Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изповедалня: "Споделеният товар е половин товар"

Featured Replies

Никога не съм искала твърде много...просто съм получавала твърде малко..

да, много неща съм видяла, много съм пропуснала, а и много съм страдала...

мечти ???........може би само една, и ще го направя -

с шелтито, 1 way ticket към някое село в Швейцария..........

soon..........

• Отговори 79
  • Прегледи 21,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Снощи писах тема в Новини от България "Двама загинаха с моторен планер" Моторен планер е паднал в празен водоем в района на град Павликени, съобщиха от МВР. Сигналът за трагичния инцидент е подаден

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Няма такава приказка изобщо Няма да ти олекне ни най-малко-ако споделиш Проблема си остава твой и само твой Всеки си има своя Кръст И сам си го носи

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Права си-само че на мен ми е писнало да споделям все с неподходящи хора После за мезе им ставах Мне,мерси Та вече не споделям,справям се самичка Научила съм се-а и съм силна жена Ангорка

Публикувани изображения

Никога не съм искала твърде много...просто съм получавала твърде малко..

да, много неща съм видяла, много съм пропуснала, а и много съм страдала...

мечти ???........може би само една, и ще го направя -

с шелтито, 1 way ticket към някое село в Швейцария..........

soon..........

Сериозно се замислям дали и аз да не запраша към някое швейцарско селце

Не ми е комфортно тук изобщо

Уморих се от двукраки без Души

sad.gif

Предполагам че не, не искаш твърде много ... всички хора сме така. Точно вчера се замислих, че светът е толкова красив, че един живот не би ми стигнал да отида на всички места, на които искам ... а има толкова, за които дори не знам, че съществуват, и пак няма да съм видяла. От друга страна, искам определени неща, искам промяна - тук и сега, колкото и да знам, че не мога да я имам. Може би искането е това, което ни води напред, да се опитваме малко по малко, и когато стигнем до задънена улица, да потърсим друг заобиколен път. А когато стигнем до целта, да разберем че искаме и още, и още ...

Може би си права, искането на нещо повече, ни мотивира да вървим напред и да търсим решения. Може би има полза от искането на това или онова, всичко според нуждите.

Ако човек спре да иска, чоже би не е жив или някой е убил всичко живо в него.

Лошото понякога е, че искаме неща, които нямаме възможността да изпълним в тоя живот. Защото не всичко зависи от нас. Бориш се , бориш се, ама ако не ти се подаде ръка, не ставаааа...

окей, с две думи: бившия ми тръгна с една моя приятелка! аз го зарязах, вярно, обаче той ме използваше, такъв е живота! и го забравих, о, йес,йес, обаче сега си има приятелка и каточели не мисля точно колко ми липсва той, а колко съм и ядосана на нея. нормален човешки инстинкт,нали,нали??? :help wanted3:

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

окей, с две..................

Да,нормално е,нарича се ревност.

Успокой се:и двамата не са те заслужавали,

може пък да е за добро:ако

не беше го напуснала сигурно щеше

да пропуснеш срещата с

прекрасен човек

с който ти предстоят незабравими мигове..

мисли полужително,пожелай им щастие и

продължавай напред!

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

И аз пиша и се извинявам ако ви досаждам с проблемите си!Съжалявам предварително.Цяла вечер просто слушам някакви сдухващи песни и...да почна отначало ще е трудно,то си няма начало.Ами в 11 клас се влюбих...с това момиче нищо не се получи,тя си замина за София,но не съм спрял да си мисля за нея,намерихме се миналата година.Преспахме,аз си имах приятелка и после й казах,казах й,защото страшно много обичам това момиче-Юлияна й е името.Лошото е,че сега си играя с хората,с жените,които се срещам.Не ги обичам,а може би наскоро си мислех,просто обичам да си играя с жените и когато ги усетя,че са лапнали въдицата и ми става скучни,кофти е,не го искам,а само от Юлето не съм бил сигурен напълно в нея!!!Толкова е тъпо...тази година съм имал към 7 връзки и всички,точно когато станат и започват да стават сериозни и БАМ-слагам им край.Не мога просто...и сега след поредната раздяла ,съм седнал и съм се сдухал.Не съм на 44 ерген,но ако продължавам така,няма да ми е конфортно на самия мен да се понасям!!!Мерси за вниманието!

Лошото е,че сега си играя с хората,с жените,които се срещам.Не ги обичам,а може би наскоро си мислех,просто обичам да си играя с жените и когато ги усетя,че са лапнали въдицата и ми става скучни,кофти е,не го искам,а само от Юлето не съм бил сигурен напълно в нея!!!Толкова е тъпо...тази година съм имал към 7 връзки и всички,точно когато станат и започват да стават сериозни и БАМ-слагам им край.Не мога просто...и сега след поредната раздяла ,съм седнал и съм се сдухал.Не съм на 44 ерген,но ако продължавам така,няма да ми е конфортно на самия мен да се понасям!!!Мерси за вниманието!

A ти опитвал ли си се да промениш нещата?Не ми стана напълно ясно,с въпросното момиче(Юлето) имаш ли някакви взаимоотношение изобщо в момента?

Първото,което си помислих,докато четях,е че се опитваш един вид да накажеш останалите жени,затова че нямаш "Нея".А всъщност наказваш най-вече себе си.

Лошото на човека му е ,че повтаря грешките си.Аз все си мисля,че го прави защото не осъзнава,че дадено нещо,което прави е грешка та затова повтаря.Докато тая грешка не му извади очите.И друго-не събитията ни правят нещастни,а нешите мисли за тях.Освен това,когато ти е тъжно нещо защо трябва да слушаш тъжни песни и да изпадаш в самосъжаление?Мен така ме унижиха публично в петък,че цял ден ревах като 3г дете ,на което са му взели близалката.И какъв беше смисъла?Нямаше смисъл за никой.Собственото ми гадже нямаше смелост да ми каже,че си има вече друга.При положени,че преди 3 седмици ме изписаха от болница и ми беше много тежко и исках да е до мен.А той какво?Реши показно да ми направи колко не може да ме понася вече.Заради другата.Поне по-хубава да беше от мен.Какво стана с обичам те,много ми е хубаво с теб,ти си ми слабост и дрън-дрън?И аз сега да плача за него?Ми,че той не го заслужава,никой не заслужава,да плачете за него хора да знаете.Това се нарича опит,а той се трупа като правим грешки.Така че,усмихнете се,днес може да е най-страхотния и прекрасен ден в живота ви. biggrin.gif

ae хора, не е ли много тъпо да ревжуваш някой когото не познаваш даже ohmy.gif (лично имам предвид)

а за sisone22 ... човече препоръчвам ти да не рабиваш още сърца докато не ти стане ясно какво искаш да правиш защото даже не подозираш какво им е било на тия момичета. опичай си акъла ей, като не става с Юлия тва не значи че трябва задължително да намериш друга! ти си търсиш изкупителни жертви с които да си запълниш времето и мислите, извинявай че съм толкова груба, ама е така...

• 1 месец по-късно...

мисля че напоследък се безпокоя прекалено много за въпроси на национално ниво че направо ще избухна... как може да заебават децата и старите хора в домовете, накъде ни върви образованието и как е възможно изобщо заплатите на лекарите и още повече на хирурзите да са ниски? как е възможно Бейонсе да ни е по-известна от столицата на Австрия? как може само да консумираме продуктите на науката и да не ни пука откъде идват, след като всеки ден се мацотим с кремове и разни други гримове и изобщо не ни идва наум за мозък който им е измислил химичната формула. и как така сега всички искаме да ставаме адвокати/певици/дизайнери/програматори? защо никой не иска да стане корабостроител или инжинер, искате да ми кажете че затова не дават пари ли(печели се повече от поредния адвокат без поле за изява засенчен от конкуренцията който отваря хранителен магазин)??? пффф... ами училището... на всички мозъците са има разкашкани от трева, алкохол, барове и кафета че учителите трябва да обесняват като на олигофрени и да забавят тези които искат да се развиват на по-високо ниво... а те за жалост са толкова малко... хората ни са по-суеверни и по-набожни отколкото ученолюбиви и трудолюбиви ! боли ме всеки път след като дам да ми препишат домашната, всеки път като подскажа защото това е кражба на мозък мамка му! и като се замисля хората така просперират - с нахалство крадат от чуждия труд и се издигат... не, имам чувството че ще полудея! хората просто не преценяват колко е красив света на науката и какво самочувствие дава знанието... боли ме като гледам новините, боли ме дори като се огледам. но понякога се питам... дори да стана велик учен, дори да открия нещо, нима човечеството го заслужава? 1-во няма да го оцени и второ ... откъде да знам че ако изобретя амфетамина за болкоуспокояващо няма да го използват за наркотик?

чувствам се като онзи от Road Trip който пушеше трева за да успокои мозъка си... от 6-ти клас ходил на психятър защото се побърквал от притеснение за световния мир... жалко е че фолософията се провкира само от нещастието...

• 2 седмици по-късно...
мисля че напоследък се безпокоя прекалено много за въпроси на национално ниво че направо ще избухна... как може да заебават децата и старите хора в домовете, накъде ни върви образованието и как е възможно изобщо заплатите на лекарите и още повече на хирурзите да са ниски? как е възможно Бейонсе да ни е по-известна от столицата на Австрия? как може само да консумираме продуктите на науката и да не ни пука откъде идват, след като всеки ден се мацотим с кремове и разни други гримове и изобщо не ни идва наум за мозък който им е измислил химичната формула. и как така сега всички искаме да ставаме адвокати/певици/дизайнери/програматори? защо никой не иска да стане корабостроител или инжинер, искате да ми кажете че затова не дават пари ли(печели се повече от поредния адвокат без поле за изява засенчен от конкуренцията който отваря хранителен магазин)??? пффф... ами училището... на всички мозъците са има разкашкани от трева, алкохол, барове и кафета че учителите трябва да обесняват като на олигофрени и да забавят тези които искат да се развиват на по-високо ниво... а те за жалост са толкова малко... хората ни са по-суеверни и по-набожни отколкото ученолюбиви и трудолюбиви ! боли ме всеки път след като дам да ми препишат домашната, всеки път като подскажа защото това е кражба на мозък мамка му! и като се замисля хората така просперират - с нахалство крадат от чуждия труд и се издигат... не, имам чувството че ще полудея! хората просто не преценяват колко е красив света на науката и какво самочувствие дава знанието... боли ме като гледам новините, боли ме дори като се огледам. но понякога се питам... дори да стана велик учен, дори да открия нещо, нима човечеството го заслужава? 1-во няма да го оцени и второ ... откъде да знам че ако изобретя амфетамина за болкоуспокояващо няма да го използват за наркотик?

чувствам се като онзи от Road Trip който пушеше трева за да успокои мозъка си... от 6-ти клас ходил на психятър защото се побърквал от притеснение за световния мир... жалко е че фолософията се провкира само от нещастието...

Все не мога да разбера защо наистина някой се възхищава на кривокраката и дебелокрака и дебелогъза Бейонсе Ноулс,невзрачната Алисийка и мургавата селска Галена ,а не на красиви млади момичета от Варна, Пловдив и София, които ги превъзхождат стократно

Ами сигурно защото спадат към така наречените звезди:angry:

Звездите са горе на небето

На земята има хора-не и звезди

:)

Все не мога да разбера защо наистина някой се възхищава на кривокраката и дебелокрака и дебелогъза Бейонсе Ноулс,невзрачната Алисийка и мургавата селска Галена ,а не на красиви млади момичета от Варна, Пловдив и София, които ги превъзхождат стократно

Харесват грозотиите, защото са като тях. Не могат да гледат красивите, защото им завиждат и знаят, че никога няма да са като тях. Пък и имат еднакво умствено ниво с днешните "звезди". Как да харесат някой, който е инетлигентен, след като не могат да го разберат или пък виждат в него заплаха и нещо, което не могат нито да постигнат, нито да разберат?

Звездите са горе на небето

На земята има хора-не и звезди

;)

Едно време имаше звезди, които изглеждаха добре - София Лорен, Бриджит Бардо, Карол Алт, Клаудия Шифър, Ким Бейсинджър още много други - ето тези са звезди, при това красиви. Имаше и други звезди - Бон Джоуви, Дейвид Ковърдейл и други. Това днешните изобщо не са звезди - долнопробни боклуци, които са хем грозни, хем бездарни!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Харесват грозотиите, защото са като тях. Не могат да гледат красивите, защото им завиждат и знаят, че никога няма да са като тях. Пък и имат еднакво умствено ниво с днешните "звезди". Как да харесат някой, който е инетлигентен, след като не могат да го разберат или пък виждат в него заплаха и нещо, което не могат нито да постигнат, нито да разберат?

Тия новите на улицата да ги срещна няма да ги позная-като от калъп излезли всичките

Виж Галена ако е с патенце в ръка-мога и да се сетя коя е

;)

Да определено нашите фолк изпълнителки се различават май само по цвета на косата и очите.Опс пропуснах и се надпреварват,коя повече пластични операции ще си направи;)

haidukpikaso направо ме уби с това патенце :speak:;):)

Ако твърдението "Споделеният товар е половин товар" е вярно, би трябвало след споделяне товар от 100 кг да стане 50 кг. Моля някой да обясни технологията на споделянето, тъй като ми предстои да боравя с детайли с тегло над 100 кг и би било добре да ги облекча.

Ако твърдението "Споделеният товар е половин товар" е вярно, би трябвало след споделяне товар от 100 кг да стане 50 кг. Моля някой да обясни технологията на споделянето, тъй като ми предстои да боравя с детайли с тегло над 100 кг и би било добре да ги облекча.

Може, но се споделя еднократно. Таак че няма да можеш едно нещо да го споделяш няколко пъти.

Ще сменяш гумите на влака ли? ohmy.gif

Гаджето на една колежка е в Англия,ще се връща скоро и ме заплашва,бил недосегаем от МВР,полиции и съдилища...дразгата е,че показах на няколко пъти,колко елементарна е приятелката му,сега ми се заканва,че ще ми разбие зъбите пред университета!Дори знае къде живея,познава някои мой роднини,а аз не го познавам...имам познати хора наистина по полиции,но не искам да правя сапунен сериал,скоро се връщал и да съм се пазил,хора,казвайте какво да правя- да си съсипя живота,като започна некаква война с тоя,да видя какво ще стане,да си изям тупалките и да си млъкна,да го убия,понеже имам пистолет или...мн ми е кофти sad.gif

Гаджето на една колежка е в Англия,ще се връща скоро и ме заплашва,бил недосегаем от МВР,полиции и съдилища...дразгата е,че показах на няколко пъти,колко елементарна е приятелката му,сега ми се заканва,че ще ми разбие зъбите пред университета!Дори знае къде живея,познава някои мой роднини,а аз не го познавам...имам познати хора наистина по полиции,но не искам да правя сапунен сериал,скоро се връщал и да съм се пазил,хора,казвайте какво да правя- да си съсипя живота,като започна некаква война с тоя,да видя какво ще стане,да си изям тупалките и да си млъкна,да го убия,понеже имам пистолет или...мн ми е кофти sad.gif

От далеч е лесно да се заканваш... той е бесен защото е далеч, но кагато се върне докато си види роднините, приятелите, докато оправи приятелката си ...ще му мине!Споко! Прави се на умряла лисица и не говори за него или приятелката му, като го слушам кви се кани да ги прави май работата е търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! Просто са се намерили двамата...Абе ти от къде си сигурен, че ще си изядеш боя може ти да го набиеш :speak: ...при мъжете нали е така - първо се биете после ставате неразделни приятели!

Р.Р. Само не разбрах как не го познаваш, а си му говорил срещу приятелката ...

ами,приятелката му ми е колежка в курса...има още няколко неща,понеже той ми се заканва,че нито МВР,нито НСБОП могат да му направят нещо,а снощи се замислих,че такъв човек НИКОГА няма да отиде в Англия да е шофьор?!?Хора,много ми е кофти,може да е наистина поплювко,ама да ти говорят некакви такива неща е гадно,при мене е лошото,че работя до 02 през нощта и мое да си хване приятели,а сам срещу няколко и Рамбо да съм...просто главата ми се е запалила sad.gif Благодаря на дарето !!!!! :P

ами,приятелката му ми е колежка в курса...има още няколко неща,понеже той ми се заканва,че нито МВР,нито НСБОП могат да му направят нещо,а снощи се замислих,че такъв човек НИКОГА няма да отиде в Англия да е шофьор?!?Хора,много ми е кофти,може да е наистина поплювко,ама да ти говорят некакви такива неща е гадно,при мене е лошото,че работя до 02 през нощта и мое да си хване приятели,а сам срещу няколко и Рамбо да съм...просто главата ми се е запалила sad.gif Благодаря на дарето !!!!! :speak:

Нали имаш пистолет? Като се прибираш от работа вечер трябва да ти е под ръка и да е зареден. Ако ще много хора да са, ти като имаш пистолет никой нищо няма да ти направи. Ако все пак те нападнат и се наложи да стреляш, по-добре стреляй в краката, за да не ги убиеш.

Ама си мисля, че той просто се прави на герой за пред приятелката си, защото тя му се е оплакала. Той не може да не направи нищо, поне да те заплаши, защото иначе приятелката му ще се разсърди. А ти защо си я обиждал, все пак? Не е хубаво момче да обижда момиче. Много мразя такива типове. :huh: Може пък да заслужаваш да ти дръпнат един бой. Казвай как си обидил момичето.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Здравей,благодаря за отношението!Сега не знам дали ще ме разбереш правилно!Нека почна отначало,уча,студент съм и мисля,че имам това право и след като съм си платил да науча нещо,да се занимавам и да се развивам,защото утре като излезна,това ще са ми основите на живота ,най-банално казано!Нека почна с описание на момата.Ами,при положение,че преподавател е казал,че НЕ ИСКА да му се нарушава спокойствие...и ти го правиш,при положение,че ти е ЗАБРАНЕНО да дъвчиш и ти направят забележка,ти отговаряш:СТАРАЯ СЕ ДА НЕ го поКазвам?!?Това е просто пример,за да ти обрисувам,какво се казва постмодерна к**венска наглост...обидил съм я дотолкова,доколкото съм й казал,че такива прояви са просто показване не липсва на елементарно възпитание,доколкото си защитих тезата,че университетът за мен не е място ,в което да се парадира с цици,грим и задник...(понеже тя спечели миналата година второ място на конкурс за красота на университета,но доколко с пари,не желая да коментирам),дам,затова съм виновен....но НЕ мисля,че трябва да се оставя на някой да ме стъпче и после да е наравно с мене,който се опитвам нещо да правя,да се трудня и най-лошото е,че когато учиш те изкарват или зубър или кретен,просто защото НЕ е модно днеска да си такъв!Това е,дано си ме разбрал правилно! cool.gif

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Здравей,благодаря за отношението!Сега не знам дали ще ме разбереш правилно!Нека почна отначало,уча,студент съм и мисля,че имам това право и след като съм си платил да науча нещо,да се занимавам и да се развивам,защото утре като излезна,това ще са ми основите на живота ,най-банално казано!Нека почна с описание на момата.Ами,при положение,че преподавател е казал,че НЕ ИСКА да му се нарушава спокойствие...и ти го правиш,при положение,че ти е ЗАБРАНЕНО да дъвчиш и ти направят забележка,ти отговаряш:СТАРАЯ СЕ ДА НЕ го поКазвам?!?Това е просто пример,за да ти обрисувам,какво се казва постмодерна к**венска наглост...обидил съм я дотолкова,доколкото съм й казал,че такива прояви са просто показване не липсва на елементарно възпитание,доколкото си защитих тезата,че университетът за мен не е място ,в което да се парадира с цици,грим и задник...(понеже тя спечели миналата година второ място на конкурс за красота на университета,но доколко с пари,не желая да коментирам),дам,затова съм виновен....но НЕ мисля,че трябва да се оставя на някой да ме стъпче и после да е наравно с мене,който се опитвам нещо да правя,да се трудня и най-лошото е,че когато учиш те изкарват или зубър или кретен,просто защото НЕ е модно днеска да си такъв!Това е,дано си ме разбрал правилно! cool.gif

Виж какво ...от тук насетне ще си наясно, че само с простотията човек не може да се пребори /това не значи, че трябва да и се предадем/, но всеки куражлия осмилил се да направи нещо по въпроса ще си понесе последствията било то добри, било лоши! Пак ти казвам да не ти пука! Сега след това уточнение за момата, мога да ти дам съвет... щом е такава хубавица, има много обожатели - използвай го! Така и нивото на битката ще е друго - по-интригуващо. Надявам се да разкажеш за развръзката!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.