Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми Конфигурация

Featured Replies

Определено съм попадал на "кашкавалени" кутии направени от тенекия за сирене. Визирам една JNC. Страничните капаци бяха много тънки и се гънеха на осморка дет се вика. За да седи на мястото си капака задължително трябва да завиеш винтчетата отзад. А за да го сложиш на мястото му, трябваше да го притискаш от всички страни, за да придобие някаква плоска форма. Друго, което ми направи впечатление са отворите отзад при слотовете. При по-скъпите кутии са изрязани фабрично, загладени и са им сложени тапи. Докато на евтините боклуци е в стил, "откърти за да ползваш" и остават много остри ръбове, да не говоря, че докато го откъртиш огъваш всичко останало. Ааа и след това като искаш да запушиш и няма с какво. Да включим и вибрациите, особено когато се завърти някой диск в записвачката, цялата кутия бучи. В крайна сметка на мен кашон за 50ст. ми върши същата работа. Пък и никой не е казал, че кутията е задължителна. :)

Що спорите за глупости?! Момче, кат не им харесват ламарините скови си един съндък кат мене от дърво... Аз пък имам делукс който ми дойде подарък като нов клиент на фирмата, нема ми се криви, нема се режа, нема ми дрънчи.... два монитора асус изгорели - асус не стават за монитори... Две кутии дефектни (я какво нещо, да си купиш дефектен продукт от магазин?!) и вече край - евтините кутии дефектни... Ми аз със моя делукс дето сички плюят по него не съм се рязал, не ми е кривен капака, влиза лесно, даже е без болтове да не ги развивам ако го отворя за нещо... То верно че евтиното... Ма както се каза вече за 500лв не можа да се иска скъпа кутия...

Съвет - земи си делукс... с тех проблем от 2 години немам... а аз от 2 години имам комп...

Имаше такава тема за делукса - цък а това е царството им biggrin.gif

Що спорите за глупости?! Момче, кат не им харесват ламарините скови си един съндък кат мене от дърво... Аз пък имам делукс който ми дойде подарък като нов клиент на фирмата, нема ми се криви, нема се режа, нема ми дрънчи.... два монитора асус изгорели - асус не стават за монитори... Две кутии дефектни (я какво нещо, да си купиш дефектен продукт от магазин?!) и вече край - евтините кутии дефектни... Ми аз със моя делукс дето сички плюят по него не съм се рязал, не ми е кривен капака, влиза лесно, даже е без болтове да не ги развивам ако го отворя за нещо... То верно че евтиното... Ма както се каза вече за 500лв не можа да се иска скъпа кутия...

Съвет - земи си делукс... с тех проблем от 2 години немам... а аз от 2 години имам комп...

Айде като пипнеш малко повече от 1 бр. кутия за компютър, тогава да ръсиш съвети за неща, които не знаеш и си ги пишеш ей така, да си търкаш клавиатурата само. ( относно идеята ти за дървената кутия .... достатъчно добре ти казаха какво ще стане)

И изобщо, стига с тоя спам !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.