Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

Бих искал да попитам дали мога да правя сървър на Counter-Strike 1.6 които да се вижда от всички?Динамично ИП ли се вижда или трябва да си доплатя за РЕАЛНО както е при другите доставчици.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 255,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Една от причините да се откажа от БТК. Аз даже с 80Kb/s не съм качвал при тях...

За съжаление скоростите на БТК не са гарантирани, а и при 80-90 кб/с е нормално да ти се товарят бавно страниците

Бих искал да попитам дали мога да правя сървър на Counter-Strike 1.6 които да се вижда от всички?Динамично ИП ли се вижда или трябва да си доплатя за РЕАЛНО както е при другите доставчици.

Трябва ти Статично ИП(това го предлагат пакетите ADSL 6 megabiz-45.00 лв или ADSL 12 megabiz-75.00 лв.) и да си отвориш необходимите портове на модема.

Успех

За съжаление скоростите на БТК не са гарантирани, а и при 80-90 кб/с е нормално да ти се товарят бавно страниците

Качване (сийд) и отоваряне на страници (даунлоуд) са различни неща. Пак бъркаме нещата.

Аз четох, че след като сийдваш много торенти, а уж никой не дърпа в момента от теб, просто по някакъв начин uTorrent ти прави проблеми и ти се губи капацитета. Пр: аз имам 326 торента, които сийдвам от настолния ми компютър, който е свързан към WiFi модема на БТК с ЛАН кабел. Никой не тегли от тях. Когато ги сийдвам от машината на коята пиша сега, не мога да отворя нито една страница. Когато ги сийдвам от компютър, който използва безжичната ми връзка на БТК, нямам никакви проблеми да отварям страници от този компютър. Просто не мога да разбера какво става :)

Пр: аз имам 326 торента, които сийдвам от настолния ми компютър,

326 ohmy.gif

Поръчайте си ISP свързаност, като го играте такъв сървър

Качване (сийд) и отоваряне на страници (даунлоуд) са различни неща. Пак бъркаме нещата.

Прав си Topper. Различни са, но всички заявки минават през модема. Ако не е настроен торент клиента ше му се отварят бавно страниците

Е, как ще е нормално да качвам с 80kb/s и със сто мъки да отварям интернет страници? При сегашният ми доставчик с колкото и да качвам си отварям страниците напълно нормално. Настройките на торент клиента не са променяни.

Редактирано от TheDoctor (преглед на промените)

Ами нормално е защото с тази скорост използваш почити целият си Upload, който при БТК е друг в сравнение със сегашният ти доставчик най-вероятно.

Е, как ще е нормално да качвам с 80kb/s и със сто мъки да отварям интернет страници? При сегашният ми доставчик с колкото и да качвам си отварям страниците напълно нормално. Настройките на торент клиента не са променяни.

да го наречем недостатък на ADSL технологията.

БТК не са виновни за това..

да го наречем недостатък на ADSL технологията.

БТК не са виновни за това..

Напротив виновни са, че не предоставят реална информация за адсл, а си знаят само евтиния рекламен трик 12 мегабита скорост.

Кажете ми как ще ви прозвучи: Ще теглите с 12 мегабита, но след това ще трябва да сийдвате 12 пъти по-дълго време за коеф. 1.00 и то при идеални условия.

Ще прозвучи като - искам да съм тракър, но не ми стиска да плащам за симетрична линия.

Бтв, подай оплакване в КЗП, че ти цакат торентите :shock11:

Прав си Topper. Различни са, но всички заявки минават през модема. Ако не е настроен торент клиента ше му се отварят бавно страниците

А аз какво казах?

Тази тема стана 100 страници, защото втори не чете, а повтаря едно и също. През един пост при това http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1345260

След като отвори дума за страниците, не е ли време да се пусне 4-та част!?!

Или да се затвори темата - тук всичко е казано най-малкото по 1001 пъти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.