. Ако не сте съгласни с този метод и се безпокоите за вашата неприкосновеност и сигурност, то определено трябва да си свалите Ad-Aware. Лиценз: freeware Добавен на: 22 Feb 2010 Дата на релийза: 22 Feb 2010 ОС: Win 2000/XP/Vista Размер на файла: 87.5MB Може да я свалите от тук http://www.lavasoft.com/single/trialpay.php

• 4 месеца по-късно...

И аз имам проблем с ъпдейта на Ad-Aware Free - само че не с дефинициите. При стартиране на програмата започна да ми излиза съобщение, че е излязла нова версия. Изтеглих я от официалния сайт (всъщност от download.com, където ме препратиха). При инсталацията всичко е наред дотук:

Публикувано изображение

след което:

Публикувано изображение

И толкова, не мога да продължа. Инсталирах си ръчно въпросния Visual C++ Runtime SP1 , свален директно от сайта на Microsoft - пак същата грешка. И тъй като при инсталацията на новата версия на Ad-Aware първо ми се деинсталира старата, опитах да я сложа пак. И ми дава същата грешка, а преди се инсталираше безпроблемно.

Кажете - какво да направя? Ползвам Ad-Aware от около 2 години, и не ми се разделя с нея.

ОС ми е Windows7 Ultimate x86 MSDN , готов съм да дам всяка друга полезна информация - стига да знам каква...

какво се занимаваш с глупости - тая програма не струва - mbam e много по добра... spybot s&d също е по добър, но не колкото mbam... иначе няма спор - програмата беше добра на времето - преди 4-5 години...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Тези пичове са пуснали безплатна цялостна защита- Ad-Aware Free Internet Security 8.3 # Price: Free; paid upgrade available # Operating system: Windows 2000 Professional/XP 32-bit/Vista 32-bit/64-bit/7 32-bit/64-bit Може да се свали от тук http://download.cnet.com/Ad-Aware-Free-Internet-Security/3000-8022_4-10045910.html

Тези пичове са пуснали безплатна цялостна защита- Ad-Aware Free Internet Security 8.3

# Price: Free; paid upgrade available

# Operating system: Windows 2000 Professional/XP 32-bit/Vista 32-bit/64-bit/7 32-bit/64-bit

Може да се свали от тук http://download.cnet.com/Ad-Aware-Free-Internet-Security/3000-8022_4-10045910.html

Пускам я като новина на заглавната страница, благодаря.

То добре,безплатен пакет,обаче тези модули не са активни и за нищо не става!Ако някой знае как се активират,нека сподели! Опитах се да я регистрирам,обаче все още нямам отговор и дали изобщо ще се активират и никъде не пише че лиценза е за безплатната версия?! На EICAR теста в това си състояние изобщо не реагира дори при стартиране!Иначе заема много малко ресурси около 12 000K и ми се струва сравнително лека за IS

Идеи?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

То добре,безплатен пакет,обаче без тези модули да са активни за нищо не става!Ако някой знае как се активират,нека сподели! Опитах се да я регистрирам,обаче все още нямам отговор и дали изобщо ще се активират и никъде не пише че лиценза е за безплатната версия?! На EICAR теста в това си състояние изобщо не реагира дори при стартиране!Иначе заема много малко ресурси около 12 000K и ми се струва сравнително лека за IS

Идеи?

Да направили са го така за да си купиш лиценз :speak:

Да направили са го така за да си купиш лиценз :speak:

Ще изчакам да видим какво ще ми пратят на пощата и ако не се получи и излезеш прав,определено ще ме разочароват тотално и не само мен! Аз ще го приема това за подигравка!

Edit; Opera и Mozilla също не се поддържат в това състояние,неактивни и още доста неща не маловажни!

Публикувано изображение

И мисля да се откажа,след това което видях,просто един скенер,нищо повече:

Публикувано изображение

• 5 седмици по-късно...

Я кажете всички анти троянци анти Спъваре и всички анти за защита на компютъра без пакети като антивирусните

Я кажете всички анти троянци анти Спъваре и всички анти за защита на компютъра без пакети като антивирусните

:rolleyes: трябва да не ставам от компютъра с дни докато ги изброя и пак ще пропусна някоя друга хилядна бройка.

Използвай търсачката на форума за тази цел има теми с препоръки!

Не бе искма да те попитам кви видове има (Анти вирус ,анти троян,анти кеълоггер ) и другите кви са?

Не бе искма да те попитам кви видове има (Анти вирус ,анти троян,анти кеълоггер ) и другите кви са?

Добре бе ,да беше го написал на български!

Вирус: заразява (прикача собствения си код към) други файлове

Червей: саморазпраща се и краде м/у временно

Adware: показва реклами

Spyware: събира информация, често с цел да предостави нежелана реклама в последствие

От там следва и софтуера в защита,обобщени в големи групи:

Anti-virus

Anti-spyware

Anti-rootkit

+ един голям куп от инструменти за почистване,но те не се препоръчват на хора, които и идея си нямат какво е spyware,например !

• 2 месеца по-късно...

Здравеите аз съм нов в форума и имам един неприатен проблем с Заштитата на Windows ,от 15 дни сам с "Ad-Aware Total Security".Но днес пробния период изте4е и се наложи да я премахна но тука идва проблема аз я премахвам с "Your Uninstaller" специална програма за деинсталиране на програми след рестарт на машината показва 4е програма си е ж компютъра и наи неприатно то е 4е сега която и анти вирусна да стартирам за инсталяция ми изписва 4е без да е премахната "Ad-Aware Total Security" не може да по4не инсталацията пробжал сам сякакакви Деинсталатори за Анти вирусни програми но ништо не става :yanim:

Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми! Темата Ви бе прехвърлена към вече съществуваща такава!

Lost in...

Опитай да инсталираш наново Ad-Aware Total Security. Рестартирай и я деинсталирай пак само че този път от Control Panel -> Add/Remove Programs.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Излязла е нова версия Ad-Aware Free Internet Security 9.0

Full powered anti-virus + anti-spyware with no strings attached.

New!

Comprehensive Malware Protection

Ad-Watch Live! Basic Real-time Protection

Genocode Detection Technology

Behavior-Based Heuristics Detection

Rootkit Removal System

The Neutralizer Malware Removal Tool

Download Guard for Internet Explorer

The Scheduler

Easy to Install & Use

Automatic Updates

http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php?t=features

Скоро бях я пробвал, не знам дали е същата версия, но проблемът(за мен) е, че засича единствено стартирани опасни процеси.Няма file protection, нито registry protection.Има ги само в платената версия.Иначе си я бива.:)

• 3 седмици по-късно...

Ad-Aware Pro влиза ли в конфликт с антивирусни или ги допълва? Товари ли системата, защитата в реално време забавя ли нета?

Ad-Aware Pro влиза ли в конфликт с антивирусни или ги допълва?

Товари ли системата, защитата в реално време забавя ли нета?

Нищо не допълва вече,не е като едно време желязната 1.06 :P

Има вече вграден антивирусен модул,дори и в безплатната! Да има конфликт е много вероятно!

Публикувано изображение

http://www.lavasoft.com/products/ad_aware.php

Нищо не допълва вече,не е като едно време желязната v1.6 :cool:

Има вече вграден антивирусен модул,дори и в безплатната! Да има конфликт е много вероятно!

Публикувано изображение

http://www.lavasoft.com/products/ad_aware.php

Доколкото помня вградената антивирусна се казваше Helix (енджина на Avira)...и да конфликт ще има по-всяка вероятност.

Всъщност, ползва енджин на Vipre AV(Sunbelt) и се справя доста добре програмката.

Всъщност е гола вода( за безплатната говоря),платения вариант не ми достигна мерак да го пробвам!

натежава и това е.не е лоша програмата но има какво още да се бара по нея

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.