Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Хора преинсталвам си WoW-a редовно , но след преинсталл на уиндоуса и ся I:// Диска ми не е сложен и тегля наново WoW и TBC обаче не може да се инсталне. Най - накрая изтеглих някво обаче нали кат инстал ТБЦ и ми е на версия 2.0.0.6080 ... Тегллих сякви пачове - 2.0.0 ТО 2.0.3 , 2.0.0 то 2.1.0 и т.н. ама се ми излиза тва на 23 процента някъде :

http://img519.imageshack.us/my.php?image=wowerroruu4.jpg

Някой знае ли какво да правя или ако някой с бърз нет може да си архивира WoW ТБЦ инсталната ше му бъда адски задължен От 1-2 седмици не мога да вляза а страшно много ми се играе щото съм развил един друид 55 лвл и искам да го дигна за 2 седмици 70 лвл и да уча едни фр от класа да играят играта

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

ми трябв да дадш repair без uninstal вси4ко останало да е така и даваш repair

може ли някои да ми даде програма за wow tbc 2.1.3 или линк от инфо как мога да си напрая оражие,и как мога да го фкарам в моя сарвар Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ,че и ас вече се отчаях,моля помогнетеееееееееееееееееее,хиляди предварителни благодарности за тези които испалнят желанието ми ;):wors::wors::wors::wors:

Някой да знае нещо за играта "World of WarCraft: Wrath of the Lich" щото ми е мн мн любопитно за новото изобретение на Близард ? :speak:

Слуховете се потвърдиха - следващият експанжън на World of Warcraft ще се нарича Wrath of the Lich King. Действието ще се развива на континента Northrend. Ето какво ще можем да намерим там: * Нов Hero Class - Death Knight * Максимално ниво на героите - 80, естествено ще има и нови таланти и магии * Нова професия, която ще подобрява магиите в играта - Inscription * Нов континент - Northrend. Предполага се че ще има 10 зони. * Ще можем да рушим сгради на воля ... и то с бойни машини - сийджове! * Нови танци на героите (крайно време беше) + ще можем да си сменяме прическите на героите * Нови инстанции В: Как ще се казва новият експанжън? О: Ще се казва “Wrath of the Lich King” (WLK или WOTLK). В: Трябва ли да имам TBC за да играя WOTLK? О: Да. За да отидете на Нортренд трябва да сте поне ниво 68. В: Кога ще излезе WOTLK? О: Още не е обявено. В: Ще има ли нови раси и нови low-level зони? О: Не. В: Ще има ли ново максимално ниво? О: Да. Максималното ниво ще стане 80. В: Ще има ли нови таланти и умения? О: Да. Уменията ще са с максимално ниво 400 и 450 за професиите. В: Ще има ли нов клас? О: Ще има нов Hero клас. В: Какво е Hero клас? О: Това е клас, с който ще може да се играе след изпълняването на поредица от куестове. Първият такъв клас ще е Death Knight. DK ще може да носи плейт армор и ще е танк/дпс хибрид. Ще започва от ниво 55-70. След отключването му, няма да замества съществуващ герой а ще заема нов слот. Вместо Mana/Energy/Rage ще използва руни. Всички раси могат да бъдат Death Knight. Ще е смесица между кастър и меле клас и ще започва с гиър и маунт. След като го отключите ще можете да правите колкото искате и в който си искате реалм. В: Какви са тези руни? О: Ще има три вида руни - Blood, Frost и Unholy. Първите са dmg ориентирани, вторите са за crowd control а третите за DOT. В: Само един hero клас ли ще има? О: Да. След излизането на експанжъна може да има и още. В: Коло време ще отнеме да стигна от ниво 70 до 80? О: Колкото от 60 до 70. В: Някоя от новите магии? О: Шамани: могат да получат crowd control талант. Друиди: Decurse и un-poison в дръвнишката форма :) Death Knight: “Army of the Dead” магия (призовава Ghoul-и) и "Death and Decay" (AoE) В: Ще има ли драстични промени в съществуващите класове? О: Не, няма да има такива промени. В: Ще има ли нови инстанции? О: Ще има. В: Кои ще са новите инстанции? О: За сега има информация за следните инстанции: #Utgarde Keep - ще се намира в The Howling Fjord. Ще има две крила. Едното ще е за 5 човека ниво 70 и е населявано от Vrykul - викингоподобна раса. Другото крило ще е за ниво 80 и се нарича "Utgarde Pinnacle". И двете ще могат да се играят в normal & heroic mode. #Grizzlemaw - единствено се знае, че ще е населено с Furbolg-и. #Caverns of Time: Stratholme - ще ни върне в Warcraft 3 Stratholme. Ще се биете с Артас (не срещу него) и ще трябва да горите къщи в stratholme за да прочистите града от немъртвата напаст. Ще е за 5 човека 80-то ниво. #Nexus - това също ще е с няколко крила. Едното ще е за 5 човека ниво 70-71 и ще се казва "Ice Caverns". Естествено ще има и едно крило за ниво 80. Ще има и крило за райд от 25 човека, където ще се намира Malygos. Nexus ще се намира в Borean Tundra и там ще има много сини дракони. #Ulduar - няма информация #Dalaran - няма информация #Uldum - няма информация В: Какво ще стане със старите инстанции? О: Има идея да продължат да се развиват. Например Naxxramas е летяща крепост и може да бъде преместен в Нортренд. Естествено ще стане за 25 човека. В: Ще има ли нови PvP батълграунди? О: Да. Ще има нов 15 vs. 15 който ще се изиграва за около 30-45 минути. В: Ще бъде ли подобрено Outdoor PvP-то? О: Да. Ще има обсадни машини (Meat Wagons, Steam Tanks) и разрушаеми сгради. Дори има планове обсадните машини да се включат в PvE. В: Ще има ли outdoor PvP зони? О: За сега знаем само за Wintergrasp. Ще действа като PvP зона даже и на PvE сървър. В: Ами арените? О: Ще има нов сезон и още предмети. В:Ще има ли нова професия? О: Да. Новата професия ще е Inscription. Ще се занимава с промяна/подобряване на магии и умения. Ще създава и нови предмети - свитъци. Например може да промени cooldown-a или crit. шанса на някоя магия. Няма да е прекалено силна, за да няма проблеми с баланса. В: Ще трябва ли да копуваме нов летящ маунт в Northrend? О: Не, но сигурно ще добавят маунтове свързани с Northrend. В: Ще продължи ли сагата за The Ashbringer? О: Да. В: Ще можем ли да си променяме героите? О: Да. Ще има "бръснарница", където ще може да си променяме цвета на косата, прическата. Има слухове и за обеци и татуировки. Нови танци могат да се научат в "dance studio". В: Ще има ли нови графични ефекти. О: Да, планирани са нови Ice Shader-и. В: Колко зони ще има в WOTLK? О: За сега се знае за 10: # Azjol-Nerub (L74-78) # Borean Tundra (L68-72) # Grizzly Hills (L74-76) # Howling Fjord (L68-72) # Icecrown Glacier (78-80) # Lake Wintergrasp # Sholazar Basin (L75-78) # The Dragonblight (L71-75) # The Storm Peaks (L77-80) # Zul'Drak (L73-76) В: Коя ще е стартовата зона в Northrend? О: Ще има две стартови зони: Borean Tundra на запад и Howling Fjord на изток. И двете могат да се ползват от ордата и от алианса. В: Коя ще е новата столица? О: Новата столица ще е Dalaran, контролирана от Kirin’Tor. Градът е преместен от оригиналното си местоположение в Northrend заради войната на Kirin`tor с фракцията Blue Dragon Aspect. Намира се в централната част на континента и ще е неутрален. В старият Даларан в Азерот ще има NPC-та, които ще обясняват какво е станало с него. Няма да има тренери и аукциони. Ще има портали към другите столици. В: Какви NPC-та ще има в Northrend? О: # Furbolgs # Iron Dwarves # Naga # Nerubians # Taunka (подобни на таурените) # The Venture Company (отново :) ) # Tuskarr (неутрални) # Vykrul (викинги) В: Ще видим ли някои от по-известните герои от историята? О: Да. Ще се срещнем с: # Alexstrasza (за сега е само план) # Arthas (the Lich King) # Brann Bronzebeard # Garrosh Hellscream # Highlord Bolvar Fordragon # Korialstrasz (за сега е само план) # Malygos # Rhonin (и неговото семейство) # Sylvanas # Tirion Fordring В: Ще има ли специални събития при откриването както при Outland? О: Да. Обещават по-голямо и по-грандиозно откриване отколкото при TBC. За сега се знае само, че ще започне с атака на Артас срещу Ордата и Алианса.

Редактирано от EyeS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Да питам каква е версията на www.dragonfire-bg.net. По точно чист WoW или World of Warcraft: The Burning Crusade и кой update е нужен ???

Търса някакъв сървър за World of Warcraft The burning Crusade, но да е фън.Нямам други претенций!!!

Въпросът ми е такъв.Админа може ли да дава голд на някой играч без играчът да си го е изкарал примерно а просто да му напише някаква цифра например 10 000?

някои ще ми каже ли от каде мога да вида на пеца ми в wow от каде мога да му вдигна ранка на първата магия(зех си пеца от dun moroch мечка 8 левел и 1-та магия незнам как да я дигана) някои ще ми даде ли карта кадето има оказания как да си дигна ранка на пеца ми защото при пец треинера не ми излиза нищо за вдигането на 1-та магия clow, и ако мойе да ми дадете карта каде се намиря мястото или ако има някакаф на4ин ми кажете. играя в wow.evo.bg ако е бъгната или ас незнам каксе дига и какво се прави независимо дали е куест или нещо друго.моля помогнете ми че вече се отчаях Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ,искренно благодаря на тези които ми помогнат :help wanted3::question:;):) :) :)

Може ли някой да ми даде hack за WOW например да си правя оръжята с по-голям dmg или пък да си слагам епически итеми с йчлти имена моля ви помогнете hackove за 2.1.2 :speak:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:rolleyes::wors:

Ама научете се да играете без кодове. Не после да се хвалите колко сте добри, а в началото на играта 10 минути сте само в конзолата.

това е линка :

http://wowsvoge.dynalias.net/

ето и един много полезен addon,слагате си го и давате да load out of date addons , по добре си го сложете с негo ако случайно crash-не сербера няма да ви враща назад

link addon :

http://www.4shared.com/file/27062460/a26289f7/Autosave.html

трябва да викайа сървара е много як и почти всичко работи!!!!!!!

Колеги имам един интересен проблем с играта World of Warcraft. Значи при влизане в сървъра на Близард /дори и при фрии версиите/ не зарежда нормално светът и чата....само първото уелкоме и дотам. От възможните причини отпаднаха с проби следните - преинсталиране наново играта с чиста без допълнителни аддони, нова инсталация на Уина - оргинално ХР, допълнителни охлаждания /някъде видях в една тема/, повече рам малко клокване на процесора, друга видеокарта и не ще и не ще.... Иначе кошницата е следната - Семпрон на 2800+, дъно Биостар с чип nForce3 AGP 8x, видеото е Ати 9550 256 мб и рам 1х1 гб + 1х512 3200рам. С 2 харда е ако има значение 1х40гб и 1х200 гб. Същата игра копирана на машина чувствително по-слаба и със същият доставчик на нет и скорост върви на пушка. Ще бъда благодарен ако някой има идея на какво се дължи това и евентуално как да се оправи....

Изтрии първо папката WTF пробваи и ако нестане изтрии папката WDB тя се намира в папката Cache.

Изтрии първо папката WTF пробваи и ако нестане изтрии папката WDB тя се намира в папката Cache.

По принцип това върши работа за фрии сървърите, ала тук тц...за съжаление. Играта е чиста и ъпдейтната до 2.2.3 с пачовете на Близард. Мисля, че не е от самата игра... имах едно наум за уина затова и сложих оргинален, ала пак Публикувано изображение

Редактирано от JiMmYs (преглед на промените)

Леле 90% от хората писали в темата са ненормални noobs, просто хората играещи на оригиналите сървъри умират от смях като четат темата върете на село с лопатата и не се опитвайте да играете компютърни игри.

Леле 90% от хората писали в темата са ненормални noobs, просто хората играещи на оригиналите сървъри умират от смях като четат темата върете на село с лопатата и не се опитвайте да играете компютърни игри.

Пич ти играл ли си 4е говориш мн хора искат да се накефят смисал че сменят сървари за да намерят по хубав ае като говори6 много намери някои хак за 2.1.1

Лесно е да се плюе скрито....сложи един линк да ти видим героите в Близард. /Ако имаш намерение да копираш чужд помисли преди да го направиш защото в играта имам френдчета в почти всички гилдии./

Замислил ли си се колко са родените със сребърна лъжичка и родителите им могат да си позволят да плащат акаунти ?!?! Фрии сървърите наистина са далеч от оргинала ала все пак е алтернатива за забавления на тези които не могат да си позволят Близардски сървър. И не казвай че всичко в играта си научил само от ТОТБОТ-а :))))))

Хах тоз пък хак ми иска да му намеря абе тая тема за цс или за WoW е? Имам 4 героя на близзард(ако някой освен jymmys знае кои са оригиналните сървъри) и ще ти пратя лично съобщение с линковете в арморито, ако искаш влез в играта и ми пиши на реалмовете на които съм.

Лесно е да се плюе скрито....сложи един линк да ти видим героите в Близард. /Ако имаш намерение да копираш чужд помисли преди да го направиш защото в играта имам френдчета в почти всички гилдии./

LAWL! имаш приятели във всички гилдии на всичките ЕУ(за американските няма да говоря) сървъри Публикувано изображение

Замислил ли си се колко са родените със сребърна лъжичка и родителите им могат да си позволят да плащат акаунти ?!?! Фрии сървърите наистина са далеч от оргинала ала все пак е алтернатива за забавления на тези които не могат да си позволят Близардски сървър.

ми не е задължително. аз примерно сам си плащам. и не мисля че 26 лева на месец са чак толкова много пари

И не казвай че всичко в играта си научил само от ТОТБОТ-а :offtopic_s:)))))

100% ;) тотт-а и практика. е ест всеки е чел по малко от близз форумите ама има разлика между четене и писане на абсолютни смехории ;)

Леле 90% от хората писали в темата са ненормални noobs, просто хората играещи на оригиналите сървъри умират от смях като четат темата

QFT тука си много прав :)

Редактирано от wangsta (преглед на промените)

LAWL! имаш приятели във всички гилдии на всичките ЕУ(за американските няма да говоря) сървъри Публикувано изображение

И правилно ще направиш....голямо излагане може да падне :speak: Иначе какво ще кажеш за Емерис, Болдерфист, Фростморне и Нептулон ?!?! Може да са малко ала достатъчно за думите ми по-горе!

Lifetime Honorable Kills: 12508 - на последният ми герой.... Няма да ти казвам колко са и кой лвл....ще си загубиш желанието и ще се преместиш във фрее :shake_puter:)))))

ми не е задължително. аз примерно сам си плащам. и не мисля че 26 лева на месец са чак толкова много пари

Там дето работи само един родител, а са две "тамагочита" освен другия родител са си мноооого пари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.