Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

416299263.png

Ето и от мен един Лондонски тест, на 6 мбита съм. А видяхте ли "новия" АДСЛ - n ADSL?

Не се оплаквай. Аз съм на 12 и положението е по-трагично! :)

Станаха вече над 6 месеца мизерия. Баси и смешния оператор. Верно че силно стартираха, но сега... Отделно че цените им са баснословни. Особено за бизнес абонати. Е верно че при тях е розово. Няма да спира по 10 пъти на ден и грозни скорости, но някак трябва да си заслужат космическата такса.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 251,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Някой още живее в комунизма, май.

Пазарен механизъм - като не ти харесва, бягай! Ланки бол, просто е.

Сега да не ти казвам аз колко връзки имам и коя държи най-стабилно (че другите са наети линии и POM дори!)

От такива коментари "мизерия" и "не ми върви" ползата е никаква.

Пиши, обаждай се, изискай техници.

Някой още живее в комунизма, май.

Пазарен механизъм - като не ти харесва, бягай! Ланки бол, просто е.

Сега да не ти казвам аз колко връзки имам и коя държи най-стабилно (че другите са наети линии и POM дори!)

От такива коментари "мизерия" и "не ми върви" ползата е никаква.

Пиши, обаждай се, изискай техници.

Звучи малко като офтопик, ама Topper е абсолютно прав.

На който не му харесва качеството на услугата да се жалва на съпорта на adsl.

Тук на този форум можем да помогнем със съвети, но физически не можем да разрешим проблемите.

И не забравяйте услугата широколентов достъп до интернет чрез adsl НЕ Е гарантирана и качеството и може да варира от 0 до 100%. Който има желание може да потърси информация и цени за гарантираните услуги от акаунт мениджърите на бТк.

А който няма нерви да си реши проблема, ВИНАГИ може да смени доставчика с друг.

Не се оплаквай. Аз съм на 12 и положението е по-трагично! :)

Аз не се оплаквам.Само давам пример как е при мен.

Незнам другари, ама последните дни нета е просто отврат, нито брауза върви добре, нито даунлоад-а...незнам що така, от Бургас съм, само тука ли е така?

не е от модема (следя му параметрите), не е от линията (също й следя параметрите), просто изведнъж нета върви много слабо, страниците се резолват по-бавно, късно вечер се пооправя, което ме навежда на мисълта, че е свързано нещо с натоварването на мрежата, ама....знам ли.

Редактирано от tracker (преглед на промените)

Здравейте!

Аз съм съвсем пресен потребител,на който не са му ясни тия неща със скоростите още и затова се обръщам към вас с първия си въпрос.Ползвам

БТК ADSL Tempo,по-точно този пакет.Та въпроса ми е:Как да си направя тест на скоростта на данлоуд и ъплоуд,след като в http://speedtest.net/ не фигурира Бургас?

Предварително благодаря за отделеното време!

ПП:Поздрави за всички вас : Temple of the king

939b7afaa796fab13480c3fa5a34272d.gif

Пробвай към някой друг град в България, а за международния примерно в Германия.

Приемам поздрава с най-голямо удоволствие :speak:

проблема с бтк е, че ги има :laughing5: . през цялото време имам проблеми с бтк.през 10-15 мин. прекъсва интернета(индикацията на dsl и internet изгасва,след секунди пак свети,но модема е забил.скъсвам го с рестарти).доиде техник,но немижа да установи проблема.утре ще вървя при конкурентен доставчик, нищо, че договора ми към бтк не е изтекъл.призовавам всички които се двоумят дали да се включат към бтк, НЕДЕЙТЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :question:

проблема с бтк е, че ги има :) . през цялото време имам проблеми с бтк.през 10-15 мин. прекъсва интернета(индикацията на dsl и internet изгасва,след секунди пак свети,но модема е забил.скъсвам го с рестарти).доиде техник,но немижа да установи проблема.утре ще вървя при конкурентен доставчик, нищо, че договора ми към бтк не е изтекъл.призовавам всички които се двоумят дали да се включат към бтк, НЕДЕЙТЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shake_puter:

Добре де,ти ли си олигофрен или техника от БТК????Как така през 10 минути модема ти трябва да се рестартира,а пък техника не го вижда???Или ти не знаеш какво искаш или не знаеш как да си го поискаш...Дет се вика ем сърби,ем боли.Аз съм абонат на БТК ADSL от 3 години и получавам точно това,за което съм си платил.Не,че и БТК нямат кусури,но от както съм на техния нет забравих какво е това да имаш проблеми с нета.Преди това на ланките- то не бяха обаждания,напомняния....само телефона не можеха да ми покрият като разход.

Вземи се събери и реши какво все пак искаш.Като не ти харесва БТК-бегаш до местната ланка и се кефиш доживотно....

........доиде техник,но немижа да установи проблема........

Е ти какво искаш - за толкова пари, толкова интернет.

За да се реши проблема трябва да дойде техник няколко пъти поне.

И по метода на проба и грешка, евентуално ако имаш късмет да стане.

Така се получава когато първо се реже, а после се мери.

За жалост това е истината,

Здравейте.Ползвам БТК АДСЛ с Wi-Fi модем и понеже се задават празници а ще ходим на почивка та се питах ако си взема модема с мен и го свържа към друг телефонен номер (понеже вилата където отиваме няма интернет) дали ще стане. ;)

Здравейте.Ползвам БТК АДСЛ с Wi-Fi модем и понеже се задават празници а ще ходим на почивка та се питах ако си взема модема с мен и го свържа към друг телефонен номер (понеже вилата където отиваме няма интернет) дали ще стане. :lol6:

Това,което си го мислиш-просто забрави!

Здравейте.Ползвам БТК АДСЛ с Wi-Fi модем и понеже се задават празници а ще ходим на почивка та се питах ако си взема модема с мен и го свържа към друг телефонен номер (понеже вилата където отиваме няма интернет) дали ще стане. :lol6:

btw Доволен ли си от wireless модема на бтк? Моя тука взе да се реска сам през половин час и единствения вариант който ми предлагат е да го сменя с wi-fi, а чувам че много хора се оплакват от тях и се чудя... Да не стане от трън та на глог. biggrin.gif

Доволен съм от от wireless модема на бтк но от самата връзкъ трагедия.

gyps Ако не е от същият номер не ства или проблема е друг

Пробвал съм многократно модем от един телефон да го пускам на друг. Важното е и на новото място където ще се пуска да има абонамент за АДСЛ. Обаче като се замисля, винаги е било в един и същи град. Не знам ако са в различни градове дали ще работи.

Благодаря за отговорите!Довечера ще направя теста и ще го покажа тук,за да видим дали скоростите отговарят реално на това за което плащам :speak: !

Ето една класика за всички:Rainbow - Street Of Dreams - Topper,чувствай се специално поздравен!

Здравейте.Ползвам БТК АДСЛ с Wi-Fi модем и понеже се задават празници а ще ходим на почивка та се питах ако си взема модема с мен и го свържа към друг телефонен номер (понеже вилата където отиваме няма интернет) дали ще стане. :laughing5:

Модема ще стане, но няма да има интернет! laugh.gif То така много лесно би било. Ако има и там ADSL по съм съгласен. А иначе модемите Wi-Fi и тези на HUAWEI се държат най-добре.

Добре де,ти ли си олигофрен или техника от БТК????Как така през 10 минути модема ти трябва да се рестартира,а пък техника не го вижда???Или ти не знаеш какво искаш или не знаеш как да си го поискаш...Дет се вика ем сърби,ем боли.Аз съм абонат на БТК ADSL от 3 години и получавам точно това,за което съм си платил.Не,че и БТК нямат кусури,но от както съм на техния нет забравих какво е това да имаш проблеми с нета.Преди това на ланките- то не бяха обаждания,напомняния....само телефона не можеха да ми покрият като разход.

Вземи се събери и реши какво все пак искаш.Като не ти харесва БТК-бегаш до местната ланка и се кефиш доживотно....

За да ти изгасва Интернет и ДСЛ означава че има проблем по линията.

1. Провери си дали свързването е ок. (Телефон, модем , сплитер, розетка)

2. Колко Телефонни апарата изпозлваш.

3.Ако свързването ти е наред трябва да се обадиш на 0800100 и ще настояваш за проверка.

Здравейте.Ползвам БТК АДСЛ с Wi-Fi модем и понеже се задават празници а ще ходим на почивка та се питах ако си взема модема с мен и го свържа към друг телефонен номер (понеже вилата където отиваме няма интернет) дали ще стане. :speak:

На другият телефонен номер също трябва да има АДСЛ като услуга.

btw Доволен ли си от wireless модема на бтк? Моя тука взе да се реска сам през половин час и единствения вариант който ми предлагат е да го сменя с wi-fi, а чувам че много хора се оплакват от тях и се чудя... Да не стане от трън та на глог. biggrin.gif

Проблема може да не е от модема. Хубаво е да звъннеш на 0800100 за да направят проверка и да еазберат причината.

Пробвал съм многократно модем от един телефон да го пускам на друг. Важното е и на новото място където ще се пуска да има абонамент за АДСЛ. Обаче като се замисля, винаги е било в един и същи град. Не знам ако са в различни градове дали ще работи.

Няма проблем ако е в друг град.

Просто ресетваш модема и го активираш с У/П за съответната линия.

За да ти изгасва Интернет и ДСЛ означава че има проблем по линията.

1. Провери си дали свързването е ок. (Телефон, модем , сплитер, розетка)

2. Колко Телефонни апарата изпозлваш.

3.Ако свързването ти е наред трябва да се обадиш на 0800100 и ще настояваш за проверка.

Ти май четеш през ред???За какво ме цитираш и в каква връзка е написаното от теб????Я пак ме прочети и виж на кого съм писал!

Благодаря за отговорите!Довечера ще направя теста и ще го покажа тук,за да видим дали скоростите отговарят реално на това за което плащам :) !

Ето една класика за всички:Rainbow - Street Of Dreams - Topper,чувствай се специално поздравен!

Аааа, ще се разнежа от такива специални и стойностни поздрави biggrin.gif

А колкото до "размяната" на модемите, мисля че просто не се разбирате. Човека попита дали ще има инетрнет, ако си закачи модема НЯКЪДЕ.

Отговора е прост и ясен - НЕ.

Услугата е абонамент на телефонната линия, т.е. на номера.

техника го вижда ама не може да разбере проблема откъде идва.радваи се, 4е при теб явно линията е добра.

Здравейте отново!Направих спийдтест-а.Ето резултата:

1f5d7d40b4e1b9fe.png

7244630f080cb95b.png

...и да припомня,че плащам за това - цък.

То колкото и да не разбирам,май работата намирисва...ee7878bf1c93496a6be9d5ee4e96d181.gif

Поздравче:Ritchie Blackmore`s Rainbow

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Моля,дай идея,какъв тест да направя,че да разбера,дали това дето го ползвам е равно на туй дето го плащам.

Предварително благодаря за помощта!

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.