Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Така .... значи от къде мога да си тренирам за две ръце, защото имам много добри интеми ама за две ръце ?

Редактирано от Hanibal_Lektar
Правопис (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отиваш в някой град, десен бутон на някой гард, за да приказваш с него, цъкаш на Weapon Master (или Weapon Trainer) и отиваш, дето е флагчето...

Трябва ми сичко свързано с направа на сървър на World of Warcraft Wrath of the lich king (3.0.9 по възможност) Ако може подробно обяснение как се прави и линкове към фаиловете които са необходими. П.С:Търсих в гоогле но там имаше доста неработещи линкове и бяха за по стари версии?

Да ти направим ние сървър не щеш ли? Или и всичко на готово те устройва? Търсиш из нета, с помощта на Гуглата, гледаш клипчета из YouTube и Vbox и се образоваш... Изгледай няколко клипчета из YouTube-а и вбокса, за да добиеш поне някаква нагледна представа какво се прави и останалото можеш да го прочетеш тук.

Тръгна изтегли се, но не се инсталира - към 600 МБ беше Преинсталирах играта и пак на 3.0.9 играя, но, като направя проверка на файловете излиза, че от пач 3.0.9. липсва 1 МБ Това преди преисталацията и след това. Явно може и април да излезе, но до вчера си мислих че имам някакъв бъг...

• 3 седмици по-късно...

Ето един БГ сървър.Няма лаг винаги е с най-новите ъпдейти.Бъговете са сведени до минимума.Версията е 3.0.9 (9551).

Blizzlike

rate x2

Малко информация за първият ни месец:

Uptime percentage since first run: 99.8%

Average Server Uptime: 57:29h

Maximum Server Uptime: 187:7h

Unique IPs last 24 Hour: 341

Total Accounts: 1298

Реалм лист на сървъра:

set realmlist wow.djidjibidji.com

set patchlist wow.djidjibidji.com

set realmlistbn ""

set portal us

За регистрация:

http://wow.djidjibidji.com/register.php

Ами SL може да означава и Siphon Life(талант от Affliction) и Soul Link(талант от Demonology).При теб май е Siphon Life :).

Точно Siphone Life е. Като си развит на Афикшън тва се ползва + кърсовете и Дрейн Лайф ест. , аз лично съм на Destruction, по ме устройва някак. :)

Редактирано от Shadow_skill (преглед на промените)

Tinker е прав за Soul Link става въпрос. Бях копирал линка в Word, но след пача стария билд се развали при отваряне с новия и не го помних кое къде беше, но за точките на тази магия съм сигорен... Радвам се, че въпроса ми се изясни Ето и линк новия билд http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?c...000000000000000

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Този билд за какво мислиш да го ползваш? PvP или PvE ? (аз много не съм играл с Warlock,но ще се постарая да ти помогна ;) )

Този билд за какво мислиш да го ползваш? PvP или PvE ? (аз много не съм играл с Warlock,но ще се постарая да ти помогна :P )

За PVP След пача вече е възможно да се играе с два билда

Ами аз лично предпочитам Destruction за pvp,но ако държиш на Afflictiona по-добре за PvP дигни Fel Concentration и Improved Howl of Terror.Може и Curse of Exhaustion(може да ти помогне).

Аз съм ултра нооб на тема WoW и за това търся помощ.Значи изтеглих си играта , регистрирах се в пиратски сървър , направих всичко нужно с файла realmlist.wtf.Влизам в играта въвеждам си име и парола и успях да се кънектна и ми пише едно Conected и има само едно Cancel нищо друго...Играта ми е с версия на пача - 3.1.1.Моля помогнете! П.П Играта е Wowtlk - World of Warcraft: Wrath of The Lich King.

Редактирано от akashi (преглед на промените)

Ами,не съм много сигурен,но мисля,че е заради версията ти.Мисля,че няма много сървери с версия над 3.0.9 .Виж сървера,в който искаш да играеш на коя версия е и виж твоята.Ако не е от версията погледни да не си объркал realmlista или виж да не е от accounta ти.

Аз съм ултра нооб на тема WoW и за това търся помощ.Значи изтеглих си играта , регистрирах се в пиратски сървър , направих всичко нужно с файла realmlist.wtf.Влизам в играта въвеждам си име и парола и успях да се кънектна и ми пише едно Conected и има само едно Cancel нищо друго...Играта ми е с версия на пача - 3.1.1.Моля помогнете!

П.П Играта е Wowtlk - World of Warcraft: Wrath of The Lich King.

Този пач не е излязал още... В момента игреш на 3.1.0 и сървъра ти е с по-стара версия на пача. Съветвам те да се откажеш от кабелната и да си игреш играта на Neptulon. Аз самия неповярвах как за 2 години сървъра се увеличил с толкова много българи отделно познавам и хора, които играят от година

Този пач не е излязал още... В момента игреш на 3.1.0 и сървъра ти е с по-стара версия на пача. Съветвам те да се откажеш от кабелната и да си игреш играта на Neptulon. Аз съмия се неповярвах как за 2 години сървъра се увеличил с толкова много българи отделно познавам и хора, които играят на него с години

И аз мисля,че най-новата версия в момента е 3.1.0,но май съм се объркал :whist:.Както каза Andrian Ivanov,купи си оригиналната игра.Много по-интересно е когато всичко работи и има много хора,а ако държиш да играеш с българи,можеш да започнеш на Neptulon. :)

Значи този пач се очаква т.е. днес. Предполагам след изключването на сървърите по късно тази сутрин. Излезе защото имаше големи проблеми с 3.1.0

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.