Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

Ти не пробва ли? Аз отварям по няколко страници, даунлодвам си в същото време и нямам проблем :)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 251,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

В такъв смисъл, че като отвориш една страница ти е 1 сесия, като теглиш песен например от http или ftp пак ти е 1 сесия и т.н.

Не бих допуснал, че това означава сесия за теб :)

Както ме и учудва, че си допуснал да има "такова" ограничение.

В този смисъл - да, има conntack_max и е 4096 (поне беше в по-старите модеми)

Здравейте, имам малко ядове с БТК и искам да питам дали имате някаква информация. От 1 седмица се обаждам в централния офис на БТК във Варна (052 64 04 24) да питам дали имат WiFi рутери и ако нямат кога ще получават. Всеки път получавам отговор, че нямат рутери и, че не знаят кога ще получават. Това е меко казано смешно. Как може да нямат никаква информация кога ще получават рутери? Следва въпрос от моя страна - има ли възможност да си взема рутер от някой друг офис във Варна и получавам отговор, че няма. Смешното в ситуацията е, че на 10 метра надолу в магазина на Globul (мисля, възможно е да е било и магазин на 2be) имаше изложена кутия с БТК пакет, в който имаше такъв рутер. Когато ходих до офиса на БТК този магазин беше затворен, така че не успях да вляза и да попитам. Някои случайно да знае от къде мога да получа такъв рутер (и има още в наличност), освен от централния офис до пощата?

Отиваш в офиса на Глобул (или 2би) взимаш под мишница един рутър и има казваш - горе офиса на БТК ще ви го плати :P

Нотка на сарказъм ли долавям? http://adsl.btc.bg/bg/dealers_details.php?...D%E0&page=1 - магазините на Germanos/2be са представени като БТК центрове.

"Поръчайте

ADSL Wi-Fi за настоящи ADSL клиенти:

* в БТК център

* при БТК търговски представител"

Редактирано от karamanliev (преглед на промените)

Тогава какъв сарказъм долавяш приятелю?

Вземи си WiFi от БТК търговски представител !!!

Здравейте, имам малко ядове с БТК и искам да питам дали имате някаква информация. От 1 седмица се обаждам в централния офис на БТК във Варна (052 64 04 24) да питам дали имат WiFi рутери и ако нямат кога ще получават. Всеки път получавам отговор, че нямат рутери и, че не знаят кога ще получават. Това е меко казано смешно. Как може да нямат никаква информация кога ще получават рутери? Следва въпрос от моя страна - има ли възможност да си взема рутер от някой друг офис във Варна и получавам отговор, че няма. Смешното в ситуацията е, че на 10 метра надолу в магазина на Globul (мисля, възможно е да е било и магазин на 2be) имаше изложена кутия с БТК пакет, в който имаше такъв рутер. Когато ходих до офиса на БТК този магазин беше затворен, така че не успях да вляза и да попитам. Някои случайно да знае от къде мога да получа такъв рутер (и има още в наличност), освен от централния офис до пощата?

И аз имах същите ядове,любезно ми обясняваха да чакам до понеделник(тогава ги зареждали със стока).Така няколко понеделника и накрая отидох в магазина и си купих рутер.Така и вълкът цял, и агнето сито.Няма да чакаш,няма да плащаш допълнителна такса.

И аз преди 2-3 месеца реших да си взема WiFi модем. Звъня на Help-a и питам, има ли възможност да си взема WiFi модем ? Естествено оттам ми казаха - Да може. Но за да не се разкарвате напразно до БТК центъра ето ви номера и питайте дали имат. Звънкам във БТК центъра и се оказа че имат. Вземах си стария и отивам там им казвам преди 30 мин. говорих със вас за WiFi модем. А те НЕ никой не е говорил със нас и нямаме WiFi модем !!!! Казах им номера на който съм звънял. И се оказа че това е номера на шефката им, отиде служителката да я пита дали има WiFi модем. И ооо чудо оказа се че имало но тя (шефката) го била скрила във склада biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif . И така аз си взех WiFi модем и преминах на 12мегабита ,а между другото моят съсед все още си е на 2мегабита cool.gif

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

И аз преди 2-3 месеца реших да си взема WiFi модем. Звъня на Help-a и питам, има ли възможност да си взема WiFi модем ? Естествено оттам ми казаха - Да може. Но за да не се разкарвате напразно до БТК центъра ето ви номера и питайте дали имат. Звънкам във БТК центъра и се оказа че имат. Вземах си стария и отивам там им казвам преди 30 мин. говорих със вас за WiFi модем. А те НЕ никой не е говорил със нас и нямаме WiFi модем !!!! Казах им номера на който съм звънял. И се оказа че това е номера на шефката им, отиде служителката да я пита дали има WiFi модем. И ооо чудо оказа се че имало но тя (шефката) го била скрила във склада biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif . И така аз си взех WiFi модем и преминах на 12мегабита ,а между другото моя съсед все още си е на 2мегабита cool.gif

Това някакъв майтап ли е ?

От хелпдеска да ти дадат номера на шефката на бизнес-центъра, за да не се разкарва абоната напразно ?!?

Или става въпрос за някой чуждоземски хелпдеск.

Или пък, защо да не е възможно - хелпдеска и бизнес-центровете май вече така не се понасят, че по всеки възможен начин гледат да насадят другия.

Това го казвам след няколкомесечни опити да разбера защо все още не съм прехвърлен на по-висока скорост. То не бяха прехвърляние на топката от едните на другите, не бяха обещания и извинения.

И в крайна сметка - все още едно голямо нищо.

P.S. О чудо на чудесата ! Току що установих, че и мен ме огря най-после. Явно е трябвало по-рано да се оплача тук :ph34r:

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Здравейте. Пиша ви с един доста досаден и за сега неразрешим проблем, надявайки се да ме посъветвата какво да предприема. Та ето го и проблема: Приятелката ми беше на ADSL 2Mbit, като след новите увеличения реши, че ще се включи на ADSL 12Mbit. Пратиха й писмо, в което пишеше, че ще я прехвърлят автоматично на новата тарифа като срока, ако не се бъркам, беше до 15ти Май. Всичко добре, но и до ден днешен си стои на заветните 2Mbit-а. Доста се опитвахме да се свържем с Help Desk-а, но удряхме на камък и в накрая решихме да отидем до офис на БТК. Там момичето погледна нещо и ни каза, че вече е прехвърлена на новите скорости, в което може би има нещо вярно, защото Upload-а си е 1Mbit, така както трябва да е, но Download-а си стои на 2Mbit-а. И тук вече не знам какво да направя. Сами се сещате, че ако не могат да доставят 12Mbit няма смисъл да плаща 25лв, тъй като може да плаща по 20лв и пак да си сваля с 2Mbit. Има ли някакъв чалъм да се свържем със съпорта, или пък да идем да подадем някаква молба с проблема и ако не могат да го разрешат да се прекрати договора по тяхна вина? Предварително ви благодаря за каквато и да е помощ, защото се чувствам в безизходица, а и до някъде отговорен, понеже аз я накарах да се включи на БТК, но при мен няма никакви проблеми :ph34r:

прати мейл на хелпдеска. ще я оправят.

Това някакъв майтап ли е ?

От хелпдеска да ти дадат номера на шефката на бизнес-центъра, за да не се разкарва абоната напразно ?!?

Или става въпрос за някой чуждоземски хелпдеск.

Или пък, защо да не е възможно - хелпдеска и бизнес-центровете май вече така не се понасят, че по всеки възможен начин гледат да насадят другия.

Досега съм ходил 4-5 пъти във бизнес-центъра. Мисля че беше 3-ият път когато се оплаках от хелпдеска служителката ги набра и за около 30мин. хелпдеска не вдигаха ,а тя коментираше да не би да са излезнали във ваканция но когато вдигнаха се почнаха едни псувни и обиди , закана че целия бизнес-център ще подаде оплакване от тях и въпрос - къде ви е този хелпдеск навсякъде другаде само не и във България ? Да не би да сте в Белгия ? Ето това беше МАЙТАП и то голям biggrin.gifbiggrin.gifcool.gif

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

А дали сте се замисляли колко народ им се обажда на тоя хелпдеск? Чак да псуват, не ми се вярва. Аз все съм чувала, че са учтиви. А телефона на шефката на бизнес центъра едва ли е получен именно от тях. Където има wi-fi модеми, дават, а където няма- не дават biggrin.gif Логично май или пък греша...

Въпроса е в това, че не вярвам в цяла Варна да няма кьорав рутер... накрая и аз ще си купя един рутер...

аве да попитам нещо.на една оферта за интернет доставчика е написал:скоростите са споделени.какво ще рече тва?иначе са апетитни като числа 32 МБ laugh.gif

Че целия канал на доставчика е 32МБ и ако сте двама - делите си 16, ако сте 4-ма си делите по 8, ако сте 40.....смятай

potrebitel - 320 хиляди, има го в новините, колко са им потребители :P

karamanliev - като няма няма, казаха ти го. Само че ти вече не знаеш по кой плюваш, по хелпдеска от който си искал модем ли или по бизнес-центъра, където си отишъл. Я бъди готини пич, извади парички и си купи

Хайде честито нови скорости и на broadband клиентите.

Паролите на новите модеми са различни от тези на ЗТЕ така че все тая...

A днес гледам, че при мен и паролите за старите модеми ZTE вече не стават? :huh:

Въпроса е в това, че не вярвам в цяла Варна да няма кьорав рутер... накрая и аз ще си купя един рутер...

Виж в Мол Варна. Кoгато обикалях там наското ми се мярна един Wi-Fi рутер. Мисля, че беше в офис на VivaTel.

A днес гледам, че при мен и паролите за старите модеми ZTE вече не стават? :)

Не четеш явно предните страници. Със смяната на firmware на модема сменят и паролите за достъп

Бяха разчистени коментари за някакви слухове без нищо конкретно. Моля да се въздържате от коментари извън темата на дискусия!

:yanim:

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, аз бих искал да ви попитам каква е тази допълнителна Internet connection, която се появява от време на време до Local area Connection, а понякога я няма или не е свързана. Даже се появяват още две компютърчета до тези за LAC долу до часовника, когато я има и работи.Понякога изчезва-въобще я няма но и в двата случая всичко си работи добре и торентклиента и браузването в нета, и скайпа.

Дали товае свързано с БТК АДСЛ и дали тази скорост която е написана там е тази която ми дават (6.8 Мбит/с), щото съм на договор за 12мбт за 25лв.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Здравейте, аз бих искал да ви попитам каква е тази допълнителна Internet connection, която се появява от време на време до Local area Connection, а понякога я няма или не е свързана. Даже се появяват още две компютърчета до тези за LAC долу до часовника, когато я има и работи.Понякога изчезва-въобще я няма но и в двата случая всичко си работи добре и торентклиента и браузването в нета, и скайпа.

Дали товае свързано с БТК АДСЛ и дали тази скорост която е написана там е тази която ми дават (6.8 Мбит/с), щото съм на договор за 12мбт за 25лв.

Какво има свързано към този компютър ?

Какво има свързано към този компютър ?

нищо друго освен модема на БТК АДСЛ с лан

А защо на единият шот който си дал Уиндоус-а ти е на български, а на другият ти е на английски и къде са тези допълнителни компютърчета ?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.